Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, bonservisi elinde olan eski kalecisi Günay Güvenç ile yeniden prensip anlaşmasına vardı. (Yeni Şafak)

Ekli dosyayı görüntüle 24878
Ne adamdı yav aklıma attığı bu tiwit sonrası 2 gol yumurtlaması geliyor ismini duyunca :D

"Herkes şampiyonun belli olduğunu söylüyor ama haftaya kalede kurtarbileceği topta elini çeken bir kaleci olmayacak!"

Nazım Sangare için Tarık+Tolga verip,Linnes'i 5m'ye satıp....gelen para ile de Emre Akbaba'yı ve Okan Kocuk'u alıp hem transferleri yapar hem de rotasyonu sağlardım...ama ne bu işler Fm gibi oluyor ne de Linnes'in gitmesini istemiyorum

Onyekuru-Rodrigues-Feghouli-Sinan-Yunus yeterli rotasyon olur bence
Yok yav hiç yeter mi...rodrigues geçen senenin en iyisi olmuş kanatta,5 ay sakat oynamis kilolu feghouli gecen sezon iyi istatistik yapmis ve bu sezon zayiflamis,yaz kampi görmüş ve fit olarak girecek sezona,onyekuru gibi belçika liginin bi tarafına koymuş arsenal,psg yerine evertonı tercih etmis büyük potansiyel var ama çok az yetmez.roma takibindeki yunus akgünü ve sinanı hiç konuşmadım üstelik

Onyekuru idmanda eminim artık bundan 11 de başladı idman instagram hareketlerini izliyordum 12: 30 da aktif oldu en son

Botheim Fm'de 10 numara pozisyonunda oynuyor....biraz araştırdım....belki de yetenekleri hem 10 hem 9 gibi böyle bir genç profille hoca 4411 ve 442 kurgusunu kullanabilir

Ayrıca oyuncunun menajeri Linnes'in de menajeri

Linnes satılamaz satılması teklif dahi edilemez bu sezon Mariano'yu kesecek görürsünüz

Ekli dosyalar

• images (4).webp
    images (4).webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt