Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendileri istiyor çünkü.
Ben Nancy de eski bursali n'diaye ile konuştum oğlan diyor İngiltere de köpek gibi antrenman yapıyoruz, kimsenin umurunda olmuyoruz Türkiye'de sokakta star gibi muamele görüyoruz para da vergi yok gece hayatı güzel antrenman da yorulmuyoruz bile dedi. Türkiye cennet kısaca dedi.
Menajerime dedim ne yapıp et bana tr den bir takım bul dedim dedi. Zaten ondan 2 hafta sonra Eskişehir e gitmişti sanırım.

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

Antrenman kismi gercekten dogru.

Elmander ve Eboue bize geldiklerinde turp gibiydiler. Ya Elmander ya da Eboue ikisinden biri röpörtajda "Burada antrenmanlar cok daha hafif, Ingiltere de antrenmandan sonra yürüyecek halimiz kalmiyordu" demisti.

Malum ikinci sezonlarinda ikisi de düsüse gecti fiziksel olarak. Elmander de bu sakatliktan kaynakliydi tabi.

.
bfb6f5dba443ed33bfc4250468b75689.jpg

Kendileri istiyor çünkü.
Ben Nancy de eski bursali n'diaye ile konuştum oğlan diyor İngiltere de köpek gibi antrenman yapıyoruz, kimsenin umurunda olmuyoruz Türkiye'de sokakta star gibi muamele görüyoruz para da vergi yok gece hayatı güzel antrenman da yorulmuyoruz bile dedi. Türkiye cennet kısaca dedi.
Menajerime dedim ne yapıp et bana tr den bir takım bul dedim dedi. Zaten ondan 2 hafta sonra Eskişehir e gitmişti sanırım.

bende zor ligde vasatlıkları iyice belli olduğu için istenmiyorlar diye düşünüyordum. Badou özelinde söylemiyorum bunu

Bir beklentiniz olmasin

1-2 transfer belki yapilir mali sartlar ortada

Rodrigues de Tudor doneminde cok sıkı calisiyorduk bizi cok calistiriyordu ama Terim gelince biraz daha rahatiz dedi

Antrenman kismi gercekten dogru.

Elmander ve Eboue bize geldiklerinde turp gibiydiler. Ya Elmander ya da Eboue ikisinden biri röpörtajda "Burada antrenmanlar cok daha hafif, Ingiltere de antrenmandan sonra yürüyecek halimiz kalmiyordu" demisti.

Malum ikinci sezonlarinda ikisi de düsüse gecti fiziksel olarak. Elmander de bu sakatliktan kaynakliydi tabi.
Kısaca yaşıyorlar Türkiye'de boşuna ligue 1 den akım olmadı bir ara Türkiye ye.
Adamlar sokakta kral günde iki saat antrenman sonra akşam otel odalarında dansöz oynatıyorlar yiyip içip yatıyorlar.

Forma tanitimi demisken aklima geldi hani hep diyorlar ya Nike formalari kendi tasarliyor biz karisamiyoruz vs diye.

Tamamen yalan bu. Dün bir haber okudum Hertha Berlin'in formasi da Nike, adamlar ikinci forma icin Nike ile temasa gecmis söyle söyle renk istiyoruz diye adamlar da yapmis hemen. Gecen sene pembe gibi olan ikinci formalari vardi taraftar bayagi tepki göstermisti bu ne lan böyle diye.

Simdi anlasmislar turkuaz-mavi karisimi birsey yapmislar. Demek ki isteyince oluyormus arkadaslar, bize abuk zubuk renkler yapiyorlar kac zamandir, bizim yöneticiler öneride bulunsa dinleyip ona göre yaparlar ama ugrasan yok iste.

size=708x398.jpg

Dursun ve Aysal kulübün içine sıçtılar. Mümkünse ikisi kulüpten uzak dursunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt