Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco, Porto, Dortmund, Benfica, Salzburg, Roma gibi scouting konusunda üst düzey takımların scout şeflerini gerekirse 4-5 katı maaş ile ikna ederek alıp getireceksin. Transfer işinde bu adamlara tam yetki vereceksin. Kimi al derlerse gidip alıp getireceksin.

Transferde aldığimiz adamlar yüzde 90 oranla genç ve potansiyelli, ilerde iyi paralara satabileceğimiz tarzda olmalı.

Cüzi miktara al, parlat, fahiş fiyatlara sat modelini oturtmamiz gerekiyor.

Bunun haricinde yine Avrupa'da altyapı konusunda uzman kisileri bulup altyapıyı bu adamlara emanet edeceksin.

Bizdeki bu boktan scout ekibi ve beden eğitimi hocası ayarında capsiz, egitimsiz, onun bunun torpillisi hocalarla bı arpa boyu yol alamadik, alamayiz da.

Son 10 senede Semih haricinde hiçbir oyuncuyu altyapimizdan çıkaramadik.

Yıl 2018, ama hala al sat modeli oturtamamisiz.

Sözde scout ekibinin halı ortada.

Yapılan kontratlar ortada.

Rezaleti kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum. Bizim 10'da biri kaynağimiza sahip takımlar bile al sat modelini oturttu.

Yeter artik. Vallahi şu takımın bu kadar boktan yönetilmesine tahammül edemiyorum yav.

Arkadaslar, malum yarin Galatasarayimiz Zürihe geliyor.

Burada belki bilen arkadaslar olur. Resmi siteye göre thy‘ye ait özel ucakla geleceklermis, normal yolcu cikis yerinden mi cikarlar yoksa özel bi bölümden mi, ona göre havaalanina gitmeyi düsünüyorum.
Ve ayrica otel ve antrenman yeri hakkinda bilgi bulamadim, bizimkiler zürihin hangi otelinde konaklayacaklar hangi sahasinda antrenman yapacaklar?

Simdiden tesekkür ederim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Koskoca Galatasaray kulubu bonservissiz veya kiralik oyuncuyu ikna edemiyorsa

kapatin kulubu

İşimize yarayacak seneye rotasyonda. Arada bir taraftarla etkileşim içinde olması da hem onun hem bizim için bir enerji kaynağı. Çalışma azmi de takdir edilecek bir seviyede.
Arada bir komiklikleri de olmuyor değil :)
Screenshot_20180706-232922.webp

Screenshot_20180706-232922.webp

Sanki her sene 83762 tane kaleci efsanesi çıkarıyoruz ya ! Muslera dediğin adam form tuttuğu an şampiyonluk geliyorsa varsın form tutmadiginda kötü gol yesin. Yine diyorum zamanında Melo için denilenlerden sonra şu an orta sahanda Donk oynuyor. Neyse herkesin kendi düşüncesi.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pazartesiye kadar gelisme olmaz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt