Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnş doğrudur

Galatasaray'da antrenmana katılması tepkilere yol açan Eray İşcan'ın henüz bir kulüple anlaşamadığı için Fatih Terim'in oyuncuya idman izni verdiği ortaya çıktı

Eray da gitsin bir takimda 11e girmeye calissin yahu futbolcu olup da mac oynamadan kariyer bitirmeye razi adam. Belli ki GSda 11 oynayamayacaksin iste bu çok net

ub.msji

Cavanda bence kötü topçu değildi. Hatta TS'den geldiğinde ben ciddi ciddi baya umutluydum. Kafa olarak sorunluydu işte ve faydalanamadık. Ama S. Liege faydalanmış ki 2.4M ödemeyi göze aldı. Ki Belçika takımları için az para değil.

İş yine dönüyor dolaşıyor yıllık ücretlere geliyor. Yine gördük ki yıllık ücretlerini abartmadığın sürece bütün oyuncularını bir şekilde elden çıkarabiliyorsun.

Gecmis olsun beyler, boku yedik bu Belhanda daha 3 sene bizi sömürecek sinirlerimizi alt üst edecek.

lato yeryüzünde gördüğüm en kotu futbolcu olabilir futbolcu bile olmayabilir hatta ne olduğunu çözemedim. bir topçunun her aksiyonu faydasiz olabilir ama her yaptığı, her adımı takım oyununa zarar verecek kapasite de nasıl olur sorusunun cevabiydi resmen, rezil adam ya

Tarık bizde kaç maç oynadı Cavanda onlarda kaç maç oynadı? Adamlar faydalanıyor işte. Her NTV Spor'u açtığımda Liege maçı oluyordu Cavanda da göze çarpıyordu performansıyla. Bizim ligde böyle oynamadı tabii ama kendi liginde iyi oynuyor adam işte kabul edelim. Bildiğim kadarıyla 30 üstü maça çıktı. Karşılaştırdığın Tarık Maldal gibi 5 yılda 15 maça çıkmadı.
bizde sabride cikiyor. bizim seviyemizle onlarin seviyesi bir degil. oyun yapilarina uyuyordur. cavanda akli calismayan bir futbolcu. kurtuldugumuza sukredelim. kabul edecek birseyim yok. iyi paraya sattik. benim icin onemli olan o

Taraftarin ayagini denk almasi lazim

Takimin basinda riekerink veya Hamzaoglu yok Imparator Fatih Terim var

Atilacak her adim da hoca'nin isine karisilacaksa isimiz var

Konuyla alakası yok ama ronaldonun juvede oynuyabiliceğini düşünmüyorum Ronaldo’yu ronaldo yapan realin hızlı futbolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt