- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
evt hem de ingilterede futbol lisansını tamamlamıs futbolu bilen bir adami aldıkZayıf gözüktüğüne bakmayın kemik gibi çocuk demiş hoca ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt hem de ingilterede futbol lisansını tamamlamıs futbolu bilen bir adami aldıkZayıf gözüktüğüne bakmayın kemik gibi çocuk demiş hoca ...
Yeni kalecimiz H.o.
Hoca aciklama yapmis yerli kaleci bakiyoruz diye
Üstat sürekli diyorum fatih hoca geldikten sonra futbol anlamında herhangi bir duyum almak mümkün değil...Söyleyenler yalan söylüyor...İnanmayın...Bugünkü transferle piyasadaki yorumcular,duyumcular hepsi patladı artık kimi yazarlarsa yazsınlar inandırıcılıkları kalmadı ...
Doğru ama alakasını kuramadım üstat? Fenerli taraftarların konuyla ilgisi nedir transfer nöbetine normalde girmiyorum da kusuruma bakma...@Uğur Güzel abimiz, Ali Koc'un sadece Koc ismi sahipli oldugu icin insanlar sabir ediyor. Eger Koc degilde baska bir is adami gelseydi (Saadettin Saran haric) istifa derlerdi.
Doğru ama alakasını kuramadım üstat? Fenerli taraftarların konuyla ilgisi nedir transfer nöbetine normalde girmiyorum da kusuruma bakma...
Ultraslan sitesinede üyeyim arkadaşlar orda güvendiğim bir renktaşımız origi için uğraşılıyor mivvalinde bir yorum attı.Sizce faydalı olur mu bence acayip olur
res senın herhangı bı duyum alma ımkanın yokmu yaÜstat sürekli diyorum fatih hoca geldikten sonra futbol anlamında herhangi bir duyum almak mümkün değil...Söyleyenler yalan söylüyor...İnanmayın...
Neden gitsinki hocamız 4 4 2 aşığıdır.tarz olarak birbirleriyle benzer topçular mıOrigi gelirse, Gomis gider.
Yok gerçekten biliyorsunuz en son işten çıkarmalar oldu ümit davala ile hasan şaş hocayı ziyaret etti dendi daha yardımcılarını belirlememişti o tarihten beri sıkı bir kontrol varres senın herhangı bı duyum alma ımkanın yokmu ya
Anladım üstat ben fener forumlarını takip etmediğim için halen tapıyorlar diye sanıyordum zaten belirtmiştik biz bu hezeyanları;Diyorumki, Ali Koc degilde Ali (x) soy ismi gelseydi yani koc holdingin CEO'su degil ama baska bir sirketin insani gelseydi Fener taraftarlari bukadar sabir etmezdi, adamlar simdiden mizmiz laniyorlar.
Bunlar herhalde Ali Koc, gelecek parayi basacak bombalar patliyacak anladi.
o halde kendisini davet ediyoruz![]()
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi