Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi geceler.

DhbkedYXcAAeqpx.jpg

DhcX0PiXkAA79c1.jpg

Ben yönetim den son derece memnunum

Cikip cilek alacagiz,ucaklari indirecegiz demis olsaydi daha mi iyi olurdu

Albayrak'ı görmekten hoşlanmıyorum ama ben de yönetimin gerçekleri açıkça söylemesinden memnunum. Hatta amatör şuberler konusunda daha sert olmalarını bekliyorum. Feda konusunda daha kararlı olmalarını bekliyorum.

Siz babanızdan lamborghini istediğinde alıyormuki başkan size alsın gidin zengin birine baba diyin alsın bizde para yok koçlar.

para var ama uefa kuralları da var
Para yok Baba para yok paralar puf oldu gitti. Klüp üstünde o kadar çok tazminat davalarından, ödenmemiş oyuncu maaşları, oyuncu Bonsrvisleri, primler var ki bunlar%30unu götürüyor zaten Bir de nacizane başkan dursun Özbek'in koyduğu temlikler var onlar zaten skandal, bir de gelecek sezon oyuncu maaş ödemeleri ve 50milyon zarardasın şuan 20milyona çekmelisin yani 30 milyon kafadan gitti. Er parayı Allah yollamıyacak sana maalesef. Sponsor da yok bu sene. Anlayacağın parasısız bu sene

Son düzenleme:
Para yok Baba para yok paralar pubg oldu gitti. Klüp üstünde o kadar çok tazminat davalarından, ödenmemiş oyuncu maaşları, oyuncu Bonsrvisleri, primler var ki bunlar%30unu götürüyor zaten Bir de nacizane başkan dursun Özbek'in koyduğu temlikler var onlar zaten skandal, bir de gelecek sezon oyuncu maaş ödemeleri ve 50milyon zarardasın şuan 20milyona çekmelisin yani 30 milyon kafadan gitti. Er parayı Allah yollamıyacak sana maalesef. Sponsor da yok bu sene. Anlayacağın parasısız bu sene
peki

acil genç futbolcu duyumu verilsin,sergen mutlu edilmeli

Selçuk ve Tolga'yı göndermeliyiz. Tolgay alınabilirse alınmalı. Tolgay ve Akbaba orta sahayı ciddi anlamda güçlendirir.

Tolgay ı ben de çok beğeniyorum . BJK bi aptallık yapsa da serbest bıraksa

Selâmün aleyküm dostlar. Geceniz hayirli olsun.

Biraz uzak kaldik, Eray postalanmis, Tarik adli sahis gitmeyi kabul etmis. Arada güzel seyler de oluyor demekki..

Gelecek sezonun orta saha oyunculari:

Fernando
Donk
Selcuk
Tolga

Benim icin en kilit transfer 8 numara... Fernando'nun yanina saglam bir 8 numara alinmali/kiralanmali. Ve mecburen Selcuk ve Tolga'ya 1 yil daha katlanacagiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt