- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
tarık ayrılıyomuş,takım bulana kadar idmanlara katılacakmıs sadece.eray konusunda teknik heyet karar verecekmişDuyum varmı duyum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarık ayrılıyomuş,takım bulana kadar idmanlara katılacakmıs sadece.eray konusunda teknik heyet karar verecekmişDuyum varmı duyum
Aytaç faln gelmiyor dime öyle şeyler söyleniyordu bi aratarık ayrılıyomuş,takım bulana kadar idmanlara katılacakmıs sadece.eray konusunda teknik heyet karar verecekmiş
yok ya,aytaçın gündem çabasıydı,bebeyi de gaza getirdiler.ankaragücüne falan giderAytaç faln gelmiyor dime öyle şeyler söyleniyordu bi ara
Eyw bilgiler için yarın gece "transfer saatinde" tekrar görüşmek üzere :cool:yok ya,aytaçın gündem çabasıydı,bebeyi de gaza getirdiler.ankaragücüne falan gider
fatih hoca 2013ten ötürü bize kızgın da o yüzden mi acaba pek görünmüyo ortalıkta.kendini özletmekse derdi bunu başarıyo...
Bu ub.msjı yazısını her mesaj attığınızda tekrardan mı yazıyorsunuz yoksa otomatik mi ekleniyor merak ettim.
ub.msji
Her msjda copy past yapiyorum benim yazdigim belli olsun diye.Bu ub.msjı yazısını her mesaj attığınızda tekrardan mı yazıyorsunuz yoksa otomatik mi ekleniyor merak ettim.
Cihan bu formayla oynamadi ki renktas.1 sene sonra geldiBu formayi gorunce aklima cihan haspolatli geliyor. Sagdan orta kesiyor zihnimde
ub.msji
Evt oyleymis msji attiktan sonra bakip bozuntuya vermemistim halbukiCihan bu formayla oynamadi ki renktas.1 sene sonra geldi
laptopun üzerinde geziyolar yav.balkon kapısını açıp yatamıyorum rahat rahat.Gecen 10 tane sivrisinek vurmak zorunda kalinca Pencereye sineklik taktim super birsey
ub.msji
İste sineklik transfer edeceksin gerekirse kiralik yildiz olmasina gerek yok eli yuzu duzgun kapiyi toparlayacak bir sineklik is goruyor. Sakin yatmaya gelen fisfislara para vermelaptopun üzerinde geziyolar yav.balkon kapısını açıp yatamıyorum rahat rahat.
camda var sineklik yavİste sineklik transfer edeceksin gerekirse kiralik yildiz olmasina gerek yok eli yuzu duzgun kapiyi toparlayacak bir sineklik is goruyor. Sakin yatmaya gelen fisfislara para verme
ub.msji
Eee nerden giriyor bu sinekler tespit edemedin micamda var sineklik yav
camda var da çok sıcak oldugundan hava balkon kapısını açıp uyumak istiyom.balkon kapısında engelleyici bişey yok sinekler içinEee nerden giriyor bu sinekler tespit edemedin mi
ub.msji
Balkonu da kapatacaksin iste senin takimda hic stoper yokmuscamda var da çok sıcak oldugundan hava balkon kapısını açıp uyumak istiyom.balkon kapısında engelleyici bişey yok sinekler için![]()
Fatih hocam verir 1.5 m öro eray'ı ikna eder.eray için teknik heyet karar verecek(ali naci hürriyet)