Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye ki hamit abi ali başganım 150 milyon€ yani 800 milyon ile geliyordu ne der ona 300:))

:)) Yildirim itinin ne pislikler çevirdiğini goruruz birbir umarim.

Ali Koç da baya sessizleşti, girdik bir hengameye diye iki elinin arasina basini almiş dusunuyodur simdi...

Oyle bir pislikten kurtuldu ki futbol camiası, 5 sene sonra Türk futbolu şu ankinden cok cok daha iyi yerde olacaktir diye dusunuyorum. O zaman da yorumcular bu toparlanma nasil oldu diye aralarinda bos bos konusacaklar, halbuki sebep belli, Yildirim iti gitti!

Son 5 senenin butun Türk yildiz adaylarini (Potuk, Topuz, Tufan vb.) takimda toplayip tursusunu kuran, sikeci, eyyamci bir insan musveddesinden kurtulduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aboubakarı opsiyonlu kiralasak :/ opsiyonu da 15 olsun,kabul.şampiyon olursak belki alırız

:)) Yildirim itinin ne pislikler çevirdiğini goruruz birbir umarim.

Ali Koç da baya sessizleşti, girdik bir hengameye diye iki elinin arasina basini almiş dusunuyodur simdi...

Oyle bir pislikten kurtuldu ki futbol camiası, 5 sene sonra Türk futbolu şu ankinden cok cok daha iyi yerde olacaktir diye dusunuyorum. O zaman da yorumcular bu toparlanma nasil oldu diye aralarinda bos bos konusacaklar, halbuki sebep belli, Yildirim iti gitti!

Son 5 senenin butun Türk yildiz adaylarini (Potuk, Topuz, Tufan vb.) takimda toplayip tursusunu kuran, sikeci, eyyamci bir insan musveddesinden kurtulduk.

bi yıldırım daha var fenerde.ali yıldırım koç o da.diğer adı yıldırım ali koçun.yanlıs takımı tutmuş ali koç. o da onun sorunu

bi yıldırım daha var fenerde.ali yıldırım koç o da.diğer adı yıldırım ali koçun.yanlıs takımı tutmuş ali koç. o da onun sorunu

Bizim liseci dinozorlar üyelik girisi ve baskanlik hakkini 5-10 sene beklemeli yapmasalardi, Ali Koç gibi nice iş adamı, Avrupa'da yüz akımız, Türkiye'yi dünya 3. Yapan takımın iskeleti, yenilikçi ve temiz bir takim dururken, Avrupa'da kimsenin ismini bile bilmedigi Sigma Olomuk gibi bir takimdan 7 yiyerek Türk futbolunu rezil etmiş, vizyonsuz, silah tüccarlarinin ve mafya babalarinin yonettigi bir kulübü tercih edermiydi?

aboubakar mi

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftar coğunlukla tarıkı bonservissiz alınsın veya makul ücretlere alınsın dıyordu reıs. verilen paralara en transfer aşığımız bile olumsuz bakardı heralde o dönem
Bonservissiz olsa bile ben karsiydim.. Tarik Eskisehirde 0 gol, 0 asist ile oynuyordu. Pir pir tarzda bir oyuncu. Hicbir zaman gelmesini istemedim.

Bursa li Sercan, Manisali Yigit vesaire.. Bunlar da o donem gelip, elimizde patlayan oyuncular.. Cok var , aklima ilk bunlar geldi..Bu gibi oyuncularin futbolu kadar, karakteri de cok onemli. iyi incelemek lazim.

Ben Mugdat in da alinmasina karsiydim bu sene.. Ama adam parayi degil, Galatasaray armasini tercih etti.. Cuzi bir rakama geldi ve o paranin da hakkini verecegini dusunuyorum.

aboubakar mi

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1531122756397.webp

Bizim liseci dinozorlar üyelik girisi ve baskanlik hakkini 5-10 sene beklemeli yapmasalardi, Ali Koç gibi nice iş adamı, Avrupa'da yüz akımız, Türkiye'yi dünya 3. Yapan takımın iskeleti, yenilikçi ve temiz bir takim dururken, Avrupa'da kimsenin ismini bile bilmedigi Sigma Olomuk gibi bir takimdan 7 yiyerek Türk futbolunu rezil etmiş, vizyonsuz, silah tüccarlarinin ve mafya babalarinin yonettigi bir kulübü tercih edermiydi?

sinan tara var,enka holdingten.bi erden timur varki daha 36 yaşında ve tek basına 550-600 milyon dolar servet edinmiş,tamamen kendi başarısı.ali koçun 700 milyon dolarlık serveti var.sponsorumuz nefin sahibi ve fanatik Galatasaraylı aynı zamanda erden timur .inşallah bikaç seneye sinan tara ,erden timur ve sahibi oldugu fortuna sittardı hollanda 1.ligine çıkaran eski yöneticimiz ışıtan gün başkandan oluşan bi yönetime sahip olacagız

volkan kalmis.. Kadiköy galibiyeti yine yok oldu. Ulan herkes gitti bir o cenabet kaldi

Porto aboubakar'i neden tutmaz takimda anlamis degilim

Takimin en iyi oyuncularindan biri

porto aboubakarı satacak büyük ihtimal.ha kiralama olayı olursa sürpriz olur,bjkde yıllık 3-4 milyon avro baymaz herhalde abouya

popescu,flipescu,adrian ille gibi transferlerimiz olabilse keşke

“Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda Galatasaray’la çekişiyordu ve çok kritik bir maç için İzmit’e gelmişlerdi. Biz 2-1 öne geçince maç devam ederken yedek kulübesinin önüne koştum ve ellerimi belime koyup Otto Bariç’in gözlerinin içine dakikalarca bakıp kinimi, nefretimi binlerce kişinin önünde boşalttım. O maçta aldığımız 3 puan Fenerbahçe’yi şampiyonluktan etti ve Galatasaray şampiyon oldu.”

“Beni ilk kez Mersin’de yapılan genç futbolcular seçmesinde Piontek’in yardımcılığını yapan Fatih Terim keşfetti. İlhan Cavcav’ı arayarak ‘Bu çocuğu A takıma alın ve oynatın. Türk futbolu bir yıldız kazansın’ demişti.”

“Fenerbahçe’ye gelmemden sonra Galatasaray’ın başına Fatih Terim getirildi. Ben tercihimi Galatasaray’dan yana kullansaydım ve o genç yaşımda benim hocam Fatih Terim olsaydı her şey çok daha farklı olurdu. Bir yanda Fatih Terim, diğer yanda genç milli takımlardan arkadaşlarım Okan, Arif, Suat, Hakan Ünsal’la uyum sorunu yaşamaz, Hagi gibi bir oyuncunun yanında parlardım. Ancak doğuştan Fenerbahçeli olduğum için rüyalarımın takımını tercih ettim.”

tarık daşgün ekim 2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt