Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Terim: "İnşallah Denayer'in transferi olur. Gücümüzün yettiği kadar ve ihtiyacımız olan kadar transfer yapacağız. Bize lazım olan yerler var, bunda ısrarlıyım ve yönetime de söyledim."

Çok sessiz ve heyecanı olmayan bir transfer dönemi... Bekleriz beklemesine de umarım alinacak adamlar hepimizi tatmin edecek isimler olur ...

bize lazım olan yerler kanat değil hocam onu biliyosundur inşallah trezeguet transferi anca şu şartlarda mantıklı garry 20 ve üstüne satılır,trezeguet 3 milyon+çöp 1.5 maaşla gelir yanınada emre mor kiralanırsa bunun dışında garry 10 milyona sat 6 milyona trezegueti al yada kimseyi göndermeden al tamamen rezillik olur...
şu brezilyalı çocuğu alabilsek iyi olur opsiyonlu kiralık bonservis bedelini düşük tutup kiralık bedelini yüksek tutarak ffpyide aşabiliriz...

Bu tarzla buralarda fazla kalmazsın...Yine de cevap vereyim;

Belhanda' nın kalması her türlü daha büyük zarar. 5 milyona satıyorum da daha ne istiyorsun?...

Feghouli ameliyat gerektiren bir Achille sakatlığından bahsetti ki sadece dinlenmekle tamamen geçmesi garanti bir Achille sakatlığı yok; kronikleşebilir, nüksedebilir. 3.850 maaşını da hesaba katınca mümkünse kaçınılması gereken bir risk. Yoksa geçen sezon Fernando ile birlikte beni en çok heyecanlandıran transferimizdi, kalitesinden şüphem yok yani...

Mariano, iyi ama geçen sezon beklentimin altında kaldı. Bek oyuncularının genç olmasını tercih ederim. Hoca' nın Linnes' i tercih etmesi de muhtemel; Linnes' i yedekleyecek bir yerli sağbek bulmak çok zor olmaz. Yazdıklarım içinde belirttiğim rakama teklif alma ihtimali en düşük oyunculardan biri.

Ayrıca dikkatinden kaçmış olmalı; öncelik sıralamasını numaralandırmak suretiyle belirtmişim; Mariano ve Muslera son ikisi ve kalmalarını ben de tercih ederim...

Bilgisayarını biraz kapat akşamları oyna şu oyunu.Sogutucu filan hiç etki etmiyor .

S.a renktaşlar performansa dayalı prim sisteminde hep para vermek yerine yüzdelik maaş düşüşü de koyabilir miyiz? Mesela Muslera 226 maçta 234 gol yemiş ileri de onun yerine kaleci aldığımızda oynadığı maç başına gol yeme yüzdesini aşarsa maaşından %10 düşmesi. Gomis’e verdiğimiz şampiyonluk primleri performansı düşerse oynadığı maçların 2/3 gol atmak zorunda olmadığı takdirde yine %10-15 maaş düşüşü getirilir. 10 numara-kanat oynadığı maçların 1/2 asist ya da gol atmak zorunda uygulanabilir mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

West Ham Wilshere ve Yarmolenko transferlerini bitirmek uzere

Yönetim elindeki kısıtlı imkanları maksimum verimle kullanarak hepimizin arzuladığı kadroyla sezona girmemizi sağlamalı onlar bu kulüp için 1 adım atsınlar taraftar gecesiyle gündüzüyle 3 adım atar ...Tribünleri doldurur yine şampiyon oluruz yeter ki içimizdeki heyecan kaybolup da umutsuzluğa kapılmayalım ...

Gsc yıllardır şu tellesi satı satacak. Bakalım bu sene olacakmı bu iş. İnşallah olurda biraz para bizde koklarız kulüp olarak.

trezeguet feghouli garry
gomis

fernando-belhanda
trezeguet feghouli garry
gomis
hocanın aklından böyle bişeyler geçiyo olabilir mi? (belhandayı satmak yada 8 numaraya çekmek)

Nico Gonzalez zu Stuttgart

8.5 milyon + sonraki satistan 12%

PSG ve Inter de ilgilenmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt