Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medipol Başakşehir, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladı. (Skorer)

Medipol Başakşehir, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladı. (Skorer)
Allahın malları. Taşçı Spartak'da. Kıçlarıyla haber yaparsalar böyle oluyor işte.

Türk basınını güzel özetlemiş.

Buyuk ihtimalle yuzyilin lincini yiyecegim ama Trezeguet > Rodrigues diye dusunuyorum
Mısır maçlarında kendi malımı izliyormuş gibi izledim , 3-5 pozisyonda Gary olsa gerekeni yapardı.
Genç eğer Gary-Belhanda-Feg 3 lüsünden biri gitmezse 2. devreler oyuna girer bazen saç baş yoldurur bazen gerekeni yapar almalımıyız çok iyi olur şu anki ekonomik durumumuza göre 5.9 artı yıllık 2 milyon eu verilirmi ÇOK PARA

UEFA gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa'da uzatmalara giden maçlar için takımlara 4. oyuncu değişikliği hakkı tanınacağını açıkladı.

UEFA gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa'da uzatmalara giden maçlar için takımlara 4. oyuncu değişikliği hakkı tanınacağını açıkladı.

Var sisteminden haber versinler. Reali kupa canavarı yaptılar hakemlerle.

Malum sahis gelse de IBB nin ne kadar iyi yönetildigini ve ne kadar iyi kurumsal bir yapisi oldugunu anlatsa bize.

Yönetim, daha önceki kontratlarda yer alan kira ücretleri ve yakınların uçak giderleri gibi kalemleri kesti. Muğdat, Donk ve Nagatomo'da bu konudan taviz verilmedi. (HT)

:asd:;D:LOL::ROFLMAO:

Ünal Aysal: "Mustafa Cengiz, beni 1 yıl önce aramış ve başkan olursa basketbola destek vermemi istemişti. Ben de Basketbol A.Ş kurulursa diğer yatırımcılar gibi destek vereceğimi söyledim. Ne sponsorluk kelimesini telaffuz ettim ne de rakam taahhüdünde bulunmadım." (Fanatik)

2018-2019 Sezonunda Deplasmanda giyeceğimiz forma sızdı

DhWK25pXUAIjY3u.jpg

DhWK3uuX0AEP3AB.jpg

DhWK39dXUAEl7Nh.jpg

:asd::asd::asd::asd:

Yasin Öztekin: "Cristiano Ronaldo'ya benzetilmek elbette çok güzel. Hoşuma gidiyor bu durum. İngiltere’deki ağır savunma oyuncularını çalımlarımla pazara gönderebilirim. Ronaldo'ya benzetilmek çok güzel" [Sporx]

Almanya 3. Lig ekiplerinden KFC Uerdingen, 29 yaşındaki Kevin Grosskreutz'u bonservissiz olarak kadrosuna kattı ve 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt