Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye büyük takım için yetersiz bunu gördük. Şutu yok, pas özrlü. Ama İyi top çalar,güçlü ve arada driblingi var. Terimin niye çok istediğini tahmin ediyorum. Ani baskın pres ve çabuk ataklar ile sonuca gitmek için belhanda ve ndiaye gibi presçi adamlar lazım. Lakin, bunlar ortasahada 3 pas yapamaz, o zamanda çok teknik takımlar bizi maymuna çevirr, topu kapacam diye koştururlar seni. O yüzden ben genç selçuk tarzı top kullanan çok teknik bir 8 numarayı tercih ederdim. Öyle birini alabilmemiz çok zor biliyorum ama topu iyi kullanan en iyi adam donk bu ortasahada, düşünün artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fernando donk'dan daha iyi teknik olarak bence, ama haklisin.

Qlt..

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam tersi hoca reyes i izler 3-4 dakikalık videoları izlersen Levent nazifoğlu Mehmet özbek gibi cavandayı takıma kazandırırsın. Bu adam topla çıkışları çok iyi ve savunmayı önde kuracağımız için ayağı sağlam biri. Maicon saatli bomba gelen ilk teklifte satılacaktır.
izleyebileceğim tek videosunu izledim yorumum bu onların tabiki izlemesi lazım benim görüşümde bize yaramaz zaten sakatmış ne zaman geri döner oda belli değil,maiconun gitmesini isteyenlerdenim ama reyesin fazlası yok onu söylemek istiyorum ki maiconunda ayağı sağlam ama geriye adam kaçırınca attığı serbest vuruş ve pasların önemi kalmıyo
stoper için fikrim höwedes olabilir schalke düşünmüyomuş şampiyonlar ligi etkisiyle kiralanabilir.
ortasaha için bedava max meyer iyidir ndiaye 3 ve fazlası maaş ister bu adama verilir bonservisi bizde olur tutarsa her türlü satılır yada sergenin önerdiği syzmanski gibi yetenekli genç biri kiralanır
forvet için musa zor gibi geliyo realden raul de tomas kiralanabilir bize kesinlikle katkı sağlar satın alma opsiyonlu para kazandırabilcek biri bence..

Şu christian Rodriguez super-lig de daha iş yapar

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

muslera sıvadı h.o. 20-30 m euro muhabbetleri biter

Büyük talihsizlik yaşadı muslera top çok sert geldi.cani sagolsun

Katılmayan çok kisi olacak belki ama top çok döndü ve Muslera'nın hatası olduğunu düşünmüyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ndiayeye 1 yıllık 5.5 gömmek yeirne max meyere 4 yıllık 25 gömmek daha isabetli olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lione-Carole-foto-galeri-8.jpg

Mustafa Cengiz'in aciklamalarindan sonra Carole takimda kalir diyebilir miyiz?

evet 1 seneliğine ndiaye için 5 milyon civarı para bayılmak bizim için daha mantıklı sene sonundada basar gider opsiyon zor çünkü olsada kaça patlar..

FM mantığı yürümüyor Reel futbolda bunu hiçbir zaman anlamayacağız muhtemelen , Free Oyuncu hemen gidip ona 5 M para verelim öbürüne vereceğimize oda hemen koşarak gelsin mantığı o kadar basit ki , Meyer dediğin adam 22 yaşında , Alman ve piyasa değeri 20 Milyon € , Ve muhtemelen peşinde onlarca takım vardır tek akıllı GSC değil diye düşünüyorum , Hadi Ndiayenin yıllık maliyeti 5 Mn sen Meyeri ikna edemezsin de etsende Ndiayeden ucuza mı ikna edeceksin böyle bir realite yok kimse kusura bakmasın bu kadar basit değil , Wilshere içinde 2 Milyon imza parası verip alak falan dedi millet nereye alıyorsun adam kıçı kırık Türkiye ligine geleceğine EPL deki baş altı takımlarda oynamayı tercih edecek futbolun doğası budur. Ha bide son bi ekleme yapayım Donkun sözleşmesi bitti 2 Milyona zor ikna ettik diyor yönetim bizde burada Meyer falan diyoruz orasıda ayrı komik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt