Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam cok hor görülüyor gercekten.

Cok iyi insan cok iyi bir karakter. Gayet de iyi bir futbolcu. Adam gibi adam kisacasi.

1 tane Belhandam olacagina 5 tane Linnes'im olsun.

takmıyordur herhalde yav yani umarım öyledir.
aldığı para da para değil 900k fln alıyor.
son olarak 433lü dizilişte ortasaha oynamadan giderse üzülürüm

tarihin en kötü başkanı yağlı suratın jose rodriguez transferinin şartlarını hatırlayın bonservissiz bonuslara dayalı sözleşme o bile böyle işi yapıyosa bu yönetimde yapabilmeli...(rodriguezin iyi oyuncu olup olmamasıyla ilgili bişey yazmayın ben nasıl alındığıyla ilgili örnek verdim sadece şu adam için deneyebiliriz...)

Beşiktaş bu duruma en uygun örnek.
Adamlar geniş kadroya rağmen şampiyonlar ligi'nin etkisi ile lig'de üçüncü oldular.

Her ne kadar şansın düşük olsa bile sen şampiyonlar ligi maçlarına çıkacaksın. Takımımız çok genç bir takım değil bu yüzden illaki etkileri olacak.

UEFA ile yapılan anlaşma deniyor, evet doğru ama aldığın kadar sat dışında unutulan bir başka kriter var, zarar sınırı.
Sen oyuncu almasan bile giderlerin var, şu an ağar sözleşmelerin var.
En önemli gelir kaynağın ise şampiyon olup şampiyonlar ligine gitmek.
Bunun için yatırımı yapmalısın, aksi halde transfer yapmasan bile bu sefer zarar sınırını tutturamazsın çünkü gelirlerin çakılır.

Önemli olan bu yatırımı doğru yapmak ve bu forumdaki tutumu ben bu konuda çok mantıklı buluyorum. Çoğunluk durumum farkında ve beklentilerini ona göre ortaya koyuyor.

Yönetimin görevi ise bu dengeyi sağlamak. Devamlı paramız yok, UEFA başımızda diyorlar. Tamam hepsi doğru ama öbür taraftan sen şampiyon olmak zorundasın, çünkü görünün köy kılavuz istemez, o kalemden gelecek geliri karşılayacak başka bir gelir kaleminiz yok.

Clde rezil olmak diye birşey var 4 4 yediğimiz seneyi tekrardan yaşamayız umarım.

Anlık parlamalar yapıp 7-8 yıl gidememe durumu olacağına her yıl katılalım gerekirse rezil olalım ama mali anlamda faydalanalım oradan gerisi benim hiç umrumda olmaz

Geçmiş yıllarda yaptığımız gibi Cl denince akla ilk gelen takımlardan olmalıyız başarı ise zamanla gelir

dransfer yok yine:poop:

Dhk_HRhW4AAknnh.jpg

Potansiyel var mı bu herifte

Ben hala yönetime ve hocaya transfer konusunda niye kızıldığını anlamış değilim. Adamlar siz ene vadetti ki bu kadar kızıyorsunuz? Tek adam bile almasalar hakları ve Galatasaray menfaatine.

Albayrak'ı bile savunmak zorunda bıraktınız beni.

Sivasspor ile yarışmıyoruz , Real’le Barcelona ile Bayern’le maç yapacağız. BJK gibi 10 tane gol mü yiyelim?

Bu kulübün vizyonu Avrupa’dır , Avrupa için kaliteli ve geniş bir kadro gerek.

Hocaya Kızan yok , hoca içimizden çıkartacağız demedi direk ihtiyaçları saydı.

Kızarsak yönetime kızarız , taraftarın ipleri sıkı tutması gayet normal yoksa , Tolga gibi oyuncular fahiş paralara alınır menajer paraları da havada uçar.

Şu anki yönetimin işi zor olsa da , kiralık ve bonservisi elinde oyuncu almak açısından aksiyonlarını yakından takip edeceğiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Celil teknik kapasitesi, press gücü yüksek, sert dinamik bir ön libero. Topla ilişkileri pozisyonuna göre iyidir ama +
Celil'i çok soran olmuş. Teknik kapasitesi yüksek daha çok defansif yönde oynayan bir orta saha oyunsudur.
Fiziken geride kalmasa bugun çok daha farkli noktada olabilirdi. Enerjik, pres ve top çalma konusunda iyi bir isimdir.

gökay akpınarın zamanında celil için yazdıkları

Anladigim kadariyla sat/al cezasinin ne anlama geldigini bilmeyenler var

Transfer döneminin sonunda transfer ettigimiz oyuncularin bonservis bedeli 10 milyon euro'yu bulacak olursa sattigimiz oyunculardan ayni transfer dönemi 11 milyon euro gelir elde etmek zorundayiz

Bu sartlarda hangi yatirimdan bahsediyorsunuz,bende takimda eksiklerin oldugunu biliyorum ama durum ortada

Yatirim yapmak bizim elimizde degil,sonucta yatirim yapmak istiyorsak ilk olarak kadromuzda bulunan oyunculara baska takimlardan ilgi olmasi gerekiyor ki satalim ve o para ile yatirim yapalim

8 numara almadan sezona girmek gibi bir hata yaparsak çok acı günler yaşarız özellikle şampiyonlar liginde

Anlık parlamalar yapıp 7-8 yıl gidememe durumu olacağına her yıl katılalım gerekirse rezil olalım ama mali anlamda faydalanalım oradan gerisi benim hiç umrumda olmaz

Geçmiş yıllarda yaptığımız gibi Cl denince akla ilk gelen takımlardan olmalıyız başarı ise zamanla gelir
Şampiyon olamazsan nasıl gideceksin Aydın. Bu kadro ile ilk 2'ye girebileceginin garantisi var mı? Yok.
Elemeyi gecebileceginin garantisi var mı? Yok.

Zarar sınırını da unutuyorsun. Senin ciddi giderlerin var. Şampiyon olamazsan o max 20m zararı nasıl tutturacaksin?

Özetle para kazanmak istiyorsan para harcayıp doğru adamları alacaksın. Bu iş bu kadar basit.

Bu takımın eksiklerini 10 yaşındaki çocuklar bile biliyordur.
Sen bu eksikleri bütçen dahilinde koca transfer döneminde kapatamiyorsan en az dursun kadar capsizsindir. Bu net. Kimse kimseyi kandirmasin.

Şampiyon olamazsan nasıl gideceksin Aydın. Bu kadro ile ilk 2'ye girebileceginin garantisi var mı? Yok.
Elemeyi gecebileceginin garantisi var mı? Yok.

Zarar sınırını da unutuyorsun. Senin ciddi giderlerin var. Şampiyon olamazsan o max 20m zararı nasıl tutturacaksin?

Özetle para kazanmak istiyorsan para harcayıp doğru adamları alacaksın. Bu iş bu kadar basit.

Bu takımın eksiklerini 10 yaşındaki çocuklar bile biliyordur.
Sen bu eksikleri bütçen dahilinde koca transfer döneminde kapatamiyorsan en az dursun kadar capsizsindir. Bu net. Kimse kimseyi kandirmasin.

Para harcayıp şampiyon olacağının da garantisi yok buna en büyük örnek RVP li sezonda transfer şov yapan Fenerbahçedir

Bursa zamanında şampiyon olurken mükemmel transferler mi yaptı ?

Bu birazda takım içinde ki huzuru sağlamakla oluyor.Ndiaye satıldığında kızdım felan ama belki o an satılmasa kulübe + giriş olmasa tepe taklak olacaktık orasını kestirmek güç

Kısacası çok ince detaylar var oyuncu alırsın sakatlanır mesela veya istediğin performansı alamazsın bu sefer daha çok borca girmiş oluyorsun

Tinerciler'de de FFP zimbirtisi varken kiralık topcularla 2 sezon üst üste şampiyon olmadilar mi? Oldular. Nokta. Para yok diye bahaneler uydurup kimse kimseyi salak yerine koymasın lütfen yönetimi şirin göstereceğim diye.

Doğru rol seçildiğinde Süper Lig de her takımda faydalanabileceğin bir oyuncu olacak. Biraz daha zamanı var en üst seviye için ama bu yıldan sonrasını bizde süre alarak geçirmeli. Tabi bizdeki anlayışa baktığında zor.
Doğancan son 2 senede çok gelişitirdi kendini. Orta sahada birçok pozisyonu rahatlıkla oynayabiliyor.
doğan can erbaaspor'u tek başına taşımıştı bir maçını bile izlenmemiştir büyük ihtimal
Doğancan'ı 20 civarı takım istedi.

gökay akpınar abi ve twitterdakilerin geçmişte dogan can davas için yazdıkları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt