Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Scout ekibi ve Emre Utkucan kaldigi sureci, genc yetenek bulamayiz.

Ndiaye 3 istiyormuş işte ama çok fazla dediler ya toplantıda. Ndiaye'nin maliyeti 4-5 diye vazgeçtiler zaten. Ayrıca zaten zamanında Selçuk'a 3.5, Tolga'ya ve Eren'e 2, Maldal'a 1.6 verdiğimiz için bu haldeyiz zaten. Benim o paraları savunduğum yok. Keşke Selçuk ve Tolga'nın yıllığını şöyle 20 yaşında bir Afrikalı'ya yatırsak ama onlar bütün maaş yükünü kapsıyor maalesef. Yoksa dediğim gibi ben de isterim Selçuk ve Tolga'ya 5.5 vereceğime Meyer'e 5 vermek ama bunları göndermeden 5.5'un üstüne bir de Max Meyer'e 5 verecek gücümüz yok.
tolga ve tarık gitse maaşları 3.7 ben proje olarak bakıyorum o transfere sadece bedava alıp iyi paralara satmak ama genç scout trasnferleri yapılacaksada onada razıyım hayırlısı bakalım bekleyip görelim...

Muslera bu hatadan sonra kimse ona 50m avro vermeyeceği için kariyerin sonuna kadar bizde kalacak. Adamsin Muslera!

Şu Chadli'yi kiralama ihtimalimiz hic mi yok yavv

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Real Madrid Ronaldo'nun gidişinden sonra sizce kimi transfer edecek?

Emin ol yılda 4 maç oynayan Hakan veya Gökhan da facia bir maç çıkarır. En azından altyapıya güvenmeliyiz. Ya Real'e denk gelirse ya Fener'e denk gelirse diyerek altyapıdan oyuncu yetişmez. Adamlar Wilshere'i 16 yaşında oynatmaya başlıyor biz Mustafa Kapı'yı daha U21'e çıkaramıyoruz. Birazcık güvenelim bizimkilere. Fatih Terim değil mi TT Arena'da bir anda Semih ve Emre Çolak'ı sahaya sürüp ligin kaderini değiştiren.
Alt yapıdan yeteneklerin çıkmasını ben de canı gönülden isterim . Ancak şampiyonlar ligi malesef çok acımasız

Latovlevici'nin yerine Carole, Yasin'in yerine Muğdat, Eray'ın yerine İsmail gelecek diyebiliriz gelecek sezon için.

Denayer ve Carrasso ile devre arasından beri Ndiaye'nin yerini dolduracak transfer olacak mı acaba...

Real Madrid Ronaldo'nun gidişinden sonra sizce kimi transfer edecek?

yasin-oztekin.jpg

Alt yapıdan yeteneklerin çıkmasını ben de canı gönülden isterim . Ancak şampiyonlar ligi malesef çok acımasız

Acımasız evet orası doğru ama demek istediğim yılda 4 maç oynayacak bir Gökhan Değirmenci veya Hakan Canbazoğlu da orada kova olur. Ama bunlar yerina atıyorum Berk Balaban'ı koyarsan belki 3 değil 5 yersin ama çocuk Şampiyonlar Ligi tatmış olur. Tecrübe kazanmış olur. Yani zaten Gökhan veya Hakan da Agüerolar Messiler karşısında bize maç kazandırmaz unutalım onu. Muslera'ya bir şey olsa yedeğinin işi her halükarda zor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt