- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye ki hamit abi ali başganım 150 milyon€ yani 800 milyon ile geliyordu ne der ona 300)
bi yıldırım daha var fenerde.ali yıldırım koç o da.diğer adı yıldırım ali koçun.yanlıs takımı tutmuş ali koç. o da onun sorunu) Yildirim itinin ne pislikler çevirdiğini goruruz birbir umarim.
Ali Koç da baya sessizleşti, girdik bir hengameye diye iki elinin arasina basini almiş dusunuyodur simdi...
Oyle bir pislikten kurtuldu ki futbol camiası, 5 sene sonra Türk futbolu şu ankinden cok cok daha iyi yerde olacaktir diye dusunuyorum. O zaman da yorumcular bu toparlanma nasil oldu diye aralarinda bos bos konusacaklar, halbuki sebep belli, Yildirim iti gitti!
Son 5 senenin butun Türk yildiz adaylarini (Potuk, Topuz, Tufan vb.) takimda toplayip tursusunu kuran, sikeci, eyyamci bir insan musveddesinden kurtulduk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bi yıldırım daha var fenerde.ali yıldırım koç o da.diğer adı yıldırım ali koçun.yanlıs takımı tutmuş ali koç. o da onun sorunu
Bonservissiz olsa bile ben karsiydim.. Tarik Eskisehirde 0 gol, 0 asist ile oynuyordu. Pir pir tarzda bir oyuncu. Hicbir zaman gelmesini istemedim.taraftar coğunlukla tarıkı bonservissiz alınsın veya makul ücretlere alınsın dıyordu reıs. verilen paralara en transfer aşığımız bile olumsuz bakardı heralde o dönem
aboubakar mi
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sinan tara var,enka holdingten.bi erden timur varki daha 36 yaşında ve tek basına 550-600 milyon dolar servet edinmiş,tamamen kendi başarısı.ali koçun 700 milyon dolarlık serveti var.sponsorumuz nefin sahibi ve fanatik Galatasaraylı aynı zamanda erden timur .inşallah bikaç seneye sinan tara ,erden timur ve sahibi oldugu fortuna sittardı hollanda 1.ligine çıkaran eski yöneticimiz ışıtan gün başkandan oluşan bi yönetime sahip olacagızBizim liseci dinozorlar üyelik girisi ve baskanlik hakkini 5-10 sene beklemeli yapmasalardi, Ali Koç gibi nice iş adamı, Avrupa'da yüz akımız, Türkiye'yi dünya 3. Yapan takımın iskeleti, yenilikçi ve temiz bir takim dururken, Avrupa'da kimsenin ismini bile bilmedigi Sigma Olomuk gibi bir takimdan 7 yiyerek Türk futbolunu rezil etmiş, vizyonsuz, silah tüccarlarinin ve mafya babalarinin yonettigi bir kulübü tercih edermiydi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
..
Kesin mi?volkan kalmis.. Kadiköy galibiyeti yine yok oldu. Ulan herkes gitti bir o cenabet kaldi
Hocayla kavgalıydı sanırımPorto aboubakar'i neden tutmaz takimda anlamis degilim
Takimin en iyi oyuncularindan biri
VİZYON BUDUR... Örnek alın.... Hahahaha