Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altınordu başkanı dogruyu söylemiş.berke avrupa takibinde olan bi futbolcu ozan kabak ile beraber @Umut Gül

Olabilir tabi ama eğer Avrupa istiyor istiyorsa ciddi şekilde giderdi. Ben Altınordu başkanını sevmiyorum şovmen herifi teki. Altınordu da bizim ülkede inanılmaz abartılıyor

Olabilir tabi ama eğer Avrupa istiyor istiyorsa ciddi şekilde giderdi. Ben Altınordu başkanını sevmiyorum şovmen herifi teki. Altınordu da bizim ülkede inanılmaz abartılıyor
altınordunun abartıldıgı konusuna katılıyorum

Aga Allah aşkına kafayı mı yediniz? Bırakın gidip alsınlar. Barıştan bir şey olmaz da Berkeye üzlürüm sadece. O da kendi kafasızlığına yanar ama iş işten geçer. Kendini köretlmeye meraklıysa geldin fbye

Berkenin bizde olmasını isterdim gerçekten potansiyelli kaleci diğerinden türkiye şartlarında bir tırt olmaz

Ne kadar korkak Galatasarayli varmis arkadas burda yaw, siz herhalde Nanili, van Persieli, sezonda oynamadan verin Fenere kupayi demisinizdir.

Soyle soyliyim:

Eger, Berke ve Baris gercekten ust seviyede bir yetenek olsalardi Avrupa coktan kapmisti. Elin cocuklari 19-20 yasinda dunya kupasinda gol atiyor ve muazzam performanslar gosteriyor, bunlar 21 yasinda 1.lig'de top kosturuyor.

Abartmayin.

Barış gayet iyi oyuncu çok izlemeye filan gerek yok 1 maç izleyin zaten duruşu, topu alışı filan bile ben topçuyum diyor, kendine iyi bakar ve iyi takımda olursa her türlü olur. Berke ise orada bile yedekken neden herkes ölüp bitiyor anlamadım, sadece Altınordu'da olduğu ve genç olduğu için mi? En son ne zaman maça çıkmış o bile belli değil.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi salladın tebrik ediyorum seni.

Cengiz 20 yaşında Roma’yla CL oynarkem, Barış 21 yaşıyla 1. Lig’de top koşturuyo.

Vallah siz insan değilsiniz. Rakip takım hangi oyucu alırsa alsın, tribe giriyorsunuz.

Burada bir yaş sınırı var mı ben bu cahilliği her gün okumak istemiyorum.

Hayır abi neye dayanarak Barış, Cengiz’den daha potansiyelli olabilir bunu bana açıklasana? Biri Avrupa’da yıldız olma yolunda hızla ilerlerken, öbürü 1 yaş büyük olmasına rağmen daha 1. Lig’de oynuyor.

İnanılır gibi değil. Ayrı bir ergen forumu açılsın, rakip takımın yaptığı transferler konuşulsun bu nedir abi.
tribe giriyorsun demiş birde ya güldüm bayağı. foruma 2015'te kayıt oldum sanırım ya da 16'dır. Hiçbir zaman rakip takımların yaptığı transferleri gereksiz övme olaylarina girmedim. Adamlar Pepe'yi aldığında bjk bu sezon gol yemez mantığı hakimken de yaşından dolayi gereksiz bir transfer olduğunu Maicon-Serdar-Denayer gibi isimlerin de BJK savunmasinin yapacagi işleri yapabileceğini söylediğimde Pepe'yi bana tanıtmaya çalışanlar olmuştu,RvP geldiğinde de aynısı hakimdi keza VdW geldiğinde de bu isimlerin işe yaramayacağını söyledim, asla gereksiz yere bir transferi övmem ben. Sadece kendi yaptığımız transferler de bu algının dışına çıkarım, Latovlevici geldiğinde olduğu gibi bu adam is görür diyip geçerim. Tribe girenin ben olmadığım konusunda tereddütüm yok az çok yorumlarımı okuyan, gören bilir doğru neyse onu konuşurum ben, benim görüşüm de o; bu kadar basit.

Altınordudan tek almak isteyeceğim adam Erce Kardeşler olur. Musleradan sonra kaleyi alırdı ama o da yedek kalacağı bir yere gideceğini hiç sanmıyorum

neyse bize dönek ya,kanadını kırdıklarımı boşverin

37 yaşındayım 89 yılından beri bu ligi izliyorum fener'in bir genci alıp geliştirdiğini yada kendi içlerinden geliştirdiğini hiç görmedim umarım sizler görürsünüz. Oyunculara asla bok atmıyorum barış bence de fena değil ama bu adamlara gelince oyunculara bi haller oluyor.Şuda var ama kaleci olarak hep şanslıdırlar yabancı kalecileri pek olmamıştır toni dışında.

onyekuru geldiğine göre garry derhal satılmalıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

37 yaşındayım 89 yılından beri bu ligi izliyorum fener'in bir genci alıp geliştirdiğini yada kendi içlerinden geliştirdiğini hiç görmedim umarım sizler görürsünüz. Oyunculara asla bok atmıyorum barış bence de fena değil ama bu adamlara gelince oyunculara bi haller oluyor.Şuda var ama kaleci olarak hep şanslıdırlar yabancı kalecileri pek olmamıştır toni dışında.
aynen işte. Türk futbolu için üzücü bir durum bu tip çocuklarin hala fbyi tercih etmesi.

Adamlar Ayi Volkan la uzatti, Kameninin 2021 kadar kontrati var.

Barış gayet iyi oyuncu çok izlemeye filan gerek yok 1 maç izleyin zaten duruşu, topu alışı filan bile ben topçuyum diyor, kendine iyi bakar ve iyi takımda olursa her türlü olur. Berke ise orada bile yedekken neden herkes ölüp bitiyor anlamadım, sadece Altınordu'da olduğu ve genç olduğu için mi? En son ne zaman maça çıkmış o bile belli değil.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre colakta bizdeyken oyleydi, onemli olan futbolcunun kendini gelistirmesi Fenerdede bu olmuyo genelde geri geri gidiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt