Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trezeguet ve akbaba transferlerinde oyuncu + para yapabilirsek hoş olur eldeki çöplerden kurtulmuş oluruz hemde fazla bonservis vermemiş oluruz

Bu Selcuk Inan, Allah falan mi acaba? Yilda kemiksiz 4M aliyor ve 1 ay once indirim istendi, hala cit yok.

Aldigin paralar haram zikkim olsun sinsi orman cocugu seni.

West Ham, Jack Wilshere ile 3 yıllık anlaşmayı imzalamaya çok yakın. Wilshere, Perşembe (dün) sağlık kontrolünden geçti. (Guardian)

Bu Selcuk Inan, Allah falan mi acaba? Yilda kemiksiz 4M aliyor ve 1 ay once indirim istendi, hala cit yok.

Aldigin paralar haram zikkim olsun sinsi orman cocugu seni.

2000 tl maaş alıyorum iki tane gs mobile hattım var elimden geldiğince maçlara gitmeye çalışıyorum gs storedan ufakta olsa birşeyler almaya çalışıyorum ben şimdi yönetimin çağrısıyla gidip forma alıcam ,bilet alıcam selçuk yedek kulübesinde 4 milyon euro alsın diye tarık çamdal yeni volvo jeep alsın diye eray işcan jeeple floryanın içine girsin diye artık o devirler geçti ben patrondan 100 tl zam almak için çok çalışıyorum onlarda bir zahmet indirimini yapacak ....

Seneye cok rahatliycaz, butun coplerin kontratlari bitiyor 9M maasdan kurtulcaz.

9M maasla 2 maasi karsilanir.

DhZSb3RXUAAey8-.jpg
Belhanda'nın resti sert olmuş.

GELENLER

denayer kiralık
badou kiralık
akbaba oyuncu + para
trezeguet oyuncu + para
niasse kiralık

GİDENLER

ahmet
carole
tarık
tolga
selcuk
endogan
eren

ahmet gidebilir
carole piyasasi var
tarık ayrilacak
tolga ayrilmaz
selcuk ayrilmaz
endogan fesih
eren Anadolu kulubune gider

Şenerin tokmakcisindan kurtulmak lazım. Absürt teklif gelmezse Linnes kalmalı

Vida'yı amma övüyorlar ben geçen hırvatistan maçını izledim topla çıkıp hatalı pas attı danimarka gola atıyordu,Vida'yı en fazla 10-12'ye satabilirler

Yaw bu Eray niye 3.kaleci olarak kalıyor 3.kaleci Batuhan Sen olsun iste

Vida'yı amma övüyorlar ben geçen hırvatistan maçını izledim topla çıkıp hatalı pas attı danimarka gola atıyordu,Vida'yı en fazla 10-12'ye satabilirler

O kadar maaş alan adamı satmak kolay değil. Oyuncu maaşının yarıya düşmesini kabul ederse olur ancak. Ya da aradaki fark kadar BJK bonservisten pay verecek Vida'ya. Yani 10m Euro'ya satarsa 5'ini verir Vida'ya.
Demedi demeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt