Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene 2018 olmus hala ayni hamam ayni tas, transferlerde inanilmaz amatorce yonetiliyoruz.

Dhcbk3GXcAAMZaT.jpg
1 kare 2 FT.

Afrika da , Güney Amerika da gecesini gündüzüne katarak oyuncu takip eden çok iyi bir Scout ekibine ihtiyacımız var . Bence Avrupa da bir takım satın alıp bu oyunculara şans vermeliyiz . Bu takım anca böyle düzlüğe çıkar

Afrikada takım almaya gerek Yok bir tane seyyar köfteci açalım mahalle mahalle dolaşıp keşfeder potansiyelli çocukları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk-Fernando-Belhanda üçlüsü, gol ve asist anlamında olması gerekenin ancak yarısı kadar katkı verebilecek bir hat oluştururlar. Maçları izlemek eziyet olur...
18 golcüsüne 2 defansif orta sahayla katkı vermeye çalışırsan ve hücumdaki orta saha rolünü sadece belhanda! ya bırakırsan sana ne olacağını herkesten önce kendin bilirsin...

Can kardeşimin özenerek yapmış olduğu kadro bir boka benzemiyor. Kabahat onda değil tabii, maddi imkansızlıklarda.

maddi imkansızlık diye bişey yok sadece bonservisli oyuncu alamıyoruz kiralık veya serbest oyuncu alamayacak kadar beceriksizmiyiz ,uefa serbest ve kiralık oyuncu alabilirsin diyo şuana kadar transfer yapmadık donk,nagotomo,muğdatla aynı yerdeyiz hala 3 transfer yapmamız lazım beceremiyolarsa istifa etsinler stoper-8 numara-forvet şart bana kalsa belhanda ve maiconu satar stoper ve ortasahalara 2 şer transfer yaparım...

Şöyle bi okudum da;

Trezege transferine hala sallayanlar var. Sanki 5,9 milyon vermişizde almışız gibi yönetime Fatih Terime sallıyorlar. Şunu anlamıyormusunuz. Elimizde ki çöpleri takasla kullanmak istiyorlar. Bizde o para yok bunu anlayın artık. Başkan açıkça söyledi takasla olursa olur dedi. Daha ne desin adam. Bizde ki çöplerin yıllık maaşlarını Başakşehir ve Kasımpaşa verebilir. Fenerbahçe ve Bjk bile veremez vermez. Bu bile taktik. Kasımpaşadan kimi alırdınız siz olsanız . Biraz mantık lütfen. Şu önyargılarımızı bi bırakamadık gitti

Yapcak bisi yok para yok
Bu kadar kabız ve aciz bir orta saha hattı ile sezona başlamanın hiçbir mazereti olamaz, çok büyük paralar saçılmadan da bir çare bulunabilir, ille 10-15 milyon bonservis-yıllık 3-5 milyona oyuncu almak gerekmiyor. Teknik heyet ve yönetim bunun için oradalar.

Donk' ta sıkıntı yok, sırf Fernando' yu yedeklemesi için dahi mutlaka takımda tutulması gerekiyordu, o gitse yerine daha az maliyetli birini bulmak o kadar kolay olmazdı. Az sayıda maçta Fernando-Donk birlikte oynar. Donk' un orta sahadan çok stoper rotasyonunda forma şansı bulacağını tahmin ediyorum zaten.

Böyle bir orta saha hattıyla sezona girmektense, 3-4 milyona bile olsa, oynadığı futbola ad konulamayan(!) Belhanda' nın paketlenmesini tercih ederim; oluşacak bütçe ile bir adet bonservisiyle, bir adet de kiralık orta saha oyuncusu alınır, olur biter. Hatta onun yerine gerçek bir ofansif orta saha yahut 8 numara alınsa dahi çok daha evladır...

Mustafa Cengiz'in basın toplantısını baştan sona seyrettim. Bence böyle bir başkan ve yönetime sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Adamın duruma ve olaylara bakışı çok doğru. Atıp tutmayan işini yapan, yapıcı bir insan.

Bence gelmiş geçmis en iyi başkanlarımızdan biri olmaya aday. Bunu anlayabilecek kapasitede insan az tabii. Ne yazıkki çoğunluk, kulübü batıran, bu hale düşmemize sebep olan, eyyamcı, yalancı yönetimleri şakşaklamakla meşgul. Çünkü insanlar hakikatla ilgilenmiyor, kandırılıp sömürülmek için can atıyorlar adeta.

Onlara diyeceğim, gölge etmeyin bari.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar kabız ve aciz bir orta saha hattı ile sezona başlamanın hiçbir mazereti olamaz, çok büyük paralar saçılmadan da bir çare bulunabilir, ille 10-15 milyon bonservis-yıllık 3-5 milyona oyuncu almak gerekmiyor. Teknik heyet ve yönetim bunun için oradalar.

Donk' ta sıkıntı yok, sırf Fernando' yu yedeklemesi için dahi mutlaka takımda tutulması gerekiyordu, o gitse yerine daha az maliyetli birini bulmak o kadar kolay olmazdı. Az sayıda maçta Fernando-Donk birlikte oynar. Donk' un orta sahadan çok stoper rotasyonunda forma şansı bulacağını tahmin ediyorum zaten.

Böyle bir orta saha hattıyla sezona girmektense, 3-4 milyona bile olsa, oynadığı futbola ad konulamayan(!) Belhanda' nın paketlenmesini tercih ederim; oluşacak bütçe ile bir adet bonservisiyle, bir adet de kiralık orta saha oyuncusu alınır, olur biter. Hatta onun yerine gerçek bir ofansif orta saha yahut 8 numara alınsa dahi çok daha evladır...
galatasaray-belhanda-ile-8-milyon-euroya-anlasti-1497988107.jpg

Şu an twitterda Fabri ile Muslera kıyaslaması yapan biri ile kapışıyorum. Aydın, Şükrü ve Recep siz misiniz gençler doğru söyleyin?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt