Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahın malları. Taşçı Spartak'da. Kıçlarıyla haber yaparsalar böyle oluyor işte.Medipol Başakşehir, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladı. (Skorer)
Mısır maçlarında kendi malımı izliyormuş gibi izledim , 3-5 pozisyonda Gary olsa gerekeni yapardı.Buyuk ihtimalle yuzyilin lincini yiyecegim ama Trezeguet > Rodrigues diye dusunuyorum
Medipol Başakşehir, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladı. (Skorer)
Bunların Türk oyunculara bu paraları sacmasi yabanci sınırı açısından urkutuyor.Medipol Başakşehir, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladı. (Skorer)
Buyuk ihtimalle yuzyilin lincini yiyecegim ama Trezeguet > Rodrigues diye dusunuyorum
UEFA gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa'da uzatmalara giden maçlar için takımlara 4. oyuncu değişikliği hakkı tanınacağını açıkladı.
Medipol Başakşehir, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladı. (Skorer)
Buyuk ihtimalle yuzyilin lincini yiyecegim ama Trezeguet > Rodrigues diye dusunuyorum

2018-2019 Sezonunda Deplasmanda giyeceğimiz forma sızdı
![]()
![]()
![]()
çok mantıklı bir hamleUEFA gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa'da uzatmalara giden maçlar için takımlara 4. oyuncu değişikliği hakkı tanınacağını açıkladı.
Malum sahis gelse de IBB nin ne kadar iyi yönetildigini ve ne kadar iyi kurumsal bir yapisi oldugunu anlatsa bize.
Çok sade olmuş. Kol kısmı değişik olucakti?2018-2019 Sezonunda Deplasmanda giyeceğimiz forma sızdı
![]()
![]()
![]()