Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FC Porto have rejected a bid from FC Bayern for Brazilian left back Alex Telles (25). Bayern want Telles as replacement for Juan Bernat who is set to leave Munich. The Brazilian has a €40m release clause and attracts interest from Juve, Chelsea and PSG [O Jogo]

En az 4 milyon gelecek Tellesten. Porto 40 milyona serbest kalir demis

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelsin Paralarrrrr

Telles de iyi bir gelişim gösterdi, lakin sırf Porto olayı bile kafadan 10-20mil pahalı yapıyor bir oyuncu.

Bayern Münih'ten Renato Sanches'i kiralamak hiç zor değil illa Ndiaye'de takılı kalmamak lazım,yine Münih'te Gnabry,Liverpool'da Origi,Juventus'ta Mois Kean,Pjaca,M.City'de P.Roberts,Douglas Luiz gibi gibi

Eğer tek bir 8 numara alınacaksa, bu Ndiaye olmamalı arkadaş. Bize ayağı temiz, takımın pas bağlantısı olacak, oyun aklı olan pasör bir kaliteli 8 numara lazım. Ndiaye sana tempo ve direnç katar. Ama Fernando - Belhanda - Ndiaye - Donk bu adamlarla oyunu tutamazsın. Tempo ayarlamazsın. Oyun sıkıştığında orta sahadan kilidi açacak pasları attıramazsın. Ndiaye varken bile biz bu sıkıntıları yaşamıştık zaten.

Keza stoper için de Denayer ismi yanlış bana göre. Yukarıda da yazdım uzunca. Bize pozisyon bilgisi olan şef stoper lazım.

Yedek kaleci lazım.

Yedek değil, kaliteli bir sprinter 2. forvet lazım.

Lazımda lazım.

Hoca her zaman hızlı stoper sever. Bu yüzden Denayer'i de istemesi şaşırtmıyor. Lakin Denayer'in partneri olacak olan Serdar veya Maicon ile güvenebileceğimiz bir defans tandemi oluşturamayız.

Maicon veya Serdar'ın yanına hızlı bir oyuncudan ziyade, pozisyon bilgisi olan biri lazım.
Ne Maicon, Ne Serdar bu konuda ortalama bir stoper kadar bile iyi değiller.

Sen Maicon veya Serdar'ı gidip Denayer ile partner yaparsan her maç birsürü pozisyon verirsin olur olmadık yerlerde.

Bu adamların yaptığı pozisyon hatalarını kapatabilecek şef bi stoper aldığın vakit, bu oyuncuların da performansları zaten çok ciddi derecede artacaktır. Çirkeflik, rakibi sindirme, sertlik görevleri için Serdar ve Maicon biçilmiş kaftan. Yanına pozisyon bilgisi iyi bir stoper koy bakayım bunlara, performansları ne oluyor.
Ujfalusi'nin yanında Semih bile iyi performans gösterdi en basit. Adam tek başına bütün defansı topluyordu. Bize böyle bir isim lazım.

Stoperlerimizin defoları var, ama bu defoları yanına alacağın doğru bir stoper ile kapatabilirsin.

Ne Maicon'un ne de Serdar'ın burda yerden yere vurulduğu kadar kötü olmadıklarını düşünüyorum.
Temelde dediklerin doğru ama hem Maicon kalsın, hem ''Şef'' bir stoper alınsın düşüncesi, maliyet ve kontenjan bakımından biraz lüks kalıyor. Maicon için teklif gelirse gönderilmesini istememin sebebi bu.

İyi bir stoper alınırsa Maicon' un yedek kalması çok muhtemeldir, hatta Hocanın Donk' u Maicon' dan önde tutacağını zannediyorum, ayağı daha düzgün diye. Yedek kalan oyuncunun piyasası düşer, şimdi gelecek bir teklifi bir daha bulmayabiliriz bu durumda.

Artık yapılacak her hamle ayrıntısıyla düşünülmek zorunda ki Hoca da çok dikkat ediyor anladığım kadarıyla...

Dhk4c-YWAAAZmRQ

Denayer hakikaten boş bir transfer olur. Tamam iyi stoper ama bize lider lazım. Lugano gibi takıma liderlik edecek bir stoper lazım. Geçen seneki stoper hatalarını hepimiz gördük

Fatih hoca'nin denayer'i takim da tutmak isteyecegi bilinen birseydi zaten,Maicon'u yedek birakti denayer'i oynatti atletik oldugu icin

Eğer tek bir 8 numara alınacaksa, bu Ndiaye olmamalı arkadaş. Bize ayağı temiz, takımın pas bağlantısı olacak, oyun aklı olan pasör bir kaliteli 8 numara lazım. Ndiaye sana tempo ve direnç katar. Ama Fernando - Belhanda - Ndiaye - Donk bu adamlarla oyunu tutamazsın. Tempo ayarlamazsın. Oyun sıkıştığında orta sahadan kilidi açacak pasları attıramazsın. Ndiaye varken bile biz bu sıkıntıları yaşamıştık zaten.

Keza stoper için de Denayer ismi yanlış bana göre. Yukarıda da yazdım uzunca. Bize pozisyon bilgisi olan şef stoper lazım.

Yedek kaleci lazım.

Yedek değil, kaliteli bir sprinter 2. forvet lazım.

Lazımda lazım.
Aga birebir aynı düşünüyorum.

Denayer sart degil, bir stoper icin cok eksikleri var, zaten anca kiralik alabilirsin, Denayer'den daha iyi bir stoper kiralanabilir, mesala Mangala.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ - SON DURUM

Ahmed Musa - Leicester City - Vatan
Trezeguet - Kasımpaşa - Sabah
Badou Ndiaye - Stoke City - Takvim
Jason Denayer - Manchester City - Milliyet
Emre Akbaba - Alanyaspor - Milliyet
Kamil Glik - Monaco - Fanatik
Serdar Aziz - İnter - Takvim

Denayer ve Trezegüenin maliyeti max. 3m avro olmali

Böyle oyunculara çok para harcama lüksümüz yok

Yani nasıl stıperdeki eksiklikler nasıl görülmüyor anlamıyorum. Oyun içinde ne zaman defans hattı çizgisini ileri çıkarabileceklerini bile bilmiyor elimizdeki stoperler. Olursa miranda iyi olur olmazsa o kıvamda biri şartoğlu şart

Yani nasıl stıperdeki eksiklikler nasıl görülmüyor anlamıyorum. Oyun içinde ne zaman defans hattı çizgisini ileri çıkarabileceklerini bile bilmiyor elimizdeki stoperler. Olursa miranda iyi olur olmazsa o kıvamda biri şartoğlu şart
Bunun için zaten bir babayiğit Stoper alınacak. Kamil Glik konuşuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt