Hasan Taysi
Parçalı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.504
- 4.114
- 1.723
Adamlığını bilemem; o işlere Arda Turan bakıyor!.
Ama kötü futbolcu bile değildi, futbolcu değildi çünkü, net...Kısa mesafe atletiymiş, orada tutunamayınca futbola heveslenmiş; M. Denizli ''2 milyonluk futbolcu yaparım'' iddiasıyla transfer ettirdi, yanlış hatırlamıyorsam 200 bin dolar gibi bir bedelle; arada böyle saçmalardı Denizli hazretleri. Bizdeki görüntüsü bir futbolcudan çok uzaktı. Keza bizden sonra da kaybolup gitti. Basın-masın diye hikaye anlatmışsın; kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gibi belli yaşın üzerindekilere yediremezsin bunları...
bakın tam olarak bundan bahsediyordum arkadaşlar. kimseye birşey yedirmek gibi bir niyetim yok. o dönem bir sürü böyle adam vardı . şu yazdıkların aynen ö dönemden kalan efsaneler. yok denizli bulmuş yok alp yalmanın halı saha arkadaşıymış falan. tekrar burası daha çok gençlerin takıldığı benimde arada bir ileti yazdığım bir forum. kimseye birşey yedirmek gibi bir derdim yok hayatım bu forumdan ibaret değil. burada mental masturbasyon yapacak biri de değilim gencecik çocukların galatasaray sevgileri üzerinden. uslubuna gelince benim iletilerimin altına bir şeyler yazarken daha dikkatli ol bir sonraki entride bu kadar nazik olmam şimdi uza git.