- 21 Ocak 2010
- 72.993
- 51.424
- 5.003
Bugün yönetimin 1 hafta sonra yalanlayacağı güzel transfer gelişmeleri olacak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye beyaz forma, Ronaldo fazla ev hasreti çekmesin diye mi. Ama gerçekten güzel fotma tabiki.Ronaldo'nun yıllık 30 milyon maaşını agnelli ailesinin şirketi fiat verecek. formanın şöyle olcağı söyleniyor. Allah günah yazmasın ben bu formayı alırım.
http://gss.gs/y3z.jpg
Bjk ile tolgay tolga takası yapılabilir. Tolga kötü oyuncu değil, şenol ister belki. Ayhanda böyle alınmış tı bir dönem.Selçuk ve Tolga'yı göndermeliyiz. Tolgay alınabilirse alınmalı. Tolgay ve Akbaba orta sahayı ciddi anlamda güçlendirir.
Muhtemelen başkanın 2-3 gün önce dediği Chelsea-Arsenal muhabbeti kiralık transferi içindi. ingiltere ve italya ligindeki büyük takımlarda kiralık çok futbolcu var 1-2 mevki için kullanırız bunu
Mustafa Cengiz'in basın toplantısını baştan sona seyrettim. Bence böyle bir başkan ve yönetime sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
Adamın duruma ve olaylara bakışı çok doğru. Atıp tutmayan işini yapan, yapıcı bir insan.
Bence gelmiş geçmis en iyi başkanlarımızdan biri olmaya aday. Bunu anlayabilecek kapasitede insan az tabii. Ne yazıkki çoğunluk, kulübü batıran, bu hale düşmemize sebep olan, eyyamcı, yalancı yönetimleri şakşaklamakla meşgul. Çünkü insanlar hakikatla ilgilenmiyor, kandırılıp sömürülmek için can atıyorlar adeta.
Onlara diyeceğim, gölge etmeyin bari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
müsrifliğin lüzumu yok eldeki kadro şampiyon zaten.Bize ilk 11 icin en cok 8 Numara gerekli. Stoperde az cok Maicon ve Serdar idare eder. Forvetde zaten Gomis var.
Eger mümkün olursa Stopere yüksek kaliteli oyuncu alinir.
Forvet olmassa olmaz. Gomisin yedegi yok.
Anladigim kadariyla, Ndiayeyi istedik ama maasi yüksek.
Yani 8 numara kesinlikle alinacak.
Stoper mecbur alacaksin. Denayer gitti.
Forvet ve Kanat oyuncusu isteniyor. Trezeguet ve Ahmed Musa en ideal oyuncular.
Cengiz başkan diyor ki bakkalda pirinç bulgu eksik ucuza arıyoruz , sen diyorsun ki havyar koyalım , manda sütü koyalım.Bizim yönetimi aşar bu transferler.bonservissiz ve kiralık oyuncu bakıyoruz diyen mustafa başkan bu arkadaşlarda boşta acaba hangileriyle irtibata geçtiler
Milan Badelj - Oyuncu profili
Abel Hernández - Oyuncu profili
Diego Reyes - Oyuncu profili
Hatem Ben Arfa - Oyuncu profili
Balázs Dzsudzsák - Oyuncu profili
Lacina Traoré - Oyuncu profili
Yaya Touré - Oyuncu profili
Maxime Lestienne - Oyuncu profili
Rafal Kurzawa - Oyuncu profili
Cengiz başkan diyor ki bakkalda pirinç bulgu eksik ucuza arıyoruz , sen diyorsun ki havyar koyalım , manda sütü koyalım.Bizim yönetimi aşar bu transferler.
yalnız aralarında büyük risk içeren isimler var bence toure ve ben arfa maliyetine göre risk olur
Stuttgart Pavardi zamaninda 5 milyona almis. DK sonrasi satmak istese 40-50 milyonu Rahat bulur. Yuh be
icinde Ronaldo, sponsor ferrari, fena hazirlanmis JuveRonaldo'nun yıllık 30 milyon maaşını agnelli ailesinin şirketi fiat verecek. formanın şöyle olcağı söyleniyor. Allah günah yazmasın ben bu formayı alırım.
http://gss.gs/y3z.jpg