Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.555
- 26.359
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne kiSarı... kırmızı..... şampiyon...cim bom...Ekli dosyayı görüntüle 24579
aldıgım domatesleri yüzüne attım,çürük çıktımanavdan haber var mi ustad
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ndiaye bu. Yeni Instagram paylaşımı.bu ne ki
..aldıgım domatesleri yüzüne attım,çürük çıktı
Selamun Aleyküm, hayırlı akşamlar iyi nöbetler herkese. Juventus'un sırf ismiyle yaptığı, bedava(aslında çoğu baya maliyetli de bonservissiz anlamında bedava) transferleri paylaşmak istedim. Umarım bize de en azından bunun hafif çaplısı nasip olur, 2011 sene sonu Selçuk İnan'in alınması gibi, Emre Akbaba ve o kalitede oyuncular bedavaya gelir de bizi yolmaya çalışan anadolu çakallarının elinde 6M yerine 3ün 1i kalır.
FFP varken özellikle ne kadar güzel olur, hazır sene sonu çoğu çöpümüzün sözleşmesi bitiyor, Asamoah'a İnter'in çöktüğü gibi en azından ligimizdekilere çökmeliyiz, böylece hesap makineleriyle, milletin twitterdan kimleri like'ladığıyla uğraşmamız gerekmez...
Dünya kupasında alıcı gözle izleyince bende soğudum açıkçası. Hayırlısı olur bizim için artık. Garry yi tercih ederimŞu trezegete ben bi ısınamadım ya renkdaşlar. Ben istiyorum kanata koyduğumuz adam uçsun hızlı olsun. Bu herifde çalım varda hız yok.
boran güngörden niyeyse ümitliyim.batuhan şen de yeteneklidir
Şu trezegete ben bi ısınamadım ya renkdaşlar. Ben istiyorum kanata koyduğumuz adam uçsun hızlı olsun. Bu herifde çalım varda hız yok.