Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhandaya o paraları bağlayıp sneijderi yollarsanız tudor ilk beraberliğinde işsiz kalır. Kalmazsa olaylar çıkar engel olamazsın. Koca bir yıl daha çöpe gider. Bunca harcama yaptığın yıl sene sonu başkanlık seçimi var bunu göze alamazsın.

Haaa Tudor efendi yok Sneijder gidecek illa derse o zaman tudoru yollar Sneijderi oynatacak teknik adamı alır getirirsin.

Sneijder bu kulüple sözleşmesini tamamlamadan bir yere gidemez kendi istemedikçe.

Son düzenleme:
Sneijder gider yerine Konop gelirse hücum hattı sağlam olur

Gomis
Konoplyanka-Belhanda-Sinan

umarım eldeki çöpler tek tek gider,u17de bizle asgari ücrete anlaşan o aslanlar formayı kapar.dogrusu bu bizim için çok haysiyetli,gururlu bi olay oldugu kadar guzel de bi avuntu olur.

Sneijder'in menajeri Guido Albers:"Wesley Sampdoria'yı istiyor. Şu anda diğer opsiyonlara göre ilk tercihi Sampdoria..."(Di Marzio)

bu albers da bi karar versin
Niye şaşırıyorsun tam sneijder ve menajerinin ayak oyunları. Defalarca buna benzer baskı oluşturdular üzerimizde.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Oynayacaksa gelsin katılsın kampa zorla mi gelme diyorlar.

Adamı istemiyolar belli
Biraz daha anlaşma yoluna girilmeli. Sneijder para konusunda anlaşamıyosa bu medya önünde açıklanmalı.

Şu an sneijder gitmek istiyo yalanı var ben inanmıyorum o duruma.

TapaTalK

Giren girmis, artik sahiplenmemiz gerek belhanda'yi. Sneijder ekselanslari takimda kalir gibime geliyor..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

valbauena yıllık 4 milyon alıyor,dirara 4,5 bonservis yıllık 4 milyona yakın ücret verdiler...beşiktaş transfer yapamayacak parasızlıktan(şampiyonluk gelirini borca yatırıyolar belli ki)..biz hep daha çok konuşulyoruz.

Haziran ayında topçu alırsan maliyeti yüksek olur. Fenerbahçe de inanılmaz yıllık ücret ödüyor. Ama Ağustos da alırsan da taraftar sabırsız maalesef böyle.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

büyük ihtimal sneijder kalıyo.menajerinin çakallıklarından belli.

Artık para yok diyen yöneticin ağzına kürekle vurabiliriz.

HTC 10

Buraya iyi potansiyelli oyuncu alincada laf çok oluyor daha yaşı kaç falan diye kesinlikle maliyetler açıklanmamali brumayi hatırlıyoruz, sneijder ilk geldiginde de ayni şekil.

Belhanda'nın bu fiyatları açıklandıktan sonra Sneijder gönderilir ilk 2-3 maçta takılmalar olursa Tudor ve Belhanda'yı silkeler taraftar.

Belhanda'ya yazık olur bu durumda. En suçsuz adam O.

Ama Tudor ve Dursun aldıkları bu riski, gereksiz egolarının ve yönetivi anlamında beceriksizliklerinin karşılığını görürler.

Özellikle Tudor akıllı bir adama benziyor, bu saçma karardan vazgeçip taraftarı karşısına almadan takımla ilgilenmeli.

valbauena yıllık 4 milyon alıyor,dirara 4,5 bonservis yıllık 4 milyona yakın ücret verdiler...beşiktaş transfer yapamayacak parasızlıktan(şampiyonluk gelirini borca yatırıyolar belli ki)..biz hep daha çok konuşulyoruz.

Sergen bizi onlar ilgilendirmiyor lütfen bu argümanı bırakın

Belhanda denen adama 10 milyon bonservis VERİLMEZ

bunu söylemek zor mu yahu

bu baskan iyi topcu alamaz

curuk carik adamlari toplar

belhanda gibi
Bu sene tam aziz gibi davranıyor son kurşununu para varken atiyor. Aziz de para yok atamiyor. Taraftar olarak sneijder ve drogba nin geldiği yarı sezon hariç bizin fenerden daha sükseli transfer yaptığımızı hatırlamıyorum isim bazinda. Şimdi adamlar içten içe kuduruyordur emin ol alışık değiller çünkü

Montpölye dönemi hariç bu adam istatistiklerde hiç bir zaman çift hanelere ulaşamadı. Bu paraya benim beklentim oldukça arttı. Verilen bu ücreti nasıl çıkartacak merak ediyorum inşallah yanılırız

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt