Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyle olur gibi

1,5 m kiralama arti 1m erenin maasi

toplam 2,5 m euro akbabayi aliriz, bu piyasada birsey degil

Bütçe ve yabancı kontenjanı itibariyle, ''Delik büyük, yama küçük''...

Kadroda F/P oranı tatmin edici olmadığı veya hocanın oyun anlayışına uymayacağı için, az zararla da olsa öncelikle satılması gereken birkaç futbolcu vardı (Sırasıyla; Belhanda, Maicon, belki Feghouli; Carole zaten gidici).

Onlara talep gelmezse veya kendileri gitmemekte diretirse, transfer bütçesi oluşturmak için, çok cazip teklif gelmesi durumunda Garry ve/veya Gomis satılmalıydı.

Başından beri geçerli olan bu düşünceme dair hiçbir somut haberin yansımıyor olması can sıkıcıydı. Hocanın sözleri içimi rahatlattı; biri muhtemelen Carole olmak üzere en az iki futbolcunun gönderilmesiyle ilgili somut adımlar atılmakta olduğu anlaşılıyor. Mesela Carole, Belhanda ve Maicon toplam 12-15 milyon gibi bir bedelle elden çıkarılabilse -gerekirse biri bonservisiyle olmak üzere- sağlam birer stoper ve 8 numara; hocanın talebine göre kiralık Denayer-Ndiaye, yerli solbek yedeği alabilmek için bütçe oluşabilir...

muhakkak izleyen vardır hocam ben herkesi bir tutmuyorum fakat şu da var buradakiler Galatasarayımızın her maçını izliyor kimizim belhanda çöp diyoruz kimimiz kral diyoruz hani bizim foruma baksan sanırsın adamların 50 tane maçını izlemiş 2-3 maç bir topçuyu değerlendirmeye asla yetmez...

Transfer tam piyango işidir asilinda.ornegin ben daha önce hiç izlemedim adını biliyordum ama izlememistim baktım YouTube'dan bana bu ligde kesinlikle iş yapacak oyuncu tipinde geldi.tabi oynamadan kimse bilemez

Belhanda dan Henry'ye güzel bir pas...ve Top Henry de.. topu alıp sağa çekti ve Suuttt goolllllLLLLllllllllll onyekuru sarı kırmızı forması ile ilk golünü atıyor

___________Muslera
Mariano__Serdar_Transfer__Yuto
___________Fernando
______Transfer___Belhanda
Feghhouli_Gomis_Chukwuemeka

2 Transfer şart
- Üst düzey bir 8 Numara
- Tecrübeli ve lider vasfı bir Stoper

Trabzonspor, İranlı stoper Majid Hosseini transferinde mutlu sona yakın (beIN)

Piyasada bir sürü nijeryalı yetenek var. Bazıları Premyer Ligde oynayacak topçular. Şu piyasada şöyle 2-3 kaliteli yetenek alıp ingilizlere satarak gelir kaynağı yaratmak lazım

Screenshot_20180710-121820_Chrome.webp

Piyasada bir sürü nijeryalı yetenek var. Bazıları Premyer Ligde oynayacak topçular. Şu piyasada şöyle 2-3 kaliteli yetenek alıp ingilizlere satarak gelir kaynağı yaratmak lazım

Bu adamları en başta bulmak lazım. Daha akademi seviyesinde işte o zaman borç falan erir gider

iyi adama benziyor be
maddi sıkıntılardan ötürü beinsports almayı düşünmüyordum ama bu adam aldırır gibi xd
Benim bildiğim Türk Liginden geçer...öyle böyle degil. Brazzers Blacked de gibi geçer.

- Adam geçme / Dribbling var
- Agility muhteşem (Çeviklik) Sırf bir vücut çalımı ile bile rakiplerini pazara gönderiyor
- Muazzam bir Hız. Aubamayang/Bruma gibi hızlı.

3ü bi arada => Chukwuemeka Onyekuru!!!

Benim bildiğim Türk Liginden geçer...öyle böyle degil. Brazzers Blacked de gibi geçer.

- Adam geçme / Dribbling var
- Agility muhteşem (Çeviklik) Sırf bir vücut çalımı ile bile rakiplerini pazara gönderiyor
- Muazzam bir Hız. Aubamayang/Bruma gibi hızlı.

3ü bi arada => Chukwuemeka Onyekuru!!!
onyekuru fenere kuuu

nasıl renkdas ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt