Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyle 1 sey soyleyerek ortaligi karistirabilirim

Unal Aysal sonrasi UEFA'dan men yedik, ki bu Galatasaray tarihinde kara bir lekedir

Dursun Ozbek sonrasi yemedik

Ama ne yazik ki bunun baslica sebepleri UEFA'nin politika degisiklikleri ve Riva-Florya peskesidir, daha bile kara bir leke

:D
46c39040f7a8a6a7d77c3c4837fdaad6.jpg

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

Kime göre, neye göre 2 milyondan fazla ederi yok? Vasat bi oyuncu filan da değil. Gayet özellikli ve gelişime açık bir oyuncu.

İhtiyaç önceliğimizde son sıralarda, o ayrı konu. Sapla sapanı karıştırmayın.

Ezbere yorumlar yapmayın Kardeşim. Kasımpaşa bu adama 2 milyon bonservis verip aldı. ben mi yanlış biliyorum? Ederi de buydu ztn. Şimdi bu adam ne yaptı ki 6 milyon serbest kalma bedeli ödeyip biz alalım yaw? değer mi 32.5 Milyon Türk lirasını bu vasat adama gömmeye?

Adam belçika gibi 1 alt yapı liginde tutunamamış. geldiği kulüp 1 beklentisi olmadığı için 2 milyonluk opsiyonu kabul etmiş. (Zarar ederek sattılar adamı) Denendi bu adam ve tutmadı.

Ndiaye'nin menajeri bize yol yapmaya calisiyor Dursun'u soyup sogana cevirmisti mal herif M. Cengiz bunun bacagini boynuna dolamak suretiyle topa cevirip tekmeleyerek kovar Florya'dan

Yiyicilere artik yer yok ulan kodugum Senegallisi

Badou gelirse maliyeti 2m olacak

Dursun Özbek ile çıktığımız Avrupa maceraları aklıma gelince ürperiyorum çok kötü bir başkandı maalesef.

Dursun'un da Ünal aysal'in da bi taraflarina koyayim

Galatasaray'in avrupa kupalarindan men almasini saglayan bu kani bozuklarin üyelikten ihrac edilmesi gerekir normal sartlarda

maalesef Özhan canaydın döneminden beridir batıyoruz.

Riva çıktı elimizden, Florya da ki payımız gitti. Sözde bunlar borçlarımızı kapatacaktı

Hala batıyoruz..

O kadar uzaga gitmene gerek yok daha yeni bjk cok iyi bi tane yapmis, les benjaminsle guzel bir collab da yaptilar

Galatasaray'in marka degerine saygisi olmayan yonetimler yuzunden oluyor bunlar

Umarim bu sene iyi bir tanitim gelecektir, dunyanin her kitasinda satiliyor formamiz

bunu düşünmesi gereken nike aslında neden yapmıyor anlamıyorum hiç sevmediğim bir marka puma bile bence önde

neden trden yurt dışına yüksek bedelle giden oyuncular sonraki sezon türkiyeye kiralanıyorlar yine
Kendileri istiyor çünkü.
Ben Nancy de eski bursali n'diaye ile konuştum oğlan diyor İngiltere de köpek gibi antrenman yapıyoruz, kimsenin umurunda olmuyoruz Türkiye'de sokakta star gibi muamele görüyoruz para da vergi yok gece hayatı güzel antrenman da yorulmuyoruz bile dedi. Türkiye cennet kısaca dedi.
Menajerime dedim ne yapıp et bana tr den bir takım bul dedim dedi. Zaten ondan 2 hafta sonra Eskişehir e gitmişti sanırım.

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

Ezbere yorumlar yapmayın Kardeşim. Kasımpaşa bu adama 2 milyon bonservis verip aldı. ben mi yanlış biliyorum? Ederi de buydu ztn. Şimdi bu adam ne yaptı ki 6 milyon serbest kalma bedeli ödeyip biz alalım yaw? değer mi 32.5 Milyon Türk lirasını bu vasat adama gömmeye?

Adam belçika gibi 1 alt yapı liginde tutunamamış. geldiği kulüp 1 beklentisi olmadığı için 2 milyonluk opsiyonu kabul etmiş. (Zarar ederek sattılar adamı) Denendi bu adam ve tutmadı.
2M opsiyon koymaları onların mallığı.

Ne yaptı dediğin adam 16 gol 8 asist yapmış bu sene. Doğal olarak piyasası arttı.

Sövecek birilerini arıyorsan bu herifi Kasımpaşa'dan önce bulup aldırmayan sözde scout ekibine söv.

Yoksa vasat, ne yaptı da 6M ediyor vs gibi laflar saçma oluyor. Gayet üst düzey bir performans sergiledi bu sene ve gayet özellikli/gelişime açık bir oyuncu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt