Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu linnesi sağkanatta izleyemedik bi dünya gözüyle :/

567

Arkadaslar 10 numaramizi ozlediniz galiba

rodrigues,belhanda ve feghoulinin senesi olacak gibi futbolda istatistiki açıdan.bi tek sneidjerde yanıldım,2017de.ama o da 17 asist yapmıştı.hiç fena degil.

Sürekli tokat manyağı yaptığımız takım Cristiano Ronaldo nöbeti tutuyor demek...

Trezeguet istatistik sitelerine göre geçtiğimiz sezonun en iyi oyuncusu ligde. Daha transferi geçtim bizde 1 maç bile oynamamışken adama sanki gelmiş ve rezil performans çizmiş gibi bir algı yaratıldı DK'daki 2-3 maçtan sonra. DK'da takım olarak leştiler zaten bu mantıkla Salah'ı 5m'e verseler almayalım adam DK'de çöptü diyemeyiz sonuçta adamı herkes izlemiştir 'bu sezon'. Geçtiğimiz sezonları katarsak büyük bir kesim adamın futbolcu olduğunu dahi bilmiyordur eminim. Trezeguet'te o olay 2-3 maçla yargılanması çok saçma bu 2-3 maç ile adam hakkında bu kadar kesin ve net yargılara sahip olmak daha da saçma. Umarım bu transfer olur, 5m euroda sudan ucuzdur o performansa göre. Benim yorumum bu
Aman rdas forumca cop denmesi bizim yararimiza, uyandirma milleti. Cop desinlerki tersi ciksin, forumun cenabetligini bilmiyormusun :asd:

Bizim Gladbach Nice deki Plea yi alamayacak herhalde.

20 Milyon teklif etmisler ama Nice kabul etmemis, güya Tottenham 26 Milyon veriyormus.

Gladbach oyuncuyla anlasmis ama Nice ile görüsmeler tikanmis simdilik.

Şu forumda 25 kişilik oyuncu havuzunda herkes tarafından beğenilen tek isim Linnes. Boşuna kral demiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt