- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yazık ki öyle.Hep ayni seyler.
Laf atarlar sonra magdur olurlar.
Ardacım aranızdaki tartışmayı bilmiyorum ama senin haklı olduğunu düşünüyorum
Zira diğer şahsın herhangi bir konuda haklı olma ihtimali yok
evet ama sassulo istiyomuşCarole antrenmanlara çıkıyor mu bizimle?
Y.B yi satmalıyız benceSat/al maddesi elimize kolumuzu bagliyor ama dogru bir planlama ile bunun üstesinden gelebiliriz
Eren carole tolga gibi oyuncular en azindan toplam 5-6 milyon'a satsak gelecek olan parayla iyi bir kadro kurulabilir kiralik oyuncularla
Yalniz UEFA anlasmasi 4 yillik bir anlasma,Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor
Carole antrenmanlara çıkıyor mu bizimle?
Konu nedir bilmiyorum renktas
Yusuf kara nin bu kadroyla cl de yine 4 4 diye gittigimiz bir sezon olmasin mesajini okudum ve UEFA ile yaptigimiz sat/al anlasmasini detayli olarak yazdim ve hatirlattim

Y.B yi satmalıyız bence
ben 3 sene önce sarper yıldırım abiyi fenerli sanmıstımYav altı üstü futbol konuşuyoruz burada olayı kan davasına döndürmenin manası yok. Az relax. Bunu benim söylemem garip oldu ama neyse qwsqwsqws.
Aslında bunu yapmak istemezdim ama işte benimde kötü bir damarım var yalana tahammül edemiyorum.Anladigim kadariyla sat/al cezasinin ne anlama geldigini bilmeyenler var
Transfer döneminin sonunda transfer ettigimiz oyuncularin bonservis bedeli 10 milyon euro'yu bulacak olursa sattigimiz oyunculardan ayni transfer dönemi 11 milyon euro gelir elde etmek zorundayiz
Bu sartlarda hangi yatirimdan bahsediyorsunuz,bende takimda eksiklerin oldugunu biliyorum ama durum ortada
Yatirim yapmak bizim elimizde degil,sonucta yatirim yapmak istiyorsak ilk olarak kadromuzda bulunan oyunculara baska takimlardan ilgi olmasi gerekiyor ki satalim ve o para ile yatirim yapalim
Hemen iteleyelim.evet ama sassulo istiyomuş