Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Monaco, Porto, Dortmund, Benfica, Salzburg, Roma gibi scouting konusunda üst düzey takımların scout şeflerini gerekirse 4-5 katı maaş ile ikna ederek alıp getireceksin. Transfer işinde bu adamlara tam yetki vereceksin. Kimi al derlerse gidip alıp getireceksin.
Transferde aldığimiz adamlar yüzde 90 oranla genç ve potansiyelli, ilerde iyi paralara satabileceğimiz tarzda olmalı.
Cüzi miktara al, parlat, fahiş fiyatlara sat modelini oturtmamiz gerekiyor.
Bunun haricinde yine Avrupa'da altyapı konusunda uzman kisileri bulup altyapıyı bu adamlara emanet edeceksin.
Bizdeki bu boktan scout ekibi ve beden eğitimi hocası ayarında capsiz, egitimsiz, onun bunun torpillisi hocalarla bı arpa boyu yol alamadik, alamayiz da.
Son 10 senede Semih haricinde hiçbir oyuncuyu altyapimizdan çıkaramadik.
Yıl 2018, ama hala al sat modeli oturtamamisiz.
Sözde scout ekibinin halı ortada.
Yapılan kontratlar ortada.
Rezaleti kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum. Bizim 10'da biri kaynağimiza sahip takımlar bile al sat modelini oturttu.
Yeter artik. Vallahi şu takımın bu kadar boktan yönetilmesine tahammül edemiyorum yav.
Transferde aldığimiz adamlar yüzde 90 oranla genç ve potansiyelli, ilerde iyi paralara satabileceğimiz tarzda olmalı.
Cüzi miktara al, parlat, fahiş fiyatlara sat modelini oturtmamiz gerekiyor.
Bunun haricinde yine Avrupa'da altyapı konusunda uzman kisileri bulup altyapıyı bu adamlara emanet edeceksin.
Bizdeki bu boktan scout ekibi ve beden eğitimi hocası ayarında capsiz, egitimsiz, onun bunun torpillisi hocalarla bı arpa boyu yol alamadik, alamayiz da.
Son 10 senede Semih haricinde hiçbir oyuncuyu altyapimizdan çıkaramadik.
Yıl 2018, ama hala al sat modeli oturtamamisiz.
Sözde scout ekibinin halı ortada.
Yapılan kontratlar ortada.
Rezaleti kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum. Bizim 10'da biri kaynağimiza sahip takımlar bile al sat modelini oturttu.
Yeter artik. Vallahi şu takımın bu kadar boktan yönetilmesine tahammül edemiyorum yav.
Hürmetler....