Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba'yi 3 buyuklerden biri alacak bence ama bakalim kim. Ona verecegimiz parayla 8 numara almayi tercih ederim.

Mevcut konjonktürde kimin gelmesini isterdiniz?
Maliyeti 6 milyonu aşmayacak..(bonservis)
Herkes alıntı yapsın lütfen.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Uzan: "2000 yılında 16 milyon €'ya Jardel'i almıştım, eğer geri dönersem; Galatasaray'a 50 milyon euroluk bir sürprizim olacak." !!

bekliyoruz başkanım:cigara:

Nerde bu gencler simdi?

Türkiye: Mustafa Talha Özbay, Recep Yemişci, Barış Zeren (Dk.80 Sefa topçu), Muhsan Çapkan (Dk.54 Mehmet Burak Balkır), Görkem Çelik (Dk.54 Alparslan Demir), Ufukcan Engin, Alperen Kılıç, Görkem Özgür (Dk.80 Hamza Tosun), Yunus Genç, Ömer Faruk Canbirdi, Cafer Tosun (Dk.71 Mustafa Ethem Erboğa)

Baris Zeren bizim alt yapidan Osmanli'ya giden galiba, Cafer Tosun da Trabzon'da digerleri nerde @Sergen Zeren var mi tanidik bir isim

Cem Uzan: "2000 yılında 16 milyon €'ya Jardel'i almıştım, eğer geri dönersem; Galatasaray'a 50 milyon euroluk bir sürprizim olacak." !!

bekliyoruz başkanım:cigara:

Bu adam baskan olsa ya kulübü tamamen batirir ya da en zirveye tasir diye düsünüyorum. Ortasi olmaz.

• Cem Uzan ismine karşı olan birçok üye son gelişmelerden tedirgin oldu. Uzan’ın camia içinde kadrolaşmaya başlaması üyeler arasında tepkiyle karşılanıyor.

2001

onun yönetimi seçilseydi belki siyasete falan bulaşmazdı,gelecegimiz güzel olurdu.decoyu falan alırdı belki ne bileyim,o dönem için

Nerde bu gencler simdi?

Türkiye: Mustafa Talha Özbay, Recep Yemişci, Barış Zeren (Dk.80 Sefa topçu), Muhsan Çapkan (Dk.54 Mehmet Burak Balkır), Görkem Çelik (Dk.54 Alparslan Demir), Ufukcan Engin, Alperen Kılıç, Görkem Özgür (Dk.80 Hamza Tosun), Yunus Genç, Ömer Faruk Canbirdi, Cafer Tosun (Dk.71 Mustafa Ethem Erboğa)

Baris Zeren bizim alt yapidan Osmanli'ya giden galiba, Cafer Tosun da Trabzon'da digerleri nerde @Sergen Zeren var mi tanidik bir isim

barış zeren haricinde hiçbirini tanımıyorum

• Cem Uzan ismine karşı olan birçok üye son gelişmelerden tedirgin oldu. Uzan’ın camia içinde kadrolaşmaya başlaması üyeler arasında tepkiyle karşılanıyor.

2001

onun yönetimi seçilseydi belki siyasete falan bulaşmazdı,gelecegimiz güzel olurdu.decoyu falan alırdı belki ne bileyim,o dönem için
onun o dönemki yönetim listesine baktınmı hiç reis. gsc için buyuk suprizli isimler var :asd:

Nerde bu gencler simdi?

urfaspor, malatya bld, akcaabat sebatspor, trabzon 1461 vb.dir heralde

İçimden bir ses 3.5 milyon Euro+ takas ve 1 milyon euro şampiyonluk bonusu ile Emre Akbaba'yı alcaz diyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osinga bulamadım @Osman SEDEN ateş ünal erzenin listesini...kimler vardıki?cem uzan vardı başka?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt