Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü transferle piyasadaki yorumcular,duyumcular hepsi patladı artık kimi yazarlarsa yazsınlar inandırıcılıkları kalmadı ...

Bugün siteye uzun süre giremeyince angut com a baktım bir süre.Gördüğüm şu febe patlak beyler ve mızmızlanmaya başlamışlar.ali koça güven zedelenmesi sezdim.wilshere gelseydi tövbe haşa tapacak olan bebeler aha muzmin sakatı west ham aldı diye olayı mantığa bürüyorlar.İyi bir 8 no sağlam bir stoper ve origiyi alırsak sinirden ve hasetten kendileri şey yapabilirler

@Uğur Güzel abimiz, Ali Koc'un sadece Koc ismi sahipli oldugu icin insanlar sabir ediyor. Eger Koc degilde baska bir is adami gelseydi (Saadettin Saran haric) istifa derlerdi.

Bugünkü transferle piyasadaki yorumcular,duyumcular hepsi patladı artık kimi yazarlarsa yazsınlar inandırıcılıkları kalmadı ...
Üstat sürekli diyorum fatih hoca geldikten sonra futbol anlamında herhangi bir duyum almak mümkün değil...Söyleyenler yalan söylüyor...İnanmayın...

@Uğur Güzel abimiz, Ali Koc'un sadece Koc ismi sahipli oldugu icin insanlar sabir ediyor. Eger Koc degilde baska bir is adami gelseydi (Saadettin Saran haric) istifa derlerdi.
Doğru ama alakasını kuramadım üstat? Fenerli taraftarların konuyla ilgisi nedir transfer nöbetine normalde girmiyorum da kusuruma bakma...

Doğru ama alakasını kuramadım üstat? Fenerli taraftarların konuyla ilgisi nedir transfer nöbetine normalde girmiyorum da kusuruma bakma...

Diyorumki, Ali Koc degilde Ali (x) soy ismi gelseydi yani koc holdingin CEO'su degil ama baska bir sirketin insani gelseydi Fener taraftarlari bukadar sabir etmezdi, adamlar simdiden mizmiz laniyorlar.

Bunlar herhalde Ali Koc, gelecek parayi basacak bombalar patliyacak anladi.

Ultraslan sitesinede üyeyim arkadaşlar orda güvendiğim bir renktaşımız origi için uğraşılıyor mivvalinde bir yorum attı.Sizce faydalı olur mu bence acayip olur

Diyorumki, Ali Koc degilde Ali (x) soy ismi gelseydi yani koc holdingin CEO'su degil ama baska bir sirketin insani gelseydi Fener taraftarlari bukadar sabir etmezdi, adamlar simdiden mizmiz laniyorlar.

Bunlar herhalde Ali Koc, gelecek parayi basacak bombalar patliyacak anladi.
Anladım üstat ben fener forumlarını takip etmediğim için halen tapıyorlar diye sanıyordum zaten belirtmiştik biz bu hezeyanları;

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Kusura bakma jeton köşeli :) hürmetler...

o halde kendisini davet ediyoruz
a8919d631777eaa18a1f1259a8d4b8cd.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

J.T Lazare Amani

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt