Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandoya güvenior musun renktaş
Hayır açıkçası beni etkilemiyor performansı. İlk maçlarında rakip ceza yayından bizimkine depar atıyordu en son ayakta duramadığı için yedirdiği 1-2 gol geliyor aklıma sanırım erken saldı burada.

Offfffff aslında harika bir yıl bizi bekliyor ama transfer yapamayacak olmamız heyecanımızı aza indiriyor. Fatih Terim ve Şampiyonlar ligi... Arena yeni kurbanlarını bekliyor. Daha önce Arena'ya gelmemiş takımlar istiyorum... Mesela barca,münih,psg, belki city...

burda biri paylaştı yada ben başka yerde okudum tam hatırlamıyorum ama ndiaye için stoke city e %15 satış karı opsiyonundan vazgeçelim 2 yıl kiralık alalım gibi teklif yapılmış bu haber daha gerçekci gibi gerçi her anlamda para vermiş oluyoruz ama yönetim belliki kısa vadede bizden para çıkmasında nolursa olsun anlayışında...

Hajroviç iyi bir hocanın elinde Muhammed Salaha dönüşebilirdi.

Aynı şekilde Culio da Hagiye

bb4a33574d344e6290a337443e05e303.jpeg

Ndiayeeeeeeeeeee , 1 senede 5 M falan verilir mi demeyin şu şartlarda daha iyisi falan yok gelsin

Afrika ulkelerinde futbol okulu kurmak lazim.

Martin Linnes :”Galatasaray benim evim gibi. Norveç’ten farklı görmüyorum. Her zaman en iyisini vermeye çalışıyorum. Çok mutluyum ve yeni hedefleri sabırsızlıkla bekliyorum.”

başarıyı pazarlamayı hic bilmiyoruz maalesef şampiyon olduk am 1 haftada bitti geçti kutlaması vs 1 tv programı dahi olmadı

düşünün görmemiş tinerciler sampiyon olsa nolurdu zımbacı şenol sapık fiko hazirandan agustosa kadar çıkmadıgı tv programı kalmazdı

adam bir şekilde malını basarısını duyuruyor

biz sampiyon olduk ama kendimiz bile haziran gelince unuttuk,cok yazık cok

Şampiyonluğu 2 ay kutlamak bir görmemişliktir,iki göz boyamadır.

Şampiyon olunca ürün satışlarına etkisi 1-2 hafta zaten.ondan sonra hemen yeni Sezon beklentisi başlar.çıkıp tvlere goy goy yapmanın bir faydası olduğunu düşünmüyorum.

Hamza döneminde yapıldı sonuçlarını gördük

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 düvelin yıkamayacağı bir 8 numara istiyorum, dış mihraklara dert olsun.

Naby Keita gibi NDOMBELE gibi bir orta saha transferi istiyorum

Fenerbahçe’de Soldado’nun el tarak kemiği kırıldı.

DhmT33GXUAAwliD.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt