Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
XXX Fernando Belhanda
Feghouli Gomis Rodrigues

XXX ----> Donk | Linnes | Selcuk | Tolga | Carole

Açıklamaları okudum.

Hayırlısı olsun. Umarım hocamızı üzecek birşey yapmayız.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
XXX Fernando Belhanda
Feghouli Gomis Rodrigues

XXX ----> Donk | Linnes | Selcuk | Tolga | Carole
Tolgayı yazma renktas , Fatih hoca onun kalemini kırmıs daha bügün baskan Donku överken birileri gibi ağrısını bahane edip 6 hafta yatmadı falan dedi yani , Tolga denen kekoyu tekmükleyeceğiz muhtemelen

FM mantığı yürümüyor Reel futbolda bunu hiçbir zaman anlamayacağız muhtemelen , Free Oyuncu hemen gidip ona 5 M para verelim öbürüne vereceğimize oda hemen koşarak gelsin mantığı o kadar basit ki , Meyer dediğin adam 22 yaşında , Alman ve piyasa değeri 20 Milyon € , Ve muhtemelen peşinde onlarca takım vardır tek akıllı GSC değil diye düşünüyorum , Hadi Ndiayenin yıllık maliyeti 5 Mn sen Meyeri ikna edemezsin de etsende Ndiayeden ucuza mı ikna edeceksin böyle bir realite yok kimse kusura bakmasın bu kadar basit değil , Wilshere içinde 2 Milyon imza parası verip alak falan dedi millet nereye alıyorsun adam kıçı kırık Türkiye ligine geleceğine EPL deki baş altı takımlarda oynamayı tercih edecek futbolun doğası budur. Ha bide son bi ekleme yapayım Donkun sözleşmesi bitti 2 Milyona zor ikna ettik diyor yönetim bizde burada Meyer falan diyoruz orasıda ayrı komik
fm mantığı değil şuan yapmamız gereken serbest futbolcular ve kiralık futbolcular şansımızı deneyip görüşmeliyiz o mantıkta bakarsan sneijderde gelmezdi,ndiaye 3 milyonun üstünde para istiyo belliki başkanın konuşmasından çıkan bu gerekirse 4 ver yıllık meyere şansını dene diyorum para kazandırır ama ndiaye 1 yıl oynar parasını alır gider bundan bahsediyorum sadece isimlere çok takılma...

neden renktaş 4.5 maaş 5 imza parası 2 de menajerlik ücreti

tabii ki böyle bi transfer yapamayız ama ndiaye işinden daha mantıksız değil

GSC App
3 imza parası neyine yetmiyo 4 maaş iyidir pazarlık yapmayı öğrendik diyo başkan yapsınlar görelim ama şurda hemfikiriz ndiaye işinden daha mantıklı kesinlikle para yok diyolar ama serbest adamlarla ilgilenmiyoruz orasıda tuhaf...

fm mantığı değil şuan yapmamız gereken serbest futbolcular ve kiralık futbolcular şansımızı deneyip görüşmeliyiz o mantıkta bakarsan sneijderde gelmezdi,ndiaye 3 milyonun üstünde para istiyo belliki başkanın konuşmasından çıkan bu gerekirse 4 ver yıllık meyere şansını dene diyorum para kazandırır ama ndiaye 1 yıl oynar parasını alır gider bundan bahsediyorum sadece isimlere çok takılma...
Free oyuncu kovalamamız lazım zatende Meyer gibi adamları değil tabiki gerçekçi olmakta fayda var , Kiralık - Beles adam pesindeyiz zaten baskanda bunu söylüyor ideal olanlardan 1-2 tane kapabilirsek iyi olur , Mesela Porto ile sözlesmesi biten stoper olabilir veya Joel Campbell da olabilir

Muhtemelen başkanın 2-3 gün önce dediği Chelsea-Arsenal muhabbeti kiralık transferi içindi. ingiltere ve italya ligindeki büyük takımlarda kiralık çok futbolcu var 1-2 mevki için kullanırız bunu

Kaç liraya anlaştı net rakam bilmiyorum ama feda yapılacaksa Fatih Terim ilk fedayı yapmalıdır. Zaten önceki yıllarda bizden sonra milli takımdan 7 sülalesine yetecek parayı aldı.

Ben Yönetime güveniyorum. En azindan güvenmek istedigim icin positif düsünüyorum.

Sonunda bize yalan söylemeyen bir Yönetim var. Göz boyamak icin Transfer yapmiyorlar.

Acikcasi para yok, borc girtlakta. Yinede Transferler yapilmak isteniyor.

1. Eldeki iyi oyunculari tutmak istiyor Yönetim. Dogru.
2. Cöpleri yollamak istiyorlar. Dogru.
Cavanda, Eray, Hakan, Carrasso, Koray, Yasin ve Latovleci sutlandi.
3. Donk ve Nagatomo kaldi. Dogru. Donkun ücreti yüksek ama Baskanda acikladi o seviyede oyuncuyu alamazdik o paraya diye.
4. Yedek icin Mugdat alindi. Olur ya sakatlik, Cezali vs. Mugdat faydali olabilecek bir oyuncu.

Konusmalarindan anladigim elimizde Takas icin kullanmak istedigimiz Oyuncular var.

Bunlar Tarik, Tolga, Ahmet, Carole ve Eren.

Bunlarla Trezeguet alinmaya calisilacak.

Yani sira Bosta olan Ahmed Musa alinmaya calisilacak.

Cesitli Kulüplerdende bu sene düsünülmeyen oyuncular kiralanmaya calisilacak.

Ilk 11 icin kadromuz kötü degil. Hatta kadro iyi.
Ancak Kadro derinligi olmadigi icin kötü durumdayiz. Bunu düzeltecekdir Fatih Terim ve Yönetim. Bunu inaniyorum.

Başkan’ın açıklamaları moralimi çok bozdu . Abdürrahim Albayrak da aklınca gaz verdi . Oynayacağın yer şampiyonlar ligi efendi . Adam gibi takım kurmazsan rezil olur dönersin

Para olmamasını falan geçin olsa bile harcayamıyorsun zaten.

Açıklamalar da güzel en azından yalan söylemiyor.Beklenti neydi Dursun Özbek gibi uçaklar kalkacak falan mı?

Ama transfer beklemeyin vs takas-kira olayını söylemesi çok güzel yurtiçi transferde elimizi kuvvetlendirerek bir açıklama mesela Emre Akbaba için Alanya artık takası düşünecek mecburen yoksa seneye serbest alınır.

Trezeguet yine aynı şekilde bizim zaten kiralık isimlere yönelmemiz şart 40-45 kişilik kadro dönemleri bitmek zorunda

Kiralık içinde zaman lazım takımlar kampları tamamlasın İngiltere'de transfer sezonu bitsin piyasa hareketlenir.

Trezeguet - Akbaba - Ahmed Musa isimlerini onaylamıs Abdürrahim yeni gördüm

Muhtemelen başkanın 2-3 gün önce dediği Chelsea-Arsenal muhabbeti kiralık transferi içindi. ingiltere ve italya ligindeki büyük takımlarda kiralık çok futbolcu var 1-2 mevki için kullanırız bunu
başkan bunu telefonda söylemiş galiba ben öyle söylemek istemedim benim alanyadada tanıdığım var vs bişeyler saçmaladı o konuda beklentiye girmemekte fayda var.
Free oyuncu kovalamamız lazım zatende Meyer gibi adamları değil tabiki gerçekçi olmakta fayda var , Kiralık - Beles adam pesindeyiz zaten baskanda bunu söylüyor ideal olanlardan 1-2 tane kapabilirsek iyi olur , Mesela Porto ile sözlesmesi biten stoper olabilir veya Joel Campbell da olabilir
ben senin gibi o kadar imkansız görmüyorum olur olmaz deneyelim sadece diyorum hepsi bu aslında benzer fikirdeyiz ama isimler konusunda anlaşamadık olur olmaz oda yönetimin işi donkla imzalamak kolay gitsinler ikna etmeye çalışsınlar en azından vizyon transferidir stoper-8 numara-forvet sağlam isimler alsınlarda çok önemli çünkü...

Burada yönetime sallayan taraftarları anlamakta zorluk çekiyorum. Adamlar kılı kırk yararak uefadan gelebilecek muhtemel men cezasını engellemişler. Buna karşılık Uefadan gelen özellikle transferde yönetimin elini kolunu bağlayan satışlardan gelecek gelir kadar harcama yapabilirsin yaptırımına karşılık, yönetimin bunu görmezden gelip bonservisle futbolcu almasını mı bekliyoruz. Ben Fatih hocama güveniyorum, elbet eksikliklerin oda farkında ve bu eksiklikler bir şekilde kiralama yoluyla yapılacak transferlerle giderilecektir. Azcık sabırlı olalım diyorum.

bu arada ali naci dahil bütün gazeteci duyumcu ne halt varsa hepsi patlamıs oldu.

Zaten başından beri bonservissiz oyunculara yönelelim diye herkes diyordu burada. Bazıları imza parası bilmem ne parasıyla bonservislilerden daha maliyetli bile gelse yapacak bir şey yok, Uefa tepemizde bekliyor.

Biz yeter ki almaya niyetli olalım, bonservisi elinde ya da kiralık güzel adamlar bulunur, sıkıntı olmaz. Ama kadromuz yeterli aman hiç para harcamayalım dersek sıçtık. CL'de zaten bir şeyler yapma imkanımız yok ama lig de gider elimizden. Bu kadro bir sene daha götürmez. Deplasmanlarda neler çektiğimiz belli.

1 orta saha 1 tanede stoper alalım la bari kiralık miralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt