Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu abiler ablalar, çok basit bir soru.

Bu takım geçen sezon rakiplerimizden biri şampiyonlar ligi ile meşgul olmasına, biri bayağa yaşlı ve şampiyonluk yarışı tecrübesi olmamasına ve birinin başında Aykut Kocaman olmasına rağmen zar zor şampiyon oldu.

Bu gerçeğe rağmen, bizim için elzem olan Şampiyonluk yarışı için eksiklerin giderilmesini beklemek neden bu kadar rahatsız ediyor?

Şampiyon olamadıktan sonra nereden gelir elde etmeyi düşünüyorsunuz acaba?
bi de şöyle bakalım

bu takım geçen sene yeni kurulmuş birbirleriyle ilk kez oynamış 6 ay parasını alamamış takım olarak
2 yıl üst üste şampiyon olmuş şl de gruplardan namağlup çıkmış gayet birbirinie alışık oturmuş bi takıma karşı şampiyonluk mücadelesi verdi ve kazandı ???

ee bu bardağın yarısı dolu demekle yarısı boş demekle eş değer bişi pesimistlikle optimislikle bi yere varamayız bunlar bi takım boşa çabalardır

tudorla alakası yok şampiyonluk son maça kaldı hatırla istersen,gomis yedek otursun demiyorum ama adamın yedeği eren ve muğdat olamaz ondan bahsediyorum eren çok maaş alıyosa çözsünler o zaman garry gibi az maaşa iş yapabilcek birini getirsinler bahsettiğim bu.

ereni kimse almaz iste
sorun da tam burada basliyor
senin yedeklerin bile cok deli paralar aliyor
hicbir anadolu cikip bu maaslari ödemez
yarisini bile veren cikmaz
misal ayni hataya donkda da yaptik yine
bu sene iyi oynamazsa elinde patlar sözlesmesi bitene kadar beslemek zorunda kalirsin

3 tane eksik bölge söylemişsin 2 si yedek olucak bunların eeee yani ??

2si yedek mi olacak? Boyle bir bakis acisi olur mu? Yani diyorsun ki City neden Gabriel Jesus'u aldi zaten Aguero var, Chelsea neden Giroud'u aldi zaten Morata var. Allahtan ki takimi sen yonetmiyorsun.

Sacma 1 post olmus, burada herkes gelecek sezon ve sampiyonlar liginde iddiali takim izlemek icin eksikleri dile getiriyor. Ndiaye yerine 8 numara alinmadi, Donk-Fernando-Belhanda orta sahasi skora katki edebilen bir orta saha degil, kreatif 8 numara yok takimda.

Ikincisi ise Denayer gitti. Hoca Maicon varken bile Denayer'i tercih etti, ya da tamam Maicon - Serdar ikilisi oynadi diyelim, biri sakatlansa bunlarin alternatifi Ahmet Calik, baska soze gerek var mi?

Ve ucuncusu ise forvet. Gomis sakatlandiginda veya cezali oldugunda Eren'i izlemek istemiyorsun herhalde?

Hala transfer yok bunaliyorum, cildiriyorum anliyor musunuz....

herkesin maicon satılsın feghouili satılsın belhanda satılsın gomis satılsın yerlerlerine daha iyi adamlar alınsın gibi temel bi fikriyatı var bunu ben görebiliyorum 1 aydaki süreçtende 134131 tane post çıkarabilirim bu tarz ama kim uğraşıcak tabi gerekte yok

valla 8 milyon €bonservis verdiğin adamı yedeklicek bi stoper bulabiliyorsak en iyisi denayer zaten onuda istiyoruz belli ki o da ne kadar as olur tartışılr
Bence sen o satılsın içerikli mesajları da yanlış anlamışsın. Eğer iyi bir teklif gelir ise satılsın onun yerine daha uygun maliyete oyuncular alınsın. Maicon, Belhanda ve Feghouli'nin oynadığı oyunu oynayacak çok oyuncu var ve bir çok kulüp böyle oyuncuların uygun maliyete alınabildiğini defalarca ortaya koydu.

Bir tek mesela ismini yazdığın Gomis geçen sezon gibi bir sezon sonrası soru işareti ama iki haneli rakamlar teklif edilir ise o bile düşünülmeli.

Ben forumun yaklaşımını genel olarak mantıklı buluyorum. Herkes durumun farkında ve gerçekçi beklentiler koyuyorlar ortaya. Zaman konusunda da öyle olduğunu düşünüyorum, çünkü dedim ya, daha önce son an yapılan transferlerin genelde kötü çıktığını gördük.

tolga da elimizde patladi hicbir yere satamazsin o yeteneksiz herifi
misal mugdat iyi cikmazsa aninda sutlayabilirsin maasi düsük oldugu icin
ama diger oyunculari satamiyoruz malesef

UEFA ile anlasma yapilmamis gibi davranmaktan vaz gecmek gerekiyor

Takim da eksikler varmi,ilk 11'de 2 eksiklik var

UEFA ile yapilan anlasma ortada,ben 2.defa UEFA dan men alip rezil duruma düsmek istemem

Unal ve dursun yeterince rezil ettiler zaten prestij kaybimiz oldu

bi de şöyle bakalım

bu takım geçen sene yeni kurulmuş birbirleriyle ilk kez oynamış 6 ay parasını alamamış takım olarak
2 yıl üst üste şampiyon olmuş şl de gruplardan namağlup çıkmış gayet birbirinie alışık oturmuş bi takıma karşı şampiyonluk mücadelesi verdi ve kazandı ???

ee bu bardağın yarısı dolu demekle yarısı boş demekle eş değer bişi pesimistlikle optimislikle bi yere varamayız bunlar bi takım boşa çabalardır
Nasıl boşa çaba yahu?
Bahsettiğin rakip şampiyonlar ligi ile meşgul idi ve bunun etkilerini hep birlikte gördük.
Sen ise buna rağmen piyangodan Donk çıkmasa şampiyon olmayı geçtim, belki de ilk ikiye giremeyecektin.

ereni kimse almaz iste
sorun da tam burada basliyor
senin yedeklerin bile cok deli paralar aliyor
hicbir anadolu cikip bu maaslari ödemez
yarisini bile veren cikmaz
misal ayni hataya donkda da yaptik yine
bu sene iyi oynamazsa elinde patlar sözlesmesi bitene kadar beslemek zorunda kalirsin
erenin maaşı çok diye tek forvetle şampiyonlar ligi&süper lig oynayamayız şampiyonlar liginde alacağın 1 puan bile nerdeyse 1 milyon euro başarısız olup ligdede şampiyon olamazsak zaten para kaybetmiş olcaz bu takım yine şampiyon olur demek hayalcilik olur hocada eksiklerin olduğunu söylemiş zaten ..

Takima dogru transferler daha dogrusu dogru takviyeler yapilmazsa ilk üce girmek bile zora girebilir. CL maclari epey zorluyor takimlari hem mac öncesi hem mac sonrasi.

Zaten Gomis sakatlandi mi kapat dükkani, ki onun tekrardan 20+ gol atacagi da garanti degil.

Belhanda denen modern kazma yerine skora daha fazla katkisi olan bir orta sahaya ihtiyacimiz var kesinlikle. Adam sag bek olan Mariano ile neredeyse ayni skor katkisinda bulundu gecen sezon.

fatih hoca eray ve tarık hakkında güzel konusmus
kazandıgınızı kazandınız azıcık top oynayın
kendınıze takım bulun demiş.
ah hoca keşke donkla uzatmasaydın

foto çektirmek için Linnes'in yanından geçip Gomis'e koştular ya,içim parçalandı Linnes seni savunacağız kardeşim benim

Yav tamam anladık eksiklerimiz var sanki diğer takımların yokmuş gibi konuşuyor bazıları komik duruma düşmeyin

Donk'un yıllık ücreti sonuna kadar eleştirilmeyi hak ediyor da sözleşmesi neden uzatıldı demek haksızlık bence. Gayet iyi bir ikinci yarı geçirdi, şampiyonlukta kritik rol oynadı. Fatih hoca ne alacağını ne alamayacağını biliyor ve adam hem orta sahayı hem de iyi kötü stoperi yedekliyor. Daha iyi mali koşullarda en az Donk kadar fayda sağlayacak adam bulamadığın sürece göndermeyeceksin elindeki oyuncuyu.

foto çektirmek için Linnes'in yanından geçip Gomis'e koştular ya,içim parçalandı Linnes seni savunacağız kardeşim benim

Adam cok hor görülüyor gercekten.

Cok iyi insan cok iyi bir karakter. Gayet de iyi bir futbolcu. Adam gibi adam kisacasi.

1 tane Belhandam olacagina 5 tane Linnes'im olsun.

Takimin takviye ye ihtiyaci var

Ilk 11'e 2,yedek kulubesine de 2-3 oyuncu gerekiyor bunu biliyoruz

Ama UEFA ile yapilan anlasmayi yok saymak dogru bir davranis degil

Unal ve dursun gibi kani bozuklarin yasattigi men cezasi camia icin kara bir lekedir,bir kez daha ayni olayi yasamamak icin UEFA ile yapilan anlasmaya göre hareket etmemiz gerekiyor

Olayin özeti bu,anlamamazliktan gelip bir konunun daha icine etmeyelim

İdmanlardaki havadan edindiğim bu sene Garry Rodrigues asıl patlamayı yapacak gibi gözüküyor.
Feghouli geçen seneden daha fit ve bu sene daha iddialı olacaktır.
Belhanda karakter olarak biraz uyumsuz gibi gözüküyor. Sinsi, içten pazarlıklı, burnu havada bir tipe benziyor. Takımı sahiplenip benimsediyse o da bu sene daha faydalı olacaktır.
Gomis için söylenecek söz yok. İş disiplini üst düzey ve sevildiğinde takımı için her maç aynı mücadeleyi gösterecek karaktere sahip. Onun oyun tipinin zıttı yedek santraforla ileri hat tamam demektir.
Trezeguet bizi çok istiyor anlaşılan. Büyük bir takımın parçası olmak istiyor. Özellikle lig maçlarında çok katkı verecektir. Garry ve Feghouli'yi kesecek potansiyele sahip. Bitecek gibi bu transfer.
Orta sahaya bu takım yapısına uygun biri bakılıyor muhtemelen. Fatih hocanın futbolcunun karakterini de ön planda tuttuğunu biliyoruz. İş ahlakı yüksek, takım bilinci olan, maliyeti de aşmayacak futbolcular aranıyordur. Imbula aslında bu yapıda biri gibi ama istikrarsız oluşu soru işareti yaratıyor.

Kısacası karamsar bir ortam yok Galatasaray'da. Fatih Terim gibi örnek baba karakterinde bir isim takımın başında. Oyuncuların performanslarından maksimumu almayı bilen ve arkadaşlık ortamına önem veren bir isim. Bu ortamda kendini iyi hissetmemek ve bu ortama özenmemek elde değil çıkış yapmak isteyen futbolcular için. Bu karakterde isimlerle oluşmuş coşkulu, arzulu, kaliteli futbol izleten takımı özledim açıkçası ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt