Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdas meslek nedirYönetim işi bilmiyor. Bunu sponsorluk konusundaki açıklamalarında net şekilde belli ettiler. Adamlar durdukları yerden sponsor bekliyorlar. Görüşmeler yapacaksın, projeler anlatacaksın, hedefler koyacaksın ki adamlar sana para yatırsın.
Aynı şey transferde de geçerli. Oyuncu satmamız gerek. Ancak yönetim çaresizce teklif gelmesini bekliyor. Elinde son derece gözde adamlar yoksa öyle bekleyerek oyuncu satamazsın. Menajerlere yetki vereceksin, bana şu oyuncudan 10 milyon dolar getir üstü senin diyeceksin. Ya da satış rakamindan yüzdelik vereceksin. Bak bakalim o zaman Tosic'in 5 milyon euroya Çin'e gittigi yerde Maicon kac para ediyor
Avrupa arenasina çikmamışsın sadece domestik başarı elde etmişsin. Oturduğun yerde futbolcularina çift haneli teklifler bekliyorsun, çok beklersin
İlla genç oyuncu almaya gerek yok.dün biri demisti ama kim yazdı unuttum,ucuz genc oyuncular neden almıyoruz ozaman demisti
söylem haklı bencede ama elestiri yanlıs bunu diyen tinercilerden ve sexomanyak baskanlarından etkileniyor tabi
iş terimde bitiyor beyler tüm yetki onda misal tinercilerde şenol bi boka karısamıyor transfere karar verende alanda fiko
bizde hoca deseki genc ucuz cocukları tarayıp alalım alınmazmı sanıyorsunuz ? muhtemelen hoca kendini kanıtlamıs oyuncular istiyor
sponsor arz talep meselesidir bunda ülke faktörüde %80-90 şekilde rol oynar ohalin olduğu bi ülkede dolar kurunun fırladığı bi ülkede yabancı yatırımcının borsada vs bi sürü yerden el çektiği ülkede yabancı kredi kuruluşlarının boktan puanlar verdiği bi ülkeye hangi sponsor güvenipte gelir ??? bi bok bilmeden sallamak kolay tabi a firmasına git gel bize sponsor ol bize 20 milyon € ver denilmesi lazım demi ?Yönetim işi bilmiyor. Bunu sponsorluk konusundaki açıklamalarında net şekilde belli ettiler. Adamlar durdukları yerden sponsor bekliyorlar. Görüşmeler yapacaksın, projeler anlatacaksın, hedefler koyacaksın ki adamlar sana para yatırsın.
Aynı şey transferde de geçerli. Oyuncu satmamız gerek. Ancak yönetim çaresizce teklif gelmesini bekliyor. Elinde son derece gözde adamlar yoksa öyle bekleyerek oyuncu satamazsın. Menajerlere yetki vereceksin, bana şu oyuncudan 10 milyon dolar getir üstü senin diyeceksin. Ya da satış rakamindan yüzdelik vereceksin. Bak bakalim o zaman Tosic'in 5 milyon euroya Çin'e gittigi yerde Maicon kac para ediyor
Avrupa arenasina çikmamışsın sadece domestik başarı elde etmişsin. Oturduğun yerde futbolcularina çift haneli teklifler bekliyorsun, çok beklersin
Reschke farkiStuttgart Pavardi zamaninda 5 milyona almis. DK sonrasi satmak istese 40-50 milyonu Rahat bulur. Yuh be
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
chelseadan musonda,pantic,jeremie boga kiralık olarak mümkün.arsenalde kim var?
Reschke farki
renkdaş sen de istedikçe istiyorsun , ayakkabı alıcam diye götürüp , çanta , bluz , şapka ne varsa poşete dolduran hatunlar gibi .Mugdat Gomis’in yedegi olmaz, forvet arkasi falan oynar ama pivot santrfor yapamaz, golcu transferi sart
8 numaraya da transfer sart
Bir de iyi bir yedek stoper alinirsa kadro bu sene de idare eder
Ha bir de yedek solbek lazim Nagatomo’nun arkasina
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Shop mu bu?![]()
İtalya ligi sıradanlaşmıştı ve böyle bir transfere ihtiyaç var inşallah Juventusa gelir
Gsc ye kalsa hersey o kadar kolay ama isadamlarindan kurulu yonetimler beceriksiz sponsorlar bekliyor kabul etmiyoruz herkesnbize gelmek icin can.atiyor biz gidip abuk adamlari aliyoruz 1 milyon tlye gelecek adamlara bes veriyoruz vs mutlaka arada komisyon isleri var hatalar var lakin burda yazildigi gibi kolay olsa herkes basarili olurdu ha bu hastalık sadece Gsc de degil her Turk taraftar forumlarinda varBernarda 7 M imza parası mı vermisler nasıl ya GSC bonservissiz alıyordu Bernardı burada akıl edememişler mi , Futbol cahili Benfica (!)