Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Transferrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red:Videolarını izledim . Bu herif 10 milyonsa Bizim Rodri 30 milyon.
Sıradan afrikalı bir oyuncu gibi geldi bana .
Fofana bundan iyi![]()
SCOUT GÖRÜŞÜ ( @serinmik )
Henry Onyekuru, Cédric Bakambu’dan sonra ülkenin gördüğü en iyi golcü kanat olabilir. Başarılı olmasını engelleyebilecek tek bir unsur var, o da fiziği. Belçika’da bile zaman zaman bunun sıkıntısını çekti. Futbol Verileri on Twitter
Trezeguet’den daha iyi bitirici ama daha güçsüz, açık alanda Garry Rodrigues’den daha iyi ama set oyununda bir tık geride. Eğer hemen gelip iyi bir kamp dönemi geçirirse, başarılı olacağına inanıyorum. Futbol Verileri on Twitter
SCOUT GÖRÜŞÜ (@serinmik)
Aralık 2017’de dizinden sakatlanmıştı. Yaklaşık 4 ay boyunca forma giyemedi. Bu sakatlığın geride bıraktığı olumsuz şeyler olup olmayacağı bilinmiyor. Futbol Verileri on TwitterSCOUT GÖRÜŞÜ ( @serinmik )
Henry Onyekuru, Cédric Bakambu’dan sonra ülkenin gördüğü en iyi golcü kanat olabilir. Başarılı olmasını engelleyebilecek tek bir unsur var, o da fiziği. Belçika’da bile zaman zaman bunun sıkıntısını çekti. Futbol Verileri on Twitter
Trezeguet’den daha iyi bitirici ama daha güçsüz, açık alanda Garry Rodrigues’den daha iyi ama set oyununda bir tık geride. Eğer hemen gelip iyi bir kamp dönemi geçirirse, başarılı olacağına inanıyorum. Futbol Verileri on Twitter
SCOUT GÖRÜŞÜ (@serinmik)
Aralık 2017’de dizinden sakatlanmıştı. Yaklaşık 4 ay boyunca forma giyemedi. Bu sakatlığın geride bıraktığı olumsuz şeyler olup olmayacağı bilinmiyor. Futbol Verileri on Twitter
1tane taninmadik genc isim aldik diye butun haberciler 24 7 yetenekleri GS'ye yazar.
Sikildik artik su capsizlardan