Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.555
- 26.359
- 2.083
Aksel Aktas, Sochaux alt yapisinda yetismis, 98 dogumlu, ayrica Turkiye U19'da oynuyor, fransa ligue 1'e yukselen Reims takimina transfer olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Telles de bı satilsaydi da biz de yolumuza baksaydik.
3m Telles'den, 2m Carole'den gelse 5 eder. Bu paraya taş gibi bı scout tarzi 8 numara alınabilir.
verilecek bi karar yok,bekleme o yüzden abiBu UEFA son karari ne zaman bildirecek?
Hocanin aciklamalarindan anladigim topcu satilacagi ve kimin satilacagina gore alinacak isimlerin de belli oldugu.
Acikcasi bence takimda satilmayacak topcu yok hocanin kadroyu korumada diretecegini dusunuyordum esnek olmasi beni rahatlatti. Garry, Gomis fln satilirsa bitecegimizi dusunmuyorum. Piyasalari tavan yapmisken bunu degerlendirebilirsek cok buyuk is basarmis olacagimizi dusunuyorum.
İkisinden de çok iyi para kazaniriz bazı arkadaşlar diyecek satmayalim falan ama mecburuz bu ekonomik şartlarda yalnız garry satılırsa bı kanat daha almak lazim.feg onyekuru Sinan yetmez
çok çabuk bi futbolcu ve topla süratli izlenimi yarattı bende deVideolardan izlediğim kadarıyla dengeli savruk değil garryden yavaş geldi ama topla suratı çok iyi birde golculugu olması çok önemli
Öyleyse VarımDusunuyorum
Öyleyse Varım