Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlığını bilemem; o işlere Arda Turan bakıyor!;).

Ama kötü futbolcu bile değildi, futbolcu değildi çünkü, net...Kısa mesafe atletiymiş, orada tutunamayınca futbola heveslenmiş; M. Denizli ''2 milyonluk futbolcu yaparım'' iddiasıyla transfer ettirdi, yanlış hatırlamıyorsam 200 bin dolar gibi bir bedelle; arada böyle saçmalardı Denizli hazretleri. Bizdeki görüntüsü bir futbolcudan çok uzaktı. Keza bizden sonra da kaybolup gitti. Basın-masın diye hikaye anlatmışsın; kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gibi belli yaşın üzerindekilere yediremezsin bunları...

bakın tam olarak bundan bahsediyordum arkadaşlar. kimseye birşey yedirmek gibi bir niyetim yok. o dönem bir sürü böyle adam vardı . şu yazdıkların aynen ö dönemden kalan efsaneler. yok denizli bulmuş yok alp yalmanın halı saha arkadaşıymış falan. tekrar burası daha çok gençlerin takıldığı benimde arada bir ileti yazdığım bir forum. kimseye birşey yedirmek gibi bir derdim yok hayatım bu forumdan ibaret değil. burada mental masturbasyon yapacak biri de değilim gencecik çocukların galatasaray sevgileri üzerinden. uslubuna gelince benim iletilerimin altına bir şeyler yazarken daha dikkatli ol bir sonraki entride bu kadar nazik olmam şimdi uza git.

İorfa' nın gerçekten futbolcu olduğuna dair, Galatasaray' dan başka ciddi bir kulüpte futbol oynamışlığını ispat etmen gerekirdi, böyle bir cevap yazıp atar yapabilmen için. Yapamadığına göre uzaması gereken de sensin, yürü git işine...

Pardon, şimdi baktım da QPR da 44 dk oynamış!:tbr::cigara:

Son düzenleme:
mesele para olmaması değil malesef, yığınla kiralık alınabilecek topçu var mesele transfer ile uğraşan tek bir profesyonel kişi bile olmaması, I love you hocam diyerek transfer yapılmaz, her şampiyonluktan sonra lale devri moduna girip fetret devrini yaşamak kaderimiz sanırım.

Transferi Abdurrahim Albayrak yapmiyor, gorusmeleri yapiyor anlayin sunu artik. Kaldi ki bu adam kulupte oldugu muddetce sampiyon oluyoruz. Varsin transfer olmasin, sampiyonluk da mi yetmiyor yaw?

Ayrica bu "her sampiyonluktan sonra" tatavasindan sikildim. Bir tek 4. yildizdan sonra oldu yakin donemde. Kaldi ki Hamza Hamzaoglu yok Fatih Terim var, bu kadro o kadrodan cok daha iyi ve UEFA FFP sinirlamasi, 4 yillik bir anlasma var ortada.

tayyip erdoğan yasa çıkarttı ya amatör şubelere destek sağlayacağız diye Mustafa Cengiz de onu bahane ederek yırttı bu olaydan yani su oldu gitti hayaller

Bahane mi? Profesyonel olsa vergi vs. bir suru ekstra gider odeyecektik amator tutarak milyonlarca Euro kurtariyoruz. Cikan yasadan kulup yonetimini sorumlu tutmak da enteresan bir dusunce. Mustafa Cengiz'in basin toplantisinda ilk acikladigi sey buydu hatta, guzel guzel anlatti izlemediysen bir bak derim.

Valla göreceğiz artik. Zaman gostericek her şeyi. FFP anlaşması bile muallakta hala. Şunu bile net bı şekilde açıklamayı başaramadılar. Herkes farklı bir şey diyor.

Degil ya, acik net KAP'ta: UEFA Mali Fair Play Yapılandırma Anlaşması

Sonra da baskan detaylari basin toplantisinda iyice netlestirdi, sorun varsa cevaplayabilirim

İnsua diye bir heriw vardı Arjantin'de, Gerets kimseyi almayın gerekirse ama bunu mutlaka alın onun transferi gece rüyalarıma giriyor filan diyordu. 1 ay yazdılar geldi gelecek diye, adama daha çok para vermemize rağmen boca juniors'a gitti. Sonra futbol dehası Bülent Tulun, Tuttu Sasa İliç'i getirdi millet beğenmemişti bu transferi. Adam efsane oldu. :cigara: Bu insua denen eleman da 3-4 yıl sonra bursaspora geldi ve döküldü yamulmuyorsam.

Bulent Tulun sevilmez hatta komisyoncu olmakla falan suclanir ama tam 1 transfer sihirbazi, gecen yaz da Fellaini'yi ayarlamisti galiba hain Dursun getirmedi

Alternatiflerimiz de belli, ya katkisi garanti olmayan sifir ya da sifira yakin bonservis maliyetli transferlerle takviyeler yapacagiz, ya da kilit bir veya birkac oyuncu satip (ki bu ihtiyaci da arttiracak) o oyuncunun bonservisiyle bir yapilanmaya gidecegiz

Anladigim kadariyla hocanin onceligi takimi korumak, Denayer isminin bile ustunde duruyor. Ihtiyac oldugunu da belirtti konusmasina, donem sonuna kadar fazla acele etmeden en dusuk maliyete en dogru ismi bulmaya calisacaklar anlasilan. Yani oyuncu satisi olmayacagindan buyuk bir transfer harekati da olmaz

Zaten bu yaza dair asil onemli olan cop temizligi. Kontratinin son senesine giren sayisiz cop var kadroda, hepsine simdiden yol verilmeli, bonservis geliri maksimize edilmeli. 1 Euro kazansak bu topculardan kardir. Olmazsa da yonetimin cani sagolsun, talep olmamasina sasirmam cunku, o durumda da kesinlikle ama kesinlikle kontrat uzatmayi bir saniye bile dusunmeden onumuzdeki yaz bunlardan acilan maas butcesiyle ne yapilacagi planlanmali.

Gerekirse bir yandan da Emre Akbaba gibi yerli isimlerle, hocanin da talebi varsa, simdiden gorusmeler yapilmali ve bedava almanin yolu yapilmali. Etikmis, kulupler kusermis umrumda degil. Alayi yansin. Bize kaziklari gecirirken etikten bahseden yok.

ereni kimse almaz iste
sorun da tam burada basliyor
senin yedeklerin bile cok deli paralar aliyor
hicbir anadolu cikip bu maaslari ödemez
yarisini bile veren cikmaz
misal ayni hataya donkda da yaptik yine
bu sene iyi oynamazsa elinde patlar sözlesmesi bitene kadar beslemek zorunda kalirsin

Necati renktaş lütfen cahil cahil konuşmayalım. Adamın sözleşmesi 1+1 zaten :D

gs_2.jpg

:d

Yusuf renktaş sen napıyon? Kör oldum sabahın 5 buçuğunda.

Bulent tulun Canaydin döneminde iyi isler yapmis olabilir ama sike sürecinde Galatasaray'in da olaya dahil edilmesinin nedeni yazdigi mektuptan dolayi Bulent tulun'dur

Ayrica Td olarak Martin jol'u getirelim diyen de kendisidir

Yonetime sallamak icin ugrasan arkadaslari cidden anlamiyorum.

Uefa ile tarihte ust uste 2 anlasma yapan ve men almayan tek kulubuz. Bunu saglayan bu yonetim.

Bu yeni uefa kriterlerine uymazsak men alacagimiz %99 degil % 100!

Sampiyon olduk. Ve CL deyiz.

Diyorlar ki kiralik alamiyor muyuz ? Bunu diyen arkadaslardan kadroda kac yabanci var saymalarini istiyorum !! Bi de sanirim denayer gelecek edecek 13 !!

Belhanda , Carole , Maicon disinda yabanci yollamamiz zor. Ama belhandanin hic niyeti yok illa cl de oyniycam diyo rezil herif. Cl de oynayacak hic bi takim da bu apaçiyi almaz. Bu herifi iteleyebilecegin 2 pazar var biri çin digeri araplar.

Donkla anlasmayaydik iyidi. Ama onu da FT istedi israrla.

Bi de ndiaye israri komik. Baskan " 3.5 milyon aliyor , bu parayi veremeyiz nokta" demedi mi 2 gun once ?

Kaldi ki ndiaye sığır gibi kosup alan kapatip faul yapmak disinda ne yapti bizde bilen var mi ? Buna mi 3.5 vericez yilda. Ndiaye attigimiz guzel bir kazık olarak tarihte yerini alsin bu yeterli olmali bizim icin !

Yonetimi pasif bulanlar milyonlarca euro sıcak para ile gelen ali koc yonetiminde ve yakinda cl on eleme oynayacak olan fb ne yapti kimleri aldi burada bizi aydinlatirlarsa cok sevinirim!!

Yalniz Fener cok karismis, Mahmut Uslu'nun evine haciz gelmiş, 300 milyon TL kredi cekmisler, 250 milyonu ortada yok deniyor.

Yildirim itinin basi fena agriyacak gibi gorunuyor, bu kaos ortaminda da fazla transfer yapamaz Ali Koç diye dusunuyorum.

Beşiktaş da pek iyi durumda değil, kimseyi satamazlarsa onlar da pek güçlenemez. Vida konusunda bir gelişme olursa anca.

Bu ortamda Emre Akbaba, 2750yi kabul ederse NDiaye, bir de yedek forvet şampiyonluk için yeterli olacaktır inşallah. Emre Akbaba Belhanda'yı zorlar, ya Belhanda performansını yükseltip, şımarıklıklarından vazgeçip kadroda tutunur ya da Emre'nin yedeği olur bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

glikin kiralama bedeli 3 milyon diyollar

glik ve aboubakar gibi 2 oyuncuyu kiralayabilsek keşkeeee

Yalniz Fener cok karismis, Mahmut Uslu'nun evine haciz gelmiş, 300 milyon TL kredi cekmisler, 250 milyonu ortada yok deniyor.

Yildirim itinin basi fena agriyacak gibi gorunuyor, bu kaos ortaminda da fazla transfer yapamaz Ali Koç diye dusunuyorum.

Beşiktaş da pek iyi durumda değil, kimseyi satamazlarsa onlar da pek güçlenemez. Vida konusunda bir gelişme olursa anca.

Bu ortamda Emre Akbaba, 2750yi kabul ederse NDiaye, bir de yedek forvet şampiyonluk için yeterli olacaktır inşallah. Emre Akbaba Belhanda'yı zorlar, ya Belhanda performansını yükseltip, şımarıklıklarından vazgeçip kadroda tutunur ya da Emre'nin yedeği olur bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

niye ki hamit abi ali başganım 150 milyon€ yani 800 milyon ile geliyordu ne der ona 300:))

Hiçbir takımda ses yok hakaten ilk kez böyle birşey görüyorum. Aziz başkan olsaydı şampiyonluğumuzu gölgede bırakacak hamleler yapardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt