- 11 Haziran 2015
- 39.791
- 28.225
- 2.193
Galatasaray'da Fatih Terim, Henry Onyekuru transferi sonrası satış listesine konulacağı iddia edilen Garry Rodrigues'i bırakmayacak. (Akşam) Galatasaray Fans on Twitter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse inanmaz buna, el altindan en az 10 gitmistir toplamİkisini toplam 2mye almışlar çok moralim bozuldu bu habere, menajer teyitli bilgi
Toplam 2 milyon mu? Sonraki satisindaki pay ozaman 40% 50% falan olmasi lazimİkisini toplam 2mye almışlar çok moralim bozuldu bu habere, menajer teyitli bilgi
açıklanınca görürsün renktaş, ben kesin bir yerden öğrendim, yazık bu paraya verilirmi yakimse inanmaz buna, el altindan en az 10 gitmistir toplam
Sadece parayı biliyorum renktaş, diğer bilgileri söylemedi arkadaşımToplam 2 milyon mu? Sonraki satisindaki pay ozaman 40% 50% falan olmasi lazim
zürih güvenlik açısından yasaklamışbizimkiler zürihin hangi tesislerinde antrenman yapiyor ve basina acik olan antrenmanlara seyirci aliniyor mu?
alinmiyorsa, tesislerin önüne gitsem, futbolcularla hocami görme imkanim var mi? 6 aylik kizimi götürmek istiyorum da![]()
güvenlik amacı ile tesislere taraftarlar alınmıyor şeklinde bir haber vardı dün.bizimkiler zürihin hangi tesislerinde antrenman yapiyor ve basina acik olan antrenmanlara seyirci aliniyor mu?
alinmiyorsa, tesislerin önüne gitsem, futbolcularla hocami görme imkanim var mi? 6 aylik kizimi götürmek istiyorum da![]()
sallamış arkadaşın.berkenin güncel piyasa degeri 5 milyon var.fener birilerini satarsa alabilir barısla berkeyiSadece parayı biliyorum renktaş, diğer bilgileri söylemedi arkadaşım
bak güven yalçın cok yetenekli işte.videolardan bile cok etkileyici.dorukhan sagbekte de oynayabildiğinden avantajBesiktas:
![]()
Fenerbahce:
Altinordu'un en yetenekli iki oyuncusuyla prensip anlasmasina vardi
Bizim scout ekibi ayni Sinan Gumus gibi 1-2 gurbetci takima kazandirsa iyi olur