Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dakika 55 Galatasarayda oyuncu degisikligi. Belhanda çikiyor Emre Akbaba oyunda. Ve o da ne. Emre 5 oyuncudan siyrildi. Ardindan bir Mc Geady Spin. Kaleciyide yatirdi. Henry al da at dedi. Ve Goaooaoaoooooalallolololol. Emrenin piyasasi bu hareketle tavan yapti sayin seyirciler. Belhanda ülkesine dogru yola çikti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mc Geady spin için 5 ***** gerekiyor.
Hayalperest bir hikaye.

Top Belhanda da. Bakıyor kimse boş da değil. Younes topu aldı ve gidiyor... Bir adam geçti, ikinci ye geçtim...muazzam bir Zinade dönüşünü, Onyekuru ile bir duvar pası... Ve Şut ve GoOoOAoaoaaoallllll... Ve Belhanda dan güzel bir takla izliyoruz sayın seyircilerin...Aslantepe cosuyorrrr

[ Çok Yakında ]
SociableAgitatedGrub-size_restricted.gif

Şükrü hanedar İtalya'da imiş acaba kim için ?

Şükrü RADU için gitti büyük ihtimal, dün gece haberleri çıkmıştı

serie a dan müthiş bir 8 numara transferi bekliyorum hocadan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de diyorum o zaman potansiyel olarak Yunus Akgun Messi'yi gecebilir sonucta ne olacagi belli olmaz.

Boyle bir cumle kuruyorsan sebebini soyleyeceksin, neden potansiyel olarak gecebilirmis?

Fizigi daha kotu, daha kotu top suruyor, daha kotu sut cekiyor, daha yavas, teknik kapasitesi daha dusuk, oyun gorusu daha dusuk...

Gerçekçi kıyaslamalar yapıyoruz renktaş. Genç ronaldo vs genç Quaresma gerçekçi. Cengiz vs Barış da gerçekçi.

Burada mevzu potansiyel, şu anki hali değil. Şu an Cengiz daha iyi bana göre.

marchisio transferi sürpriz olmaz benim için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pjanici getiricez ins..

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizimkiler zürihin hangi tesislerinde antrenman yapiyor ve basina acik olan antrenmanlara seyirci aliniyor mu?

alinmiyorsa, tesislerin önüne gitsem, futbolcularla hocami görme imkanim var mi? 6 aylik kizimi götürmek istiyorum da :)
grasshopper ve fc zürih takımlarının stadında antremanlar oluyor Letzigrund Stadyumunda. İsviçre polisi izin vermedi antremanları takip etmede ama 3 gün sonra o statta bir maç oynanacak isviçre sper lig takımlarından biriyle türkiye saati ile 20:00 da o zaman izlemeye gidebilirsiniz :)

Radu’nun listede olduğunu sanmıyorum. Bonservis veremiyoruz. Adamın sözleşmesi 2020’de sona eriyor. 32 yaşına girecek ekim’de. Bayağı mantıksız geliyor yani.

Radu haberi net menajerlerin ortaya attığı yalan.

Gerçekçi kıyaslamalar yapıyoruz renktaş. Genç ronaldo vs genç Quaresma gerçekçi. Cengiz vs Barış da gerçekçi.

Burada mevzu potansiyel, şu anki hali değil. Şu an Cengiz daha iyi bana göre.

Onu anladim. Potansiyel olarak birini digerinden daha iyi yapan ne bunu soruyorum?

"Bence Baris Cengiz'den daha potansiyelli" ve "Bence Yunus Messi'den daha potansiyelli" onermeleri arasinda bir fark yoktur. Keza ikisi de gorus ve subjektif yargidan ibarettir. Altini doldurmakla mukellef bu onermeleri ortaya atanlar.

Oyle pasif-agresif "hohoho bunlar potansiyel ne demek onu bile bilmiyorlar" demekle olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt