Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olalım Trezeguet'in gelme ihtimali yok. 3. bir takıma imza atamaz. Eğer hülle yaptıysak en erken devre arası gelir.

Feghouli - Garry - Onyekuru - Sinan - Muğdat

Kanat rotasyonuna bak Treze denen heriwe hiç gerek olmadığı zaten aşikar

Ya bunlar duyumcu falan değil bence uydurucu. İşimiz gücümüz yok 900 bin euro için hülle mi yapacağız. Hele bi de dosyamız hala UEFAdayken. Adam gitti hepiniz yamuldunuz işte daha ne konuşuyorsunuz

garry gitmemesi bizim için daha büyük kazanç olur , ŞL'de atacağı gol yada asistler değerini katlayacaktır zaten.

trezeguet'i o kadar istemiyorum ki , baska takima gitse bile hala korkuyorum bize gelmesinden

Ndiaye ücretinde 1 M indirime gitti ve imza atacak demis AMK gazetesi

Yaw üç beş kişi acaba Pragdan gelirmi diye uydurdu millette saf gibi teori uyduruyor , Ama bilmezlerki Trezeguet daha 1 ay önce Kasımpasaya bonservisi ile transfer oldu daha sonra Praga transfer olup Galatasaray gelme şansı bile yok . Hukuken 2 takımla anlaşabiliyorsun 1 dönemde

1 ay önce alındıysa bir önceki transfer sezonunda alınmış olabilir mi? Belki öyle ise bu sezonki transfer aralığına sayılmaz Kasımpaşa transferi.

1 ay önce alındıysa bir önceki transfer sezonunda alınmış olabilir mi? Belki öyle ise bu sezonki transfer aralığına sayılmaz Kasımpaşa transferi.
Yok renktas opsiyonu Haziran bası gibi falan kullandılar diye biliyorum bunu Ocak transfer sezonu gibi gösteremezler , Zaten adamın 1 senelik kiralık sözlesmesi vardı onun bitimiyle opsiyon kullanma hakları doğdu ve kullandılar .

Beşiktaş, bonservisi elinde olan eski kalecisi Günay Güvenç ile yeniden prensip anlaşmasına vardı. (Yeni Şafak)

men.gif

yerli orta saha lazım Başakşehir Jojic ve Soner'i aldı İrfan Can konusunda girişim yapmalıyız kesinlikle iş yapar bizde

Trezeguet > Rodrigues, Feghouli ve Onyekuru.

Alamazsak kacan balik buyuk olur. Bu kadar net konusmam.

İçimden bi ses Başakşehir ile Eren veya Tolgayı takasta kullanarak bir transfer yapacağız diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt