Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisini toplam 2mye almışlar çok moralim bozuldu bu habere, menajer teyitli bilgi

F
A
A

hey hey hey hey hey

F
A
A

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizimkiler zürihin hangi tesislerinde antrenman yapiyor ve basina acik olan antrenmanlara seyirci aliniyor mu?

alinmiyorsa, tesislerin önüne gitsem, futbolcularla hocami görme imkanim var mi? 6 aylik kizimi götürmek istiyorum da :)

Bu zamana kadar fenerde başarılı olan genç oyuncu hatırlıyor musunuz ? Genç futbolcular, genç yetenekler her zaman fenerde körelmiştir.

Kariyer anlamında geriye gitmek isteyen her genç feneri seçebilir. Bunları afaki olarak söylemiyorum fenere gidip üstüne koyan genç futbolcu hiç hatırlamıyorum aksine hep geriye giden futbolcular hatırlıyorum

hiç izlemedim ama hep cezasahasında genelde,rahat goler atmış.forvet gibi daha çok.asistleri de boş kaldıgı pozisyonlarda.bikaç golü güzel.bakalım giderse ne yapacak

bizimkiler zürihin hangi tesislerinde antrenman yapiyor ve basina acik olan antrenmanlara seyirci aliniyor mu?

alinmiyorsa, tesislerin önüne gitsem, futbolcularla hocami görme imkanim var mi? 6 aylik kizimi götürmek istiyorum da :)
zürih güvenlik açısından yasaklamış

güvenlik amacı ile tesislere taraftarlar alınmıyor şeklinde bir haber vardı dün.
isviçreliler yapıyormuş böyle bir uygulama.

barış alıcıya vsye ihtiyacımız yok bizim.çünkü altyapıda cok yetenekli kanatlar var.videodan tabi ne kadar bilebiliriz bilmiyorum ama barışın 2-3 golü dısında genelde forvet gibi cezasahasında attıgı goller var.pekte aman yarabbim demedim.berke için üzgünüm giderse.yazık ederler kendilerine.

Besiktas:

Dhu2H1cWkAANBJA

Fenerbahce:

Altinordu'un en yetenekli iki oyuncusuyla prensip anlasmasina vardi

Bizim scout ekibi ayni Sinan Gumus gibi 1-2 gurbetci takima kazandirsa iyi olur

Besiktas:

Dhu2H1cWkAANBJA

Fenerbahce:

Altinordu'un en yetenekli iki oyuncusuyla prensip anlasmasina vardi

Bizim scout ekibi ayni Sinan Gumus gibi 1-2 gurbetci takima kazandirsa iyi olur
bak güven yalçın cok yetenekli işte.videolardan bile cok etkileyici.dorukhan sagbekte de oynayabildiğinden avantaj

Altınordu başkanı yalaka bir tip . Sallıyordu berkeyi dünya devleri istiyor diye gördük devi ?

barış alıcı potansiyel olarak cengiz'in üzerine çıkabilecek bir yetenek malesef fbye giderse olacağını sanmam ama durum öyle.

Stoke'dan Etebo önerilmistir bize kesin. Ndiaye ve Henry'nin menejerinin oyuncusu. Nijerya'da oynadi 8 Numara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt