Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bos transferler, Baris, Cengizin tirnagi olamaz. Fizigi de ince yerler onu burda.

Ne anlatiyon GSC'de topculara dair yapilan yorumlarin yuzde doksanini izlemeyenler yapar ondan sordum

Hem Cengiz'i hem de Baris'i izleyip Baris'i daha cok begenen karsilastigim ilk kisisin
ikisinide beğeniyorum ve barış daha iyi demedim dikkatli okuyalım;
cengiz'i geçebilecek bir potansiyeli olduğunu söyledim ki olabilir de.

Şimdi rakipleri bırakıp bi şekilde N’Diayeyi almamız lazım. O dönerse kadro seviye atlayacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

barış alıcı potansiyel olarak cengiz'in üzerine çıkabilecek bir yetenek malesef fbye giderse olacağını sanmam ama durum öyle.

İyi salladın tebrik ediyorum seni.

Cengiz 20 yaşında Roma’yla CL oynarkem, Barış 21 yaşıyla 1. Lig’de top koşturuyo.

Vallah siz insan değilsiniz. Rakip takım hangi oyucu alırsa alsın, tribe giriyorsunuz.

Burada bir yaş sınırı var mı ben bu cahilliği her gün okumak istemiyorum.

Hayır abi neye dayanarak Barış, Cengiz’den daha potansiyelli olabilir bunu bana açıklasana? Biri Avrupa’da yıldız olma yolunda hızla ilerlerken, öbürü 1 yaş büyük olmasına rağmen daha 1. Lig’de oynuyor.

İnanılır gibi değil. Ayrı bir ergen forumu açılsın, rakip takımın yaptığı transferler konuşulsun bu nedir abi.

çok enteresan ya harbiden yiğidi öldür ama hakkını yeme, gencecik çocuklar bunlar ve barış yetenekli bir oyuncu
u 17 avrupa şampiyonasında orellana sonradan oyuna giren bi futbolcuydu.barcelona dün serbest kalma bedelini 100 milyon yapmış. bizim cocuklar orellananın oldugu u17 avrupa şampiyonu ispanyayı perişan ettiler bi süre,sonra şansız sekilde yenildiler.3-2 kaybettik.

ama bizim cocuklar her fırsatta yerin dibine sokulurken,bizzat izlediğim yunustan ,ali yavuzdan vs ümitliyken izlemediğim bi oyuncu için,videolardan da yeterince tatmin etmeyen biri için abartı yorumda bulunamam.ama berke harbiden iyi kaleci.avrupadan onca isteyen varken fenere giderse o da onun sorunu.

İyi salladın tebrik ediyorum seni.

Cengiz 20 yaşında Roma’yla CL oynarkem, Barış 21 yaşıyla 1. Lig’de top koşturuyo.

Vallah siz insan değilsiniz. Rakip takım hangi oyucu alırsa alsın, tribe giriyorsunuz.

Burada bir yaş sınırı var mı ben bu cahilliği her gün okumak istemiyorum.

Hayır abi neye dayanarak Barış, Cengiz’den daha potansiyelli olabilir bunu bana açıklasana? Biri Avrupa’da yıldız olma yolunda hızla ilerlerken, öbürü 1 yaş büyük olmasına rağmen daha 1. Lig’de oynuyor.

İnanılır gibi değil. Ayrı bir ergen forumu açılsın, rakip takımın yaptığı transferler konuşulsun bu nedir abi.
potansiyel kelimesi bu civarlarda pek bilinmiyor kanımca ne demek istediğimi anlayan anlamıştır zaten. hiç zorlamayacağım ben bu adam bize gelseydi ne tip yorumlar olurdu tahmin edebiliyorum ben doğrudan yanayım beğendiğim bir oyuncu, az saygınız olsun

24sata - Hırvatistan

Nikola Kalinić'in menajeri Tomislav Erceg, Atletico Madrid, Sevilla ve Galatasaray'ın Kalinić ile ilgilendiklerini doğruladı.

DhuaYS8WsAAdc3I.jpg

Hea ayrica beIN'e gore biz de Milik'len anlasmistik, yani...

beIN gecen seneki beIN degil, Aspor gibi bir sey oldular

Ya ne kadar abartıyorsunuz 2 tane genç alıyorlar diye.Fener yıldız öğütme takımı aldıkları yıldızlar iş yapmazken 2 tane genç oyuncu mu iş yapacak? Potansiyelleri yükselmez çocuklar için kötü oldu.

Sergen rakipler ile ilgili bir transfer gelismesi olunca sen niye sinirleniyorsun birak yapsinlar la adamlar hic oyuncu almasin mi :d

Biz kendi işimize bakalim

Onyekuru geldi diye Garry gitmez.

Kanatlarda alternatif lazim, bazi maclar garry bazi maclar onyekuru oynar.

Cl
Lig
Kupa derken en az 50 maca cikariz zaten

Garry - Onyekuru
Feghouli - Sinan

altınordu başkanı dogruyu söylemiş.berke avrupa takibinde olan bi futbolcu ozan kabak ile beraber @Umut Gül

Sıkıntı Berke ve Barış'ın alınması değil.Belediye Beşiktaş ve Fener hep türklere yatırım yapıyor.ULAN yabancı sınırı geliyor olmasın

Younes Belhanda, Dünya Kupası grup aşamalarının hayal kırıklığı ilk 11’ine seçildi.
webicon_green.png

:)

Adam potansiyel olarak Barış Cengizi geçebilir dedi Barış Cengizden daha iyi olduğunu demedi. Şu an Cengiz daha iyi ama iki topçu daha genç sayılır ileride ne olacağını kimse bilmiyor. Mesela zamanında Quaresma yetenek olarak Ronaldodan daha üstün deniliyordu şimdi biri Real (veya Juvede) öbürü Beşiktaşta.

Kıçımızla okumayalım por favor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt