Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roberto Carlos: ''Dünya yıldızı ve diğer klasmandaki oyuncular düşüncelerini değiştirmedikleri sürece, Türkiye gibi bir yerden uzak kalırlar. Orası hayatınızda görebileceğiniz en üst seviye.'' (Sky Sport)
doğru mu bilmiyorum ama bu roberto carlos gibi bir ismin bunları söylemesi ülke adına güzel

baskan bunlari konusur

KAP
fener önce bunu paylaştı
5-10 saniye önce de
KAP
bunu paylaştı var mı yetkili bir abimiz bunlar ne anlama geliyor

Trezeguet istatistik sitelerine göre geçtiğimiz sezonun en iyi oyuncusu ligde. Daha transferi geçtim bizde 1 maç bile oynamamışken adama sanki gelmiş ve rezil performans çizmiş gibi bir algı yaratıldı DK'daki 2-3 maçtan sonra. DK'da takım olarak leştiler zaten bu mantıkla Salah'ı 5m'e verseler almayalım adam DK'de çöptü diyemeyiz sonuçta adamı herkes izlemiştir 'bu sezon'. Geçtiğimiz sezonları katarsak büyük bir kesim adamın futbolcu olduğunu dahi bilmiyordur eminim. Trezeguet'te o olay 2-3 maçla yargılanması çok saçma bu 2-3 maç ile adam hakkında bu kadar kesin ve net yargılara sahip olmak daha da saçma. Umarım bu transfer olur, 5m euroda sudan ucuzdur o performansa göre. Benim yorumum bu

BB Erzurumspor, Emrah Başsan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Roberto Carlos: ''Dünya yıldızı ve diğer klasmandaki oyuncular düşüncelerini değiştirmedikleri sürece, Türkiye gibi bir yerden uzak kalırlar. Orası hayatınızda görebileceğiniz en üst seviye.'' (Sky Sport)
doğru mu bilmiyorum ama bu roberto carlos gibi bir ismin bunları söylemesi ülke adına güzel
Ne alaka ya bizim buranın nesi en üst seviye?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tdlik yapacak takım arıyor herhalde

benimde aklıma teknik direktörlük geldi ama yinede söylemesi ülkemiz adına reklam en üst seviye değiliz tabiki ama burdaki tutku futbol aşkı diğer ülkelerde yok stad yapılırken çakılan çiviye kadar takip edildi çimler yurtdışından gelirken tırların hangi ülkede olduğuna kadar takip edildi bu aşk başka bişey..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt