Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavanda bile 2.5 ediyorsa Denayer'i biraz parlatıp Belçika milli takımına girmesini sağlarsak rahat kar ederiz,çöp transfer asla olmaz

Hep ayni seyler.

Laf atarlar sonra magdur olurlar.
Ne yazık ki öyle.
Kimseyi muhatap almadan konu ile ilgili mesajlar atıp kendi fikirlerini ortaya koyuyorsun, yine gelip bir yerinden bulaşıyorlar.
Bak mesela diğeri de geldi konuya ve yazdığı mesajın hedefi ortada.
Buyursunlar devam etsinler, benim kaybettiğim birşey yok sonuçta.
Bizim oraların, gözünü sevdiğimin Karadenizin çok güzel bir lafı var böyle durumlar için köpek ürüsün dursun.
Ben hikaye konusuna geçiyorum, buranın tadı tuzu kalmadı.

Edit: Gördüğümüz gibi son mesaj tam bir komedi. Konuda yatırım kelimesini kullanan galiba tek kişi benim. Bana verdiği bahsettiğim o mesajında ise hangi kelimenin geçtiği ortada. Yazık, böylesi sonra beylik laflar ediyor, halbuki daha yaptıklarının arkasında duramıyorlar. Gerçekten çok güzel uyuyor bu laf, köpek ürüsün dursun.

Son düzenleme:
Ardacım aranızdaki tartışmayı bilmiyorum ama senin haklı olduğunu düşünüyorum

Zira diğer şahsın herhangi bir konuda haklı olma ihtimali yok

Konu nedir bilmiyorum renktas

Yusuf kara nin bu kadroyla cl de yine 4 4 diye gittigimiz bir sezon olmasin mesajini okudum ve UEFA ile yaptigimiz sat/al anlasmasini detayli olarak yazdim ve hatirlattim

hava cok sıcak ya dısarı cok cıkıyor musunuz gercekten hani tatilde degilseniz cıkmayın

Sat/al maddesi elimize kolumuzu bagliyor ama dogru bir planlama ile bunun üstesinden gelebiliriz

Eren carole tolga gibi oyuncular en azindan toplam 5-6 milyon'a satsak gelecek olan parayla iyi bir kadro kurulabilir kiralik oyuncularla

Yalniz UEFA anlasmasi 4 yillik bir anlasma,Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor
Y.B yi satmalıyız bence

Yav altı üstü futbol konuşuyoruz burada olayı kan davasına döndürmenin manası yok. Az relax. Bunu benim söylemem garip oldu ama neyse qwsqwsqws.

Konu nedir bilmiyorum renktas

Yusuf kara nin bu kadroyla cl de yine 4 4 diye gittigimiz bir sezon olmasin mesajini okudum ve UEFA ile yaptigimiz sat/al anlasmasini detayli olarak yazdim ve hatirlattim

Boşver rdaş böyleleri akıllanmaz millete ders vermeye kalkar bana laf atıyorlar der hiç bir şey demezsin gider şöyle bir mesaj atar mesela ;

Genel Sohbet

o şimdi seni şikayet etmek için makale yazmaya başlamıştır bile sende savunma yazını yazmaya başla ;D

Yav altı üstü futbol konuşuyoruz burada olayı kan davasına döndürmenin manası yok. Az relax. Bunu benim söylemem garip oldu ama neyse qwsqwsqws.
ben 3 sene önce sarper yıldırım abiyi fenerli sanmıstım :D sonra en cok onunla iyi anlaştım,futbol konustuk.

Neymar, PSG yöneticilerine Cavani ile anlaşamadığını iletti ve Cavani'yi gönderip Luis Suarez'i transfer etmelerini istedi. (Diario Sport)

Ulan it. Sen kimsin. Maçın 10 dakikasını yerde numara yaparak geçiriyorsun. Cavani'ye kurban ol sen. Cavani adamdır.

Umarım gerçekten birgün şu ayağını eline verirler de görürüm o zaman. Palyaço herif.

juventus cıkarsa hoca mancini gibi oynatabilir mi acaba deplasmanda falan :/

1531084828992.webp

defansımız cok da iyi değilmiş üstelik

Bu Neymar da cok olmaya basladi artik.

Anladigim kadariyla sat/al cezasinin ne anlama geldigini bilmeyenler var

Transfer döneminin sonunda transfer ettigimiz oyuncularin bonservis bedeli 10 milyon euro'yu bulacak olursa sattigimiz oyunculardan ayni transfer dönemi 11 milyon euro gelir elde etmek zorundayiz

Bu sartlarda hangi yatirimdan bahsediyorsunuz,bende takimda eksiklerin oldugunu biliyorum ama durum ortada

Yatirim yapmak bizim elimizde degil,sonucta yatirim yapmak istiyorsak ilk olarak kadromuzda bulunan oyunculara baska takimlardan ilgi olmasi gerekiyor ki satalim ve o para ile yatirim yapalim
Aslında bunu yapmak istemezdim ama işte benimde kötü bir damarım var yalana tahammül edemiyorum.

Evet bayağa Yusuf'un mesajına binaen yazmışsın bu mesajını. Ne ilginçtir ki mesajının içinde yatırım kelimesi geçiyor ve ne ilginçtir ki yatırım kelimesini kullanan benim Yusuf değil. Hatta galiba transferler için yatırım kelimesini bir tek ben kullandım.

Şurada bir pazar akşamı gelmişim güncel konular ile kendi çapımda yorumlarımı yapıyorum, kimseyi muhatap almadan, ama gelip yine kenarından köşesinden bulaşıp insanın keyfini kaçırmaya çalışıyor sunuz.

Daha yaptığınızın arkasında duramıyorsunuz ama iş beylik laflar etmeye gelince de sizden alası yok maşallah.

Gerçekten yazık günah, bundan nasıl bir zevk alıyorsunuz anlamıyorum.

biizm bi engin baytar bulmamız lazım lig için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt