Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor Portolu Diego Reyesmidir nedir onu diyor. Stopermis Meksika ile DK oynamis, kim la bu ? Nasil bi oyuncu, bilgilendirebilecek bi babayigit varmi ? 1 temmuz da bosa cikmis, sozlesmesi bitmis. 2 milyon veriyormusuz yillik galiba

Emre Akbaba konusunda ümitsiz değilim çoğu maçını seyrettim hem şut hem hız hem dripling üzerinden adam eksiltme hem 2'li oyunları harika oynama gibi özellikleri var. İlk başlarda Deniz Türüç istiyordum ama ligin sonuna kadar kendini geliştiren adam Emre oldu açıkçası bizim oyun sistemine uyuyor. Solak oyuncuların sayısını da arttırmak lazım geçen sene solak oyuncumuz yoktu. Trezeguet konusunda 4-3-3 oynayıp bazı maçlarda merkezi Belhanda - Fernando - Feghouli yapıp ileriyi Trezeguet - Gomis - Garry R. yapabiliriz mesela iç saha oyunlarında çok ciddi etkili olabiliriz. Trezeguet gelmesi de Feghouli ve Garry alternatif olması açısından geleceğini sanmam tam tersi herkesin performansı daha da artış yapar bu işten biz karlı çıkarız. Bu sene CL'de Garry'ye piyasa yapma şansımız doğacak satılırsa yerine direk Trezeguet koyulur.
Belhandayı kesebilir mi sence? Emre Akbabayı fazla izleyemedim bu sene açıkçası ve gomise alternatif veya 2. Bir forvet olarak kimi alacaklar bir haber var mı? Son zamanda ahmed musa diyorlardı, ama bir şey çıkmadı..

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandayı kesebilir mi sence? Emre Akbabayı fazla izleyemedim bu sene açıkçası ve gomise alternatif veya 2. Bir forvet olarak kimi alacaklar bir haber var mı? Son zamanda ahmed musa diyorlardı, ama bir şey çıkmadı..

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oynayacağımız sistem 4-3-3 veya 4-1-4-1 olacak bu sene başka sistem beklemiyorum o yüzden gelirse Belhanda'yı kesmek için gelmeyecektir 4-3-3'de 8 numara olarak hem Belhanda hem Emre Akbaba dikine driplingle biri sağ ayak biri sol ayak inanılmaz şekilde merkezi geçebilirler aslında Emre Akbaba'nın gelmesi en çok Belhanda'ya yarayabilir çünkü ikili oyun oynamayı seven 2 futbolcuyla güzel işler yapabiliriz. Tabi Emre Akbaba'ya verilecek bonservis cok önemli olacak maksimum 3'e biter diye düşünüyorum hatta Tolga veya Eren'den birini de iteleyebiliriz diye düşünüyorum ama yüksek istiyorlarsa ocak ayında direk bedavaya çökeriz.

Aspor Portolu Diego Reyesmidir nedir onu diyor. Stopermis Meksika ile DK oynamis, kim la bu ? Nasil bi oyuncu, bilgilendirebilecek bi babayigit varmi ? 1 temmuz da bosa cikmis, sozlesmesi bitmis. 2 milyon veriyormusuz yillik galiba

he solakti galiba stoper iste
fifadan biliom bende

İşin açıkçası bu sene hiç izlemedim ama geçen sene kiralıktı sanırım Espanyol 'dayken 1-2 maçına denk geldim iyi top oynamıştı. Ama iyi yanı defansı değil yani defansif özellikleri Denayer kadardır en fazla ama bir stopere göre bayağı teknik ayağı temiz bir arkadaş gibi bir izlenim oluşturdu bende

Yanlış olmasın da ben Diego Reyes Meksika 'yla Dünya Kupasına gitmedi diye biliyorum ki Transfermarkt 'ta göre de kendisi Mayıs 'ın başından beri sakat görünüyor

Madem bir stoper alıcaz benim ilk kriterim defansının iyi olması mesela Serdar. İnanılmaz bir tekniği yok , Aşırı bir hücum katkısı yok , Geriden oyun kurmaz , Çıkıp Duran top kullanmaz ama işte asıl görevi olan defans yapmayı elinden gelenin en iyi şekilde yapar bana göre stoper dediğin böyle olmalı

Ha Diego Reyes transferi nasıl olurdu, dediğin gibi 2 mil. € 'ya gelecekse Donk yerine gelseydi hem ön libero hem de stoper alternatifi olarak kullanabilirdik kendisini

Emre vulture & kralhanda & fernando

3lüsü ile olmaz gibime geliyor. Komple bir box2box lazım joe allen gibi yahut ox-chemin Arsenal’de merkez ortasaha oynadığı zamanlardaki gibi. Yoksa emre&belhanda ikilisi ile büyük maçlarda epey hararetli dakikalar yaşarız ofans anlamında.

Sa renktaşlar aranıza yeni katıldım umarım ayağım uğurlu gelirde eksik yerlere transferlerimizi biran önce yaparız.

Emre vulture & kralhanda & fernando

3lüsü ile olmaz gibime geliyor. Komple bir box2box lazım joe allen gibi yahut ox-chemin Arsenal’de merkez ortasaha oynadığı zamanlardaki gibi. Yoksa emre&belhanda ikilisi ile büyük maçlarda epey hararetli dakikalar yaşarız ofans anlamında.
Aslında Emre ve Belhanda box to box sayılır ikili oyunlarıyla orta sahada hızlı geçişler yapabilirler tabi Joe Allen, Wilshere gibi isimlere hayır denmez ama bütçe konusunda ciddi sıkıntılar var bu isimlere 3-4 yıllık neredeyse 20-25 m euro veririz ki şu an için verecek gücümüz yok. Mesela bize Delaney tarzı hamleler lazım ilk biz alıyorduk fakat son anda işler ters gitti fakat böyle bir hamle bize daha faydalı olur.

bir dopçunun belhandayı kesmesi için çok acayip meziyetlerinin olmasına gerek yok şut çeksin , abuk sabuk top kaybetmesin , saçma sapan pas hataları yapıp kontra yedirmesin yeterli.

4.35 felipenin çalımı,4.46 felipenin müthiş asistini yiyo arif. 6.26 yine felipe asistini arif yiyor.7.47de pintonun yaptıgı yavsaklık ortada.pas verse gol olacak. oyun olarakta pozisyon olarakta ezmişiz @Hayri P. Cund yazık olmuş reis

4.35 felipenin çalımı,4.46 felipenin müthiş asistini yiyo arif. 6.26 yine felipe asistini arif yiyor.7.47de pintonun yaptıgı yavsaklık ortada.pas verse gol olacak. oyun olarakta pozisyon olarakta ezmişiz @Hayri P. Cund yazık olmuş reis

bugun bu maci andim hea
bildigin yenilmesek tabi arada 17 mac var ne olacagi bilinmez ama duz hesap onlarin sahasindaki mac daha kilit bi mac olurmus
izleyecem ozeti filim bitince ama hatirladigim hakem de bizi parcalamisti bu macta. penalti vermemisti bi de yok yere umitin golunu mu ne vermemisti. umitin golu baska bjk maci da olabilir tam hatirlamiyorum. geri pas verip aslinda vermedik diye 3kagit yapmislardi

Her sezon Bruma, Telles, Rodrigues ve Trezeguet gibi potansiyelli bir genç alalım FFP’den kurtulup, yetiştirici kulüp olarak nam salarız.

bugun bu maci andim hea
bildigin yenilmesek tabi arada 17 mac var ne olacagi bilinmez ama duz hesap onlarin sahasindaki mac daha kilit bi mac olurmus
izleyecem ozeti filim bitince ama hatirladigim hakem de bizi parcalamisti bu macta. penalti vermemisti bi de yok yere umitin golunu mu ne vermemisti. umitin golu baska bjk maci da olabilir tam hatirlamiyorum. geri pas verip aslinda vermedik diye 3kagit yapmislardi
geri pas ve penaltı pozisyonu var.hasan şaşın pozisyonu bana pek penaltı gibi gelmedi ama penaltı olabilir,tabi.hakem makem bi kenara bu maçı 3-1,4-1 alabilirmişiz arifin mallıgı tutmasa.

2003 kadrosu belki yetersiz ama ben izlediğim özetlerdeki futbolumuzu begendim,zevk aldım.hücum oynamışız,pozisyon olarak ezmişiz genelde o sezon.sadece savunma arızalı imiş.yazık olmuş 2003 şampiyonluguna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt