Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre colakta bizdeyken oyleydi, onemli olan futbolcunun kendini gelistirmesi Fenerdede bu olmuyo genelde geri geri gidiyorlar
yalnız emre çolak şuan ismi geçen genç oyuncularin hepsini yetenek olarak katlayabilir. LigTv'nin Quiz programimi ne vardi orda en yetenekli oyuncu sorularına genelde Emre Çolak cevabını vermişti bizim topçular. Cidden yetenekliydi ama işte kafa olmayınca olmuyor

Henry ve Ndiaye de geliyormuş sanırım.

Henry gibi 2 3 daha genç oyuncusu bulsak harika olur.

1milyon e kiralama bedeli,5,5 milyone satin alma harika birşey gerçekten.

İsim umrumda değil, bir forvet genç, Sadece ismi cismi sağlam sadece defansin göbeğine isterim oda maicon giderse.

Ben bu sene de şahsen bizim şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Henry ve Ndiaye de geliyormuş sanırım.

Henry gibi 2 3 daha genç oyuncusu bulsak harika olur.

1milyon e kiralama bedeli,5,5 milyone satin alma harika birşey gerçekten.

İsim umrumda değil, bir forvet genç, Sadece ismi cismi sağlam sadece defansin göbeğine isterim oda maicon giderse.

Ben bu sene de şahsen bizim şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

kaynak?

Dünden beri bakıyorum Maşallah forumun izlemediği bilmediği adam yok ... Sergen ve birkaç arkadaş daha var düzenli olarak bu konularla ilgilenen özellikle yerli gençler o arkadaşlar dışında ne hikmetse sadece bu oyuncuların transfer haberi geçince sesler yükseliyor.. Hadi bir oyuncuyu tesadüfen izlemişsindir de kardeşim herkes hakkında yorumlar atıyoruz ..
Onyekuru haberi geçiyor çöp diyen mi dersin bruma vol.2 diyen mi dersin geleceği starı diyen mi dersin hatta dün biri çıktı İngiltere ligini takip edenler iyi bilir dedi kıçımla güldüm bozmamak için ses çıkarmadım.. O dandik belçika ligini izleyecek mide nasıl var abi sizde veya ptt 1.ligini... Bu ülkeden çağlar gibi giden adamlara ancak üzülürüm çünkü bizim scoutların bir halttan anladığı yok geçen de istanbulspordan bir eleman gitmiş ben ne çağları izlemiştim ne diğer elemanı sadece gidiş şekli itibariyle bir ışık olma ihtimali yüksek..

Kimse sizin sabah akşam futbol izlediğinize inanmaz lütfen beyhude çabalar içine girmeyin... sözlükte bu konunun fazlasıyla t...ı dönmeye başladı aynı olay burada da olacak..

Henry'nin menajeri Juan Mata'nin babasıymış

49fce9353bd9dab9deb755530935c996.jpg

Matanin babasi zencimi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

City berke icin 5-6 milyon veriyo diyolardi. Fener berke ve barisi nasil 2 milyona aliyomus. Balon haber gibi geldi.

Bizimkiler Kuzey ulkerinden topcu izliyorlarmis.. Insallah olur. Isvec, Norvec, Danimarka gibi ulkelerden genelde fizikli, karakterli, profesyonel futbolcular cikiyor.

5.5m fena olmaz

everton para konusunda o kadar akilli bir kulüp değil zaten

Şu anda elimizdeki ilk 11 budur
38460.jpg

Eğer iyi bir orta saha gelir veya Rodrigues-Feghouli-Belhanda gibi isimler satılırsa plan o zaman değişebilir

Fatih Terim Feghouli 'yi ilk geldiğinde kullandığı gibi Gomis 'in arkasında serbest rolde 9.5 numara gibi kullanır ki bana göre de doğru olan budur artık Rodrigues gibi kaptırıp gidemez Feghouli ama oyun zekasıyla hücum yetenekleriyle orada gerçekten iş yapabilir

Bana göre şu kadroda en büyük eksiğimiz sağlam bir orta saha şansa kadere Belhanda 'yı satabilir yerini adam akıllı bir orta saha ile doldurabilirsek bu kadroyla ezeriz ligi ...

Kasımpaşa, Trezeguet konusunda Galatasaray’a Pazartesi gününe kadar süre verdi. 4.5 Milyon Euro son fiyat dendi. GS ise bu çağrıya cevap vermeyip Pazartesi günü aynı mevki oyuncusu Henry’yi KAP’a bildirdi.

(LigRadyo) Red Report on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt