Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.352
- 3.679
- 1.778
Müsade etmişmiş ulan sen kimsin Mesut Allah aşkına yaa..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müsade etmişmiş ulan sen kimsin Mesut Allah aşkına yaa..
Bizi kendinden mahrum bırakma reis.
![]()
Fener çoktan sulanirdi.Emre Akbaba'yi 3 buyuklerden biri alacak bence ama bakalim kim. Ona verecegimiz parayla 8 numara almayi tercih ederim.
Hiiaa cok komik laf mı soktun.Vakit kaybetmeni önermem

pastayi goturdun mu yine koftehorCem Uzan: "2000 yılında 16 milyon €'ya Jardel'i almıştım, eğer geri dönersem; Galatasaray'a 50 milyon euroluk bir sürprizim olacak." !!
bekliyoruz başkanım![]()
Cem Uzan: "2000 yılında 16 milyon €'ya Jardel'i almıştım, eğer geri dönersem; Galatasaray'a 50 milyon euroluk bir sürprizim olacak." !!
bekliyoruz başkanım![]()
Nerde bu gencler simdi?
Türkiye: Mustafa Talha Özbay, Recep Yemişci, Barış Zeren (Dk.80 Sefa topçu), Muhsan Çapkan (Dk.54 Mehmet Burak Balkır), Görkem Çelik (Dk.54 Alparslan Demir), Ufukcan Engin, Alperen Kılıç, Görkem Özgür (Dk.80 Hamza Tosun), Yunus Genç, Ömer Faruk Canbirdi, Cafer Tosun (Dk.71 Mustafa Ethem Erboğa)
Baris Zeren bizim alt yapidan Osmanli'ya giden galiba, Cafer Tosun da Trabzon'da digerleri nerde @Sergen Zeren var mi tanidik bir isim
onun o dönemki yönetim listesine baktınmı hiç reis. gsc için buyuk suprizli isimler var• Cem Uzan ismine karşı olan birçok üye son gelişmelerden tedirgin oldu. Uzan’ın camia içinde kadrolaşmaya başlaması üyeler arasında tepkiyle karşılanıyor.
2001
onun yönetimi seçilseydi belki siyasete falan bulaşmazdı,gelecegimiz güzel olurdu.decoyu falan alırdı belki ne bileyim,o dönem için

kuru pasta ilen idare ediyoruz bu akşampastayi goturdun mu yine koftehor
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bakayımonun o dönemki yönetim listesine baktınmı hiç reis. gsc için buyuk suprizli isimler var![]()
Nerde bu gencler simdi?
Türkiye: Mustafa Talha Özbay, Recep Yemişci, Barış Zeren (Dk.80 Sefa topçu), Muhsan Çapkan (Dk.54 Mehmet Burak Balkır), Görkem Çelik (Dk.54 Alparslan Demir), Ufukcan Engin, Alperen Kılıç, Görkem Özgür (Dk.80 Hamza Tosun), Yunus Genç, Ömer Faruk Canbirdi, Cafer Tosun (Dk.71 Mustafa Ethem Erboğa)
Baris Zeren bizim alt yapidan Osmanli'ya giden galiba, Cafer Tosun da Trabzon'da digerleri nerde @Sergen Zeren var mi tanidik bir isim
Yapmazsanız yapmayın lanMevcut konjonktürde kimin gelmesini isterdiniz?
Maliyeti 6 milyonu aşmayacak..(bonservis)
Herkes alıntı yapsın lütfen.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok yav sen diyince farkettim. pardon metincimima sezdim ama yanlışmıyım soyadım konusunda??