Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek in yigenimisin sen,bu kafa başka bir soyisimle varolamaz.Otelde kaliyon niye parasuni vermiyon la?E sport un amkydun sıra gerçeğine mi geldi.

Ben yağlı suratın yeğeni falan değilim ama sen bana bu kadar boş, bu kadar anlamsızca, bu kadar seviyesizce sallıyorsan Galatasaraylı olamazsın. Profil fotoğrafına Nevizade koymakla olmuyor bu işler.

Rodrigues 1 iyi sezon sonra hemen zam istemez, Turkiye'de mutlu oldugunu ve kalmak istedigini soylemisti ama PL'den teklif gelirse kesin gider. PL'de oynama firsati her zaman gelmez, teklif geldiginde ayni Ndiaye gibi degerlendirir.
Gidipte sampiyonlar ligi gormek te var. Ben Sahsen ilk once bi CL oynardim sonra bakardim yoluma

DhsSOPOWAAATt17

Belhanda gibi fake atmis :d

muhteşem bi çalım yeteneği var.çok yetenekli gerçekten de..dikine çok iyi gidiyo çalımlarla,gol vuruşları iyi.2017de 24 gol 9 asist mi ne yapmış...süper bi rakam

yetenek kokan gollere sahip,üstelik tek başına

Renktaş şimdi bizde al sat cezası var ya. Birini bonservis ile aldigimizda ödediğimiz bonservis kadar oyuncu da satmamiz gerekicek. Burada sıkıntı yok.

Kafamı kurcalayan ise kiralık transferlerde kulüplere ödeyecegimiz kiralama bedelleri de bu al sat a giriyor mu yoksa burada herhangi bir engel yok mu?

Benim başkandan anladığım bu konuda bir engel yok. Free transferler gibi yani. Muhtemelen bu kiralama bedeli zarar kısmına giriyor. Bilgin varsa cevaplarsan iyi olurdu doğrusu.

Kiralama bedeli ve imza ucretleri bonservis giderine girmiyor dedi baskan basin toplantisinda

Yaniliyorsam biri duzeltsin

Sampdoria are considering an offer from Jiangsu Suning for Duvan Zapata: the offer €10 million for a loan and a €14 million purchase option.

Paraya bak, Çinliler Sampdoria'nin forvet oyuncusu Zapata'yi kiralamak icin 10m teklif etmis, satin alma opsiyonu icin de 14m

Sampdoria are considering an offer from Jiangsu Suning for Duvan Zapata: the offer €10 million for a loan and a €14 million purchase option.

Paraya bak, Çinliler Sampdoria'nin forvet oyuncusu Zapata'yi kiralamak icin 10m teklif etmis, satin alma opsiyonu icin de 14m

Dk da oynadi galiba
Baya kotuydu

Kiralik veya bonservisi elinde olan adamlari alamazsak diye ama. Gitmesi gerekenler belli: Carole, Tarik, Eren, Ahmet Calik. Baska giden olmaz bence.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nokta.carole,tarık ve tolga gidecek belli.ahmet ve eren de eklenir listeye.onyekuru ahmed musa yerine alınmış olabilir.çünkü forvet ve forvet arkasında da oynayabiliyo dedi hoca.zaten gol oranı yüksek biri.eger sakatlanmasaydı ve 2.yarı oynasaydı anderletchde 20 golü bulurdu rahat.

ama rodrigues giderse trezgeuet gelir,net.

Son düzenleme:
altınordudan alınması gereken cocuk barış alıcı ama baskanları 3büyüklere vermiyecem dedi mahvolur cocuk diye ünder kadar yetenekli cocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt