- 1 Mayıs 2018
- 58.567
- 49.344
- 3.873
Bos transferler, Baris, Cengizin tirnagi olamaz. Fizigi de ince yerler onu burda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisinide beğeniyorum ve barış daha iyi demedim dikkatli okuyalım;Ne anlatiyon GSC'de topculara dair yapilan yorumlarin yuzde doksanini izlemeyenler yapar ondan sordum
Hem Cengiz'i hem de Baris'i izleyip Baris'i daha cok begenen karsilastigim ilk kisisin
barış alıcı potansiyel olarak cengiz'in üzerine çıkabilecek bir yetenek malesef fbye giderse olacağını sanmam ama durum öyle.
ikisinide beğeniyorum ve barış daha iyi demedim dikkatli okuyalım;
cengiz'i geçebilecek bir potansiyeli olduğunu söyledim ki olabilir de.
u 17 avrupa şampiyonasında orellana sonradan oyuna giren bi futbolcuydu.barcelona dün serbest kalma bedelini 100 milyon yapmış. bizim cocuklar orellananın oldugu u17 avrupa şampiyonu ispanyayı perişan ettiler bi süre,sonra şansız sekilde yenildiler.3-2 kaybettik.çok enteresan ya harbiden yiğidi öldür ama hakkını yeme, gencecik çocuklar bunlar ve barış yetenekli bir oyuncu
potansiyel kelimesi bu civarlarda pek bilinmiyor kanımca ne demek istediğimi anlayan anlamıştır zaten. hiç zorlamayacağım ben bu adam bize gelseydi ne tip yorumlar olurdu tahmin edebiliyorum ben doğrudan yanayım beğendiğim bir oyuncu, az saygınız olsunİyi salladın tebrik ediyorum seni.
Cengiz 20 yaşında Roma’yla CL oynarkem, Barış 21 yaşıyla 1. Lig’de top koşturuyo.
Vallah siz insan değilsiniz. Rakip takım hangi oyucu alırsa alsın, tribe giriyorsunuz.
Burada bir yaş sınırı var mı ben bu cahilliği her gün okumak istemiyorum.
Hayır abi neye dayanarak Barış, Cengiz’den daha potansiyelli olabilir bunu bana açıklasana? Biri Avrupa’da yıldız olma yolunda hızla ilerlerken, öbürü 1 yaş büyük olmasına rağmen daha 1. Lig’de oynuyor.
İnanılır gibi değil. Ayrı bir ergen forumu açılsın, rakip takımın yaptığı transferler konuşulsun bu nedir abi.
sinirlenmiyorum ya,abartılara karşıyım.fener ve bjk zerre umrumda degilSergen rakipler ile ilgili bir transfer gelismesi olunca sen niye sinirleniyorsun birak yapsinlar la adamlar hic oyuncu almasin mi :d
Biz kendi işimize bakalim
Ona dikkat etmedim ama kiralama ihtimalleri yüksek calisma izni alamazsadaha yeni almislar herifi
niye gondersinler ki
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye 8+3olacak büyük ihtimalleSıkıntı Berke ve Barış'ın alınması değil.Belediye Beşiktaş ve Fener hep türklere yatırım yapıyor.ULAN yabancı sınırı geliyor olmasın