Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyvallah renktaş altyapıdakilerin boyuna takmıştı herkes resimde gözüme çarptı fiziği gayet iyi daha 18 miş yaşıda bu çocuklardan biri takımda yer bulur kendine inşallah...
ön libero ama stoperde de görmüştüm bir kaç kere bakalım mutlaka hoca oynatır dener,çalışkansa tutunur

İsviçre kampında Galatasaray antrenmanını izlemeye gelen yaklaşık 50 kadar taraftar, güvenlik görevlileri tarafından içeri alınmadı. Konuyla ilgili konuşan Terim, "Güvenlik nedeniyle resmi makamlar izin vermiyor. Bu bizim tercihimiz değil" şeklinde sözlerini tamamladı.

Dhk8AaJWkAE_W0c.jpg:large

Dhk8AaSXUAA_Eg4.jpg

Takımda güvendiğim isimleri düşünüyorum; Muslera, geçen sezona kötü bir form ile başladı ama standart performansını yakaladı devreden itibaren. Mariano, defansif olarak sorun teşkil edebiliyor hem önündeki oyuncudan (Feg) gereken desteği alamadığı için hem geri dönüşlerde problem yaşayabiliyor yaşından ötürü olsa gerek ancak ofansif olarak muazzam bir bek, bizim adımıza kusursuz bence. Nagatomo, ne uçuyor ne kaçıyor ama bizi hiç yarı yolda bırakmayacak bir intiba oluşturdu kısa sürede en kötü hem ileri hem geri vasat bir performans verir algısına sahip benim nazarımda. Son isim ise Gomis, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz, kendisine bu sezon olduğu kadar yüklenirsek iflas etme olasılığı çok çok yüksek.

Velhasıl takımda orta sahasında bir lider, takımı rahatlatacak, oyunu tutacak bir oyuncu profilimiz yok bence, mevcut orta sahalarımızdan güvendiğim 1 isimde yok umarım oraya genç bir transfer yaparız en kötü ihtimalle bu sezondan yedek forvetle birlikte en büyük beklentim bu.

sıcak günlerde iyi gelir

Takımda güvendiğim isimleri düşünüyorum; Muslera, geçen sezona kötü bir form ile başladı ama standart performansını yakaladı devreden itibaren. Mariano, defansif olarak sorun teşkil edebiliyor hem önündeki oyuncudan (Feg) gereken desteği alamadığı için hem geri dönüşlerde problem yaşayabiliyor yaşından ötürü olsa gerek ancak ofansif olarak muazzam bir bek, bizim adımıza kusursuz bence. Nagatomo, ne uçuyor ne kaçıyor ama bizi hiç yarı yolda bırakmayacak bir intiba oluşturdu kısa sürede en kötü hem ileri hem geri vasat bir performans verir algısına sahip benim nazarımda. Son isim ise Gomis, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz, kendisine bu sezon olduğu kadar yüklenirsek iflas etme olasılığı çok çok yüksek.

Velhasıl takımda orta sahasında bir lider, takımı rahatlatacak, oyunu tutacak bir oyuncu profilimiz yok bence, mevcut orta sahalarımızdan güvendiğim 1 isimde yok umarım oraya genç bir transfer yaparız en kötü ihtimalle bu sezondan yedek forvetle birlikte en büyük beklentim bu.

Fernandoya güvenior musun renktaş

Ahtapot reis?

65b163d8a8808b98b0782e399cbd3d52.gif

sent via GSC

stoke city önümüzdeki yılda çıkamayabilir fakat bizi asıl zorluyan bence stoke degil bizzat badu ayak yapıyor epl den takım arıyor muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt