- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
ben de memnunum,çileği manavdan alıyorum zatenBen yönetim den son derece memnunum
Cikip cilek alacagiz,ucaklari indirecegiz demis olsaydi daha mi iyi olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de memnunum,çileği manavdan alıyorum zatenBen yönetim den son derece memnunum
Ben yönetim den son derece memnunum
:sarıkalp::kırmızıkalp:
para var ama uefa kuralları da varSiz babanızdan lamborghini istediğinde alıyormuki başkan size alsın gidin zengin birine baba diyin alsın bizde para yok koçlar.
Para yok Baba para yok paralar puf oldu gitti. Klüp üstünde o kadar çok tazminat davalarından, ödenmemiş oyuncu maaşları, oyuncu Bonsrvisleri, primler var ki bunlar%30unu götürüyor zaten Bir de nacizane başkan dursun Özbek'in koyduğu temlikler var onlar zaten skandal, bir de gelecek sezon oyuncu maaş ödemeleri ve 50milyon zarardasın şuan 20milyona çekmelisin yani 30 milyon kafadan gitti. Er parayı Allah yollamıyacak sana maalesef. Sponsor da yok bu sene. Anlayacağın parasısız bu senepara var ama uefa kuralları da var
pekiPara yok Baba para yok paralar pubg oldu gitti. Klüp üstünde o kadar çok tazminat davalarından, ödenmemiş oyuncu maaşları, oyuncu Bonsrvisleri, primler var ki bunlar%30unu götürüyor zaten Bir de nacizane başkan dursun Özbek'in koyduğu temlikler var onlar zaten skandal, bir de gelecek sezon oyuncu maaş ödemeleri ve 50milyon zarardasın şuan 20milyona çekmelisin yani 30 milyon kafadan gitti. Er parayı Allah yollamıyacak sana maalesef. Sponsor da yok bu sene. Anlayacağın parasısız bu sene
Trezege nin gelecegine yatirim yapiyoruz. Ndiaye gibi yarim sezon-1 sezon oynat , sat. Kasimpasa ya sonraki satistan atiyorum %20 kar verilse hayir demezler herhalde..Trezege ile bizde baska ilgilenen mu yok yoksa harbiden is bitti de takasa mi zorluyoruz?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav Selçuk ile seneye uzatırlar ne göndermesi.Selçuk ve Tolga'yı göndermeliyiz. Tolgay alınabilirse alınmalı. Tolgay ve Akbaba orta sahayı ciddi anlamda güçlendirir.
Bu saatten sonra Selçuk tan ne köy olur nede kasabaYav Selçuk ile seneye uzatırlar ne göndermesi.
Tolga da hiçbir yere gitmez.
Selâmün aleyküm dostlar. Geceniz hayirli olsun.
Biraz uzak kaldik, Eray postalanmis, Tarik adli sahis gitmeyi kabul etmis. Arada güzel seyler de oluyor demekki..
Selâmün aleyküm dostlar. Geceniz hayirli olsun.
Biraz uzak kaldik, Eray postalanmis, Tarik adli sahis gitmeyi kabul etmis. Arada güzel seyler de oluyor demekki..