Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIFA, Rusya galibiyetinden sonra soyunma odasında "Yaşasın Ukrayna" diye bağıran Domagoj Vida hakkında, politik slogan atıldığı gerekçesiyle soruşturma başlattı. (ESPN)

Fenerbahçe’de Soldado’nun el tarak kemiği kırıldı.

DhmT33GXUAAwliD.jpg

Çocuğu vardır inşallah

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayern Tellesi alacaksa 35e anlaşşınlar ve bizim payı da Sanchez ile fitleşelim.
Diğer transferler için de en mantıklı seçenek Belhanda ve Maiconun satılması ama imkansız gibi duruyor.10 milyon gibi gelir mutlaka yaratılmalı ama Gomis gidecekse mutlaka 15 milyon zorlanmalı.Belhnda satıldı diye düşünürsek
Emre Akbaba 3 milyon
Miranda 2-3 milyon
Emre Mor 2 milyon+opsiyon
Trazege için 6 milyon vereceğime Emreyi son ana kadar zorlanırım.Hem yabancı kontenjanını işgal etmeyiz hem de oyuna girdiğinde içerde ve dışarıda iyi katkı vereceğine inanıyorum.Sevmediğim bir laf olsa da Emreyi Hoca adam eder.Eğer Belhanda yerine Gary giderse hem Trezege hem de Emre Mor mutlaka zorlanmalı.
Ayrıca Sanchezi aldık diye varsaydım.

Fernando-Sanchez-Emre orta sahası verimli olmaz mı?
Fernando-Badou-Belhanda daha önce denendi
Fernando-Sanchez-Badou nasıl olur?

Cinliler bjk ile ortaklik falan mi yaptilar

Sattiklari oyuncuyu yarim sezon sonra kiraladilar

Albayrak: "Bizde transfer bitmez. Ama bizim istediğimiz şekilde olması lazım. Menfaatlerimiz doğrultusunda olması lazım. Zaten farkındaysanız Türk kulüpleri itinalı davranıyorlar. Böyle de olmalı. Artık kulüplerin Euro ve Dolar artışının altından kalkması zor. UEFA ya sözümüz var. Sözümüzü tutmak istiyoruz."

kilit

"Aramızda gitmek isteyenler olabilir, gelenler de olacaktır. Hocamız ile birlikte her gün uğraşıyor her gün çalışıyoruz. Galatasaray'ın daha iyi yere gelmesi, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz."

Rahat transfer yapabilmek icin iyi bir teklif geldiginde Rodrigues ve Gomis'i satacaksin, Maicon, Belhanda ve Feghouli'ye teklif gelmez bu yuzden bunlar kesin takimda kalirlar.

Ben hala yönetime ve hocaya transfer konusunda niye kızıldığını anlamış değilim. Adamlar siz ene vadetti ki bu kadar kızıyorsunuz? Tek adam bile almasalar hakları ve Galatasaray menfaatine.

Albayrak'ı bile savunmak zorunda bıraktınız beni.

Cilek alacagiz,ucaklari indirecegiz demedigi icin Albayrak'i kutluyorum

Para sacmayalim artik,sonucta UEFA ile bir anlasma yaptik

Real Madrid bile deli gibi alt yapıdan adam çıkarıyor. Oynatmasa bile iyi rakamlara veriyor La Liga içine. Bizim gibi tüketime Real olsa dayanmaz.

Benimde naçizane bir görüşüm var kadromuz o kadar kötü değil carolü sat 1.5 a aynı şekilde yerli çöpleride postala ucuzdan İnter’le görüş mirandayı uzatsınlar 3 milyon kiralama bedeli 1 milyonda zorunlu opsiyon seneye al geç ffp ye takıl ma yerli çöplere falan da para gömmeye gerek yok hele Ndiaye ye 5 milyon falan gömmek bence saçma olur çok büyük para amartey yoklanmalı kiralık olarak yada bizim ligden Poko veya azubuike

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt