- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
şu linnesi sağkanatta izleyemedik bi dünya gözüyle :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özellikle sacma sapan top kayıplarını ve defanstan cıkarken top kaptırıp bize tehklike yasatmasını nasıl özledik bilemezsin![]()
Arkadaslar 10 numaramizi ozlediniz galiba
Helal olsun, bizimkiler hala dansoz kiyafetiyle cikacak, essek gibi aniracak felan... Sozunun eriymisRusya - İspanya maçında, Rusya’nın turu geçmesi durumunda stüdyoya kadın elbisesiyle gideceğini söyleyen radyo spikeri Aleksandr Sofronov sözünü tuttu.
![]()
![]()
Aman rdas forumca cop denmesi bizim yararimiza, uyandirma milleti. Cop desinlerki tersi ciksin, forumun cenabetligini bilmiyormusunTrezeguet istatistik sitelerine göre geçtiğimiz sezonun en iyi oyuncusu ligde. Daha transferi geçtim bizde 1 maç bile oynamamışken adama sanki gelmiş ve rezil performans çizmiş gibi bir algı yaratıldı DK'daki 2-3 maçtan sonra. DK'da takım olarak leştiler zaten bu mantıkla Salah'ı 5m'e verseler almayalım adam DK'de çöptü diyemeyiz sonuçta adamı herkes izlemiştir 'bu sezon'. Geçtiğimiz sezonları katarsak büyük bir kesim adamın futbolcu olduğunu dahi bilmiyordur eminim. Trezeguet'te o olay 2-3 maçla yargılanması çok saçma bu 2-3 maç ile adam hakkında bu kadar kesin ve net yargılara sahip olmak daha da saçma. Umarım bu transfer olur, 5m euroda sudan ucuzdur o performansa göre. Benim yorumum bu

33 yasina kadar uzatsinlar, ciddiyim!![]()
Sozlesmesi uzatilmali
+3 milyonun uzerine 20% mi? 10% makuldurTrezeguet i isteyenlerden biriyim. Ama bircok arkadasin yazdigi gibi vergisi ile beraber 5.9m€ cok. Kasimpasa ya 3m€ + sonraki satistan %20 teklif edilse kabul edeceklerini dusunuyorum.
Bu ay da transfer olmaz bence sergi, 1-2 oyuncu alip kapatiriz ne dersinplea biizm olsaydı keşke