Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DhMlm8WW4AA0SHN

boran güngörden niyeyse ümitliyim.batuhan şen de yeteneklidir

Selamun Aleyküm, hayırlı akşamlar iyi nöbetler herkese. Juventus'un sırf ismiyle yaptığı, bedava(aslında çoğu baya maliyetli de bonservissiz anlamında bedava) transferleri paylaşmak istedim. Umarım bize de en azından bunun hafif çaplısı nasip olur, 2011 sene sonu Selçuk İnan'in alınması gibi, Emre Akbaba ve o kalitede oyuncular bedavaya gelir de bizi yolmaya çalışan anadolu çakallarının elinde 6M yerine 3ün 1i kalır.

FFP varken özellikle ne kadar güzel olur, hazır sene sonu çoğu çöpümüzün sözleşmesi bitiyor, Asamoah'a İnter'in çöktüğü gibi en azından ligimizdekilere çökmeliyiz, böylece hesap makineleriyle, milletin twitterdan kimleri like'ladığıyla uğraşmamız gerekmez...

Şu trezegete ben bi ısınamadım ya renkdaşlar. Ben istiyorum kanata koyduğumuz adam uçsun hızlı olsun. Bu herifde çalım varda hız yok.

Selamun Aleyküm, hayırlı akşamlar iyi nöbetler herkese. Juventus'un sırf ismiyle yaptığı, bedava(aslında çoğu baya maliyetli de bonservissiz anlamında bedava) transferleri paylaşmak istedim. Umarım bize de en azından bunun hafif çaplısı nasip olur, 2011 sene sonu Selçuk İnan'in alınması gibi, Emre Akbaba ve o kalitede oyuncular bedavaya gelir de bizi yolmaya çalışan anadolu çakallarının elinde 6M yerine 3ün 1i kalır.

FFP varken özellikle ne kadar güzel olur, hazır sene sonu çoğu çöpümüzün sözleşmesi bitiyor, Asamoah'a İnter'in çöktüğü gibi en azından ligimizdekilere çökmeliyiz, böylece hesap makineleriyle, milletin twitterdan kimleri like'ladığıyla uğraşmamız gerekmez...

Donk a bile 6 ay kala 2,5m veren bir yapı için hayal işte ama sonuna kadar haklısın.

Şu trezegete ben bi ısınamadım ya renkdaşlar. Ben istiyorum kanata koyduğumuz adam uçsun hızlı olsun. Bu herifde çalım varda hız yok.
Dünya kupasında alıcı gözle izleyince bende soğudum açıkçası. Hayırlısı olur bizim için artık. Garry yi tercih ederim

Iyi nöbetler :)

Staj, Üni derken hiç bakamadım transferlere

Bir özet alayım renkdaşlar

Taraftarlık duygusuyla insan iyimser olmak istiyor ama Eray için bu refleks de çalışmıyor, artık yeter!...

Gökhan Değirmenci bonservisi elindeyken alınmalıydı. O zaman genç olduğu için Muslera' nın varlığında kulübede paslanmak istemeyebilirdi belki. Artık olgunluk döneminde, bu saatten sonra kariyer patlaması yapacak hali yok. 1 yıl sözleşmesi kalmış, 300-400 verilip alınması mantıklı bir hamle olur, diğer ismi geçenlerin hepsine tercih ederim şahsen. 29 undan sonra orada burada ilk 11 çıkacağına bizde yedek beklemesi daha evladır. Hayalinin Galatasarayımızda futbol oynamak olduğunu biliyorum, seve seve gelmek isteyecektir...

Hiz da var, videoda belli oluyor, adamin dribblingleri muthis. Daha 23 yasinda, Kasimpasa gibi bir takimda 13 gol atti, Fatih hoca'nin elinde kendini cok daha iyi gelistirebilir. Inter ve avrupa'nin baska takimlarindan da teklif almis, yani takip edilen bir oyuncu. Bizde basarili olursa 2-3 sezon sonra Premier League'e gider.

Rodrigues 15m+ giderse kesinlikle alinmali, tabi yillik ucreti de makul olmali, 2m falan cok fazla.

Bu Pasalic hem Milan'da hem de Monaco'da kiralik oynamis, kotu oyuncu degildir herhalde, Fiorentina veya Atalanta'ya gidecegine bize gelsin, kiralayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt